Jump to content

Andjusizam, Živomanija, Ludovanizmi i Pantićizam


Zvezdinho

Recommended Posts

Quote

 

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

15 мин.

  · 

Malo mu je Falćineli. Ima nešto i u nauci o imenima.

 

 

Quote

 

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

1h

  · 

Neka neko zauzda ovu dileju Kangu, koji se ponaša kao da ga je ujela muva Ce-ce, kao da ga neki demon goni da šutira na gol čin primi lopu. O čemu se tu radi?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Anđus o biznismenu i iznudi: Miki smršao zbog mog reketa

 

Suđenje televizijskom voditelju Dejanu Anđusu, koji je optužen da je od biznismena Milojice M. pokušao da iznudi 30.000 evra, održano je u Višem sudu u Beogradu, a kako je na današnjem pretresu završeno sa dokaznim postupkom, zakazano je izricanje završnih reči, nakon čega će biti doneta i presuda.

Voditelj je, nakon dužeg nepojavljivanja, došao danas u sud, a tokom pretresa pregledani su video-snimci sa nadzornih kamera u jednom privrednom društvu, na kojima se vidi da se optuženi prilikom ulaska i izlaska iz objekta rukovao sa oštećenim biznismenom.

 

Na pitanje sudije da li prepoznaju osobu koja se vidi na zapisu, voditelj je izjavio:

“To je Miki, samo je smršao 30 kilograma pod prinudom”, rekao je Anđus, očigledno aludirajući na to da su tvrdnje koje je biznismen izrekao na njegov račun netačne.

 

Između ostalog, odbrana voditelja zatražila je i da se tokom postupka saslušaju brojni svedoci, među kojima je i advokat Vladimir Đukanović, u čijoj je emisiji Anđus gostovao ranije.

Ipak, sudija je odbila sve predloge odbrane, ali i tužilaštva i zakazala iznošenje završnih reči, nakon čega će voditelju biti izrečena presuda.

 

Podsetimo, poznati voditelj Dejan Anđus uhapšen je 30. juna 2017. godine prilikom preuzimanja bele koverte sa novcem. Kako su mediji tada navodili, policajci su kod Anđusa, osim koverte s novcem, pronašli i mobilni telefon sa kojeg je oštećenom u ovom postupku slao preteće SMS poruke, kako bi od njega iznudio 30.000 evra. Voditelj je u više navrata isticao da mu je cela afera nameštena.

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Izveštaj: Metalac-Partizan 1:1. Fijasko Kratko Ostanića i jednosmerna karta za Zamalek...

 

 

 

Miljkovic je pokusao da obori avion Air Srbije posto misli da to ekologiju dobro:lol_2:

Quote

 

BoReesПре 2 сата

Извини Жељко, а да није мало до управе ???

32

ОДГОВОРИ

Сакриј одговор

Danas Conference Center

Пре 2 сата

Jeste. Uprava koja nakon Šarloa ostavi ovakvu neznalicu na klupi, zaslužuje da bude smenjena...

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Anđus o iznudi: Namestio me moj prijatelj Vučić

 

Auuu, eto novog lidera opozicije i predsednickog kandidata:lol_2:

 

Quote

 

Suđenje televizijskom voditelju Dejanu Anđusu, koji se tereti da je od biznismena Milojice M. pokušao da iznudi 30.000 evra, održano je u Višem sudu u Beogradu, a optuženi novinar istakao je danas da iza cele afere stoji predsednik države Aleksandar Vučić, sa kojim je svojevremeno bio prijatelj.

Na današnjem pretresu bilo je iznošenje završnih reči, a Anđus je iskoristio svoje pravo da kaže šta misli i istakao da je jasno da je afera iznuda, a koja se njemu stavlja na teret, politički montirana i da iza nje stoji sam vrh države, odnosno predsednik Vučić.

 

Rekao je da ovde nije bilo reči o iznudi i da je njemu oštećeni biznismen Milojica M. dugovao novac, kao i da je on sam inicirao vraćanje para.

“Pod prinudom Vučića, policije i Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Miki je uradio ovo što jeste. Oni su njega oteli, iz pouzdanih izvora znam da su ga kidnapovali pripadnici BIA, i prisili na ovo. On je pristao da uradi ovo i da me namesti da bi spasio svoju glavu. Politička odluka je bila da budem “likvidiran””, rekao je Anđus.

 

On je istakao i da je ovaj ceo slučaj “teška podmetačina”.

“Milojica je sve ovo uradio po naredbi Vučića. Ja sam kriv što sam očigledno u svojim emisijama zašao u političke i opozicione vode, što sam kritikovao. Ja sam sa Vučićem bio prijatelj 30 godina, on prvi zna da ja posebno prezirem Srpsku naprednu stranku (SNS) i da su sve moralne nakaze prešle 2012. godine u tu stranku. Očekujem oslobađajuću presudu, ukoliko se desi nepravda biću prinuđen da izađem u javnost i ispričam sve detalje ove farse”, rekao je Anđus.

Sa druge strane, njegova advokatica Vesna Golubović takođe je zatražila oslobađajuću presudu. Ona je istakla i da je jako zanimljivo što se za slučaj njenog branjenika svojevremeno interesovao čak i ministar unutrašnjih poslova i u javnosti Anđusa označavao “reketašem”, dok toliko interesovanje nije pokazao u postupcima za ukradene bebe, ubistvo advokata, paljenje kuće novinara i slične.

Tužilaštvo je ostalo pri svom stavu i zatražilo da se Anđus osudi po zakonu, jer je, kako je naveo tužilac, tokom postupka dokazano da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

 

Podsetimo, poznati voditelj Dejan Anđus uhapšen je 30. juna 2017. godine prilikom preuzimanja bele koverte sa novcem. Kako su mediji tada navodili, policajci su kod Anđusa, osim koverte s novcem, pronašli i mobilni telefon sa kojeg je oštećenom u ovom postupku slao preteće SMS poruke, kako bi od njega iznudio 30.000 evra. Voditelj je u više navrata isticao da mu je cela afera nameštena.

 

 

#freeandjus

  • Like 4
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Dejan Anđus oslobođen optužbi za iznudu

Quote

 

Viši sud u Beogradu doneo je oslobađajuću presudu sportskom novinaru i televizijskom voditelju Dejanu Anđusu, koji je bio optužen da je od biznismena Milojice Markovića pokušao da iznudi 30.000 evra. Sud je utvrdio da nije dokazano da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Anđus nakon izricanja presude nije želeo da daje izjave za medije, ali je njegova advokatica Vesna Golubović ocenila da je sud doneo jedinu ispravnu i zakonitu odluku.

Ona smatra da je Anđus bio izložen "neosnovanom procesu" i da je "pravo čudo da je takva optužnica i došla do suda".

 

 

:61:

Gospodin covek , nosi masku u sudu, a na otvorenom mu ne treba.

 

IMG_20201014_121231-725x544.jpg

 

IMG_20201014_121811_1-725x544.jpg

Edited by Zvezdinho
  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...