Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

Dobrodošlica Simonu. @The Seventh Seal me je pretekao i sve najvažnije rekao. Ja očekujem da Simon kod Saše igra najviše 10-15min, barem u EL, kao streč difenz specijalac.
Daće bog da se vrati Ilija i nadglasa Kuzmanovića kad krene da lupeta o faulovima, brojevima i ostalim ne-košarkaškim besmislicama.

P.S. Jel ovo rešenje zagonetke Kuma "Dobro veče"? Nisam ispratio, to je već dešifrovano, ili?

Edited by Majak
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prvi povratak Simona u klub je donekle sa razlogom bio ispracen negodovanjem navijaca. Svi znamo da se nije bas proslavio u onom prvom mandatu, daleko je bio od nekog snajpera, a cesto je donosio diskutabilne odluke na terenu. Radonjic ga je u drugom mandatu dosta bolje iskoristio, stavio ga je na PF, i Simon je postao jedan od kljucnih igraca u onoj legendarnoj sezoni. Resetao je kao lud na povratne lopte i igrao dosta agresivnu odbranu. Danas Simonovic ima dosta veci kredit kod navijaca, ne bi niko trebao da ga otpisuje ili vrijedja ako stvari ne krenu dobro. Onu sezonu nece vise nikad ponoviti, ali vjerujem da ce biti pristojan igrac za rotaciju. Nadamo se nekim novim rafalima Simona i novim ekstazama Ilije Kovacica. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Laki John Terry said:

Iskreno, sad kada sam proanalizirao tvoj roster @MetalHead, ne vidim potrebu za Stimcem, bolje je da treci centar bude Djordjevic. Stimac moze samo ako Kuzmic nije upotrebljiv, ali mislim da ce se sada dobro spremiti za novu sezonu.

Jedan bek nam jos treba i to je to, bombonica.  Kombo bek ili plejmejker.

 

O tome pricam sve vreme - da se resi da li ima vatre u Kuzmicu ili ne. Ako ne, dajte onda nesto (pozeljno da ne bude bas Stimac). 

I plej... 

 

I to je to.

Link to comment
Share on other sites

Biće Kuzmić OK, ma mora biti ... ja i dalje očekujem četvorku i keca, kao šlag na torti.
Cetvorka zavisi od Simanica, ako njega proguraju u NBA onda cemo dobito to obestecenje i angazovace se igrac tu,ako ne onda su ti MJK, Borisa i Simonovic cetvorke sto je meni horor u najavi, pre svega zbog Borise.
Mora da ee angazuje kvalitetan plej to je kljuc, lider mora da bude na toj poziciji. Bas bih voleo da to bude Lorenzo, mislim.da nismo ni svesni kakav je to igrac kada igra u dobrom timu i kada ga ne trosis prrvise jer nema zamenu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...