Jump to content

Andjusizam, Živomanija, Ludovanizmi i Pantićizam


Zvezdinho

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

6 ч.  · 

Vučiću, čuj me! Pazi tebe da čuje... Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres! Pogledajte ovo! Ovo Srbija?! Za oblajhane babe, za crvenokose dokone gospođe, za onaj najniži seljački talog u ovoj zemlji... Ta vrsta emisije njegove...

182170234_1748403722012648_1922835896996

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

18 ч.  · 

Ulazim malopre u redakciju, kolege imbecili gledaju Evroviziju. Pitam ko su ove oblajhane, kaže, pa kako ko su, pa to su srpske predstavnice- Harikejn. Ovo?! Odstranite ih! Oni me gledaju... Pa, one nikako ne mogu sa tim imenom da se bave pevanjem. Mogu eventualno da budu fudbaler Totenhema i kapiten engleske reprezentacije. Ima nešto i u nauci o imenima koja nikad ne greši, evo ja direktno da im se obratim...

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Auu al ce da prsti Pantic vs Vujosevic. Pantara rekao da je Ostoja sad dobar kad na vreme isplacuje zaostale plate i ako unistava Partizan, a Vujosevic je za neki BiH Yt kanal rekao da je Pantoc stetocina i da ce se obracunati sa njim kad dodje u Srbiju:s_d:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Quote

Jovana Tipšin kaže da je tokom vaskršnjeg posta, koji traje sedam nedelja, uspela da smrša 11 kilograma! Pevačica je pre posta imala 83 kilograma, a sada 72 i da je bez velike muke uspela da dotera liniju.

- Volim da postim. Osim Vaskršnjeg posta, godinama postim svake srede i petka. Kad imam nastupe tokom velikog posta, na bini se osećam kao da letim iako sam pre toga danima jela samo hranu spremljenu „na vodi". Ma puna sam energije! A da sam jela meso, sigurna sam da bih stalno bila umorna. Zato su na mom meniju uglavnom voće, žitarice, čorbice, pečurke... - započinje priču folk pevačica. Jovana smatra da ljudi ne treba olako da se odlučuju za razne dijete jer mnoge od njih nimalo nisu zdrave.

 

https://www.kurir.rs/stars/3705649/jovana-tipsa-kilogrami-dijeta-hrana-kasika

 

💪

Link to comment
Share on other sites

On 6/11/2021 at 5:50 PM, Antizemljaš koji lebdi said:

Moram ovde da pitam jer ne znam gde bih.

Sta se desava sa Nebojsom Petrovicem, jel i dalje na SOS? Cudi me da nije presao na neku vidjeniju televiziju, on je Novinar sa velikim N za mnoge koji pokusavaju da se bave tim zanatom.

I mene cudi kako ga SK,Arena ili Eurosport neko od njih nije uzeo

Link to comment
Share on other sites

Ja sam danas gledao valjda predzadnju emisiju. Hahah kakav je to kralj, u jednom momentu uporedjuje danasnje navijace Partizana sa polozajem Hriscana u Rimskom carstvu. Kaze tako su i Rimljani hvatali Hriscane i bacali ih lavovima u onim njihovim arenama, Hriscani su navijaci Partizana, a gledaoci navijaci Zvezde koji urlicu "daj joj jos jos" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], kakav kralj, ne propustam njegove emisije.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...