Jump to content

F.C.Barcelona


Mile1

Recommended Posts

Hm....nisi u pravu. Kike Setijen je odličan trener za ono što Barsa ima. Od Betisa je napravio tim koji je igrao arguably najlepši fudbal u ligi, a sad će imati Mesija, Grizmana, Suareza ( dobro, Suareza neće imati  😄, neko vreme ), dok je u Betisu imao Sanabriu, Firpa, Lorena Morona, i starca Foču od stotinu leta Žoakina. Izguglaj malo rezultate Betisa dok je on bio tamo, utakmice sa 6,7,8 golova nisu bile retkost. 

Link to comment
Share on other sites

Pocetak i nije bio obecavajuci. U napadu se formirala formacija 3-5-2 gdje je Sergio Roberto igrao treceg stopera a Fati sirio desno dok je Alba to radio na lijevoj strani. To nismo imali u mandatu Valverdea. Vidjecemo dal ce se nastaviti taj trend kad se Suarez vrati u ekipu. Akcija za gol je bila sjajna ali igra generalno nije nesto blistala.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Pa dobro, mozda je neko drugacije orijentacije.

 

Problem sa Barcelonom je sto im je transfer politika krs. Sta ce im Lautaro Martinez ako vec imaju odlicnog CF, a nemaju levog krilnog igraca? Zato sto je Argentinac i dobar je sa Messijem? Pa u tome i jeste problem. Messi je desno krilo i to treba da igra, nakon odlaska Neymara im treba levi krilni napadac i onda ne dovodis Griezmanna, nego nekog levog krilnog napadaca (Mane?).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...