Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

On je navodno imao 560k po sezoni, a kad je odlazio dug prema njemu je bio preko 700k. Onda je on oprostio nesto sitno i za ostatak je dogovoreno da se isplati u narednih godinu i po dana.
Ko je lud da oprosti vise od pola milke?! Finansijski mu je to bio najbolji potez. Niko mu vise ne bi dao te novce u 33-oj godini i potpisao ugovor duzi od godinu dana. Ali tu su kinezi. Nasi nisu hteli da mu prave frku zbog tih 3-4 meseca ugovora jer su se i plasili da ih ne tuzi zbog dugovanja, a i ustedeli su 200k.

Link to comment
Share on other sites

Gledam sad malo ovog Marasa. Bivsi igrac Rada, mislim da nije puno igrao sa Vitasom, ali se verovatno poznaju. Pod ugovorom u Cavezu do 2022, druga portugalska liga. Ovu sezonu odigrao na pozajmici u Almeriji, druga spanska liga. Jos para dana je tamo dok ne zavrse ovaj baraz za Primeru. Solidan domaci igrac, dobra zamena za Ostojica. Trebalo ispratiti sta ce biti s njim i mozda ga dovesti na pozajmicu sa pravom otkupa.

Link to comment
Share on other sites

On 8/10/2020 at 2:02 PM, VoodooDerina said:

 

Još je vrlo moguće i da će Vojvodina direktno u 3. kolo kvalifikacija, u slučaju da LE ne osvoje Kopenhagen, Bazel ili Vulvsi.

 

Što se upravo i desilo, ovo nisam znao do skoro, da je tolika razlika na osnovu kog rezultata se tim plasira u kvalifikacije za LE.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Barkley#34 said:

Kakva prednost kad se igra samo po jedan meč. Preskočiš dve mine.

 

Još pogotovo ako te žreb pošalje na 2 gostovanja što nije nerealno.

Plus bi Vojvodina bila gotovo sigurno nepovlašćena u 2. kolu.

Edited by VoodooDerina
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posle Robija i Miljkona nisam nikog pljuvao, mozda je i krajnje vreme da mi se vrate stari maniri. Sto bi Andjus rekao "bezvezni" igraci, obojica. Za ovog prvog smo i uzeli neko obestecenje pa ga posle vratili. Jedan prijatelj iz Francuske mi rekao da su mu i tamo zvizdali i terali ga u tri lepe. E to je bila klasicna menadzerska prevara i gurnut u repku da bi bio prodat. A sta reci za Miljkona, lik za kojeg niko ne placa obestecenje. Potpise za ekipu, bude tamo 2-3 godine i onda mu menadzer opet nadje neke slepce. Budu li ga potpisali, makar i da bude treci bek, je sramotno. Bolje da vrate Cucina ili daju sansu nekom klincu, ako ne moze Lutovac.

Link to comment
Share on other sites

Miljkon ?!

Pa da im je neko rekao zaje$avajte svoje navijace sto vise mozete pa ne bi ovako izgledalo...

Kako se ne plase da ce se naci neka dalu glava koja ce uci sa vatrenim oruzijem u klub i sem bilje sve ih tamo izrokati... pa ko bi posle imao srca da mu sudi

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čitam danas tekst na Mocartu u kom piše da usled dolaska Banjka (ograničenje na 4 stranca) nema mesta za Natha, pošto zacementirano mesto imaju Banjak, Suma, Asano i Sadik. U kom to univerzumu nema mesta za takvog majstora, kontam da je bolje ostaviti Asana na klupi i gurnuti na krilo Stevanovića ili Markovića, a Natha staviti u manevar. Zaista ne mogu da svarim takvu odluku, da nema mesta za najboljeg i najkreativnijeg veznjaka. Jeste da su to novinski natpisi, ali i prošlu utakmicu je bila slična priča.

Edited by Liska Manjina
Link to comment
Share on other sites

Ma, rotiraće ih u ligi, novinari lupaju. Savo bi mogao odmah da se pokupi kada bi Natha ostavio van tima. Uostalom, kad krenu kvalifikacije moraće malo i da ih odmara, idelan izgovor za rotaciju. 

 

Naš problem je u tome što su stranci uz Zdjelara najstandardniji deo tima, a i sa njima uvek nešto fali. Kad bismo mogli da imamo pet stranaca u protokolu a četiri na terenu bilo bi nam mnogo lakše da kombinujemo.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...