Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

3 hours ago, 12Laki said:

 

 

Snimak protiv Karsljake.

 

 

 

hvala za ovaj link...

 

Ne sećam se kada smo lakše prenosili loptu, oslobađali se presinga i rešavali udvajanja kao sada sa ovom bekovskom linijom.

Lojd je klasa...njegov coast2coast u prvoj četvrtini je najbrža kontra u našem dresu bar deceniju i pol unazad...trojici koji se vraćaju u odbranu je istrčao u mrtvom uglu a kada su ga videli već je bio metar ispred. Ivlači poene iz rukava...da nije ispucao ležerno na kraju zadnja dva šuta imali bi prosek za tri preko 40 procenta.

Hall ima jezivo duge i spretne ruke...vidi se da ga trenutno drma ''Lojd'' sindrom ali proćiće ga to kod Saše. Donekle i razumljivo jer kao zreo igrač prvi put je na velikoj sceni a dobrano je najjeftiniji u tom trouglu. U svemu je jednostavno vrlo dobar ali ball handling mu je impresivan. U prenosu već kod prve promene pravca izbacuje čuvare. Zujalica je...ima ga i na skoku i teško ga je markirati. Njegove asiste možemo očekivati tek kad provali kome može šta da baci. Na danas posustalog ali opet jako korisnog Dedu i Lazu je Hall potrošio 4-5 lopti.

Volden je jak kao bik...uspevao je u mismeču par puta da izgura visoke od ispod koša. Očigledano da je za hemiju dobro što će Volden i Hall gledati da ne zaostaju za Lojdom koji i pored toga što je prva violina i najskuplji, njegova igra jednostavno pleni i velika je inspiracija. 

U zadnjoj četvrtini da nije bilo 3-4 Lazina ispadanja kod preuzimanja...šutnuli ne bi. On i dalje udvaja visoke pod košem koji sigurno neće krenuti u dribling a ostavlja beka na perimetru i onda naravno kasni i samo ulepša taj šut. Tri trice su nam u tom periodu dali preko njega odocnelog.

Kuridža brat kada bi na niskom postu imao samo malo bliže loptu telu dok gradi bio bi duplo zaebaniji jer ozbiljna snaga je u tim plećkama.

Izgubili smo samo pet lopti ali i ukrali pet. Plej nam je izgubio samo jednu loptu u prenosu nakon ozbiljnog presinga Karšiake i dugog pasa preko pola terena.

 

Saša je već sada delovao znatno mirniji jer je i njemu jasno da su ga razumeli i da očigledno imamo i masl i skila za tu priču.

Sigurno se otvaramo za beka šutera...nema nam druge.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto zure, ako je istina da dovode ovog Wiliamsa. Sasvim je ovo dovoljno za pocetak. Treba sacekati da se vidi gde skripi pa onda reagovati. Ja i dalje mislim da nam je cetvorka daleko potrebnija. Dobrih bekova ce biti dosta kada krene NBA, ne treba nikako zuriti, obaj Wiliams mi ne deluje kao neko ko donosi neki instant kvalitet. Ovoj ekipi treba slag, kora imamo dosta...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...