Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Dosta je bilo Gudura

Recommended Posts

Za sada:

Lojd > Panter

Volden> Djenka

Hol > Lukas/ Covic

Treba nam neko koje = ili > Zo

Umesto Berona verovatno niko.

Ako dodje prosek plej mi se borimo za plasman od 8-12, imamo borben tim koji moze svakog da pegla. Ako dodje neki Miler Kvinsi koji je eksta kvalitet eto nas u 8. Zato mislim da nam taj cetvrti igrac treba biti top, da opusteno kazes bolji je od Lojda.

Edited by Milos 3.14
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Milos 3.14 said:

Za sada:

Lojd > Panter

Volden> Djenka

Hol > Lukas/ Covic

Treba nam neko koje = ili > Zo

Umesto Berona verovatno niko.

Za sada ako dodje prosek plej mi se borimo za plasman od 8-12, imamo borben tim koji moze svakog da pegla. Ako dodje neki Miler Kvinsi koji je eksta kvalitet eto nas u 8. Zato mislim da nam taj cetvrti igrac treba biti top, da opusteno kazes bolji je od Lojda.

 

Mi u stvari treba da nadomestimo 3 igrača iz prošlogodišnje spoljne linije: Zoa, Barona i Puntera. Jer jedino su oni nešto vredeli, čak i na EL nivou.

Besmisleno mi je pisati da treba da se nadomesti Filip, to može bilo koji random plej iz KLS (još gore upoređivati ga sa bilo kojim IGRAČEM). Na Lucasa takođe ne bih trošio mastilo, jer je dečko potpuno zalutao u naš roster, bolje da nismo nikoga ni dovodili jer nije doneo ama baš ništa, osim da Zo "dane dušom" 2 puta po 5 minuta u toku mečeva. Što je opet mogao bilo koji random plej iz KLS. Đenka je realno imao vrlo lošu sezonu, posebno u napadu gde sam njegovu prvu trojku u EL (posle valjda 20 i kusur promašaja) proslavio otvaranjem šampanjca.

 

Evo, ja prvi stvarno ne mogu da napišem Loyd > Punter ili Loyd < Punter, sve jedno. Jer, Punter je igrao u ekipi bez sistema, doveden da vadi kestenje iz vatre i gde mu se sve greške opraštaju jer je doneo nešto što pre njega nismo imali ni u rosteru, ni u samoj igri. Isto je i kod poređenja Loyda sa Baronom. Malo bolja sistuacija je kod Halla, gde mogu samo da pretpostavim da će biti korisniji od svih prošlogodišnjih pokušaja na backup pleju. A najbolja je kod Zoa, gde sam gotovo siguran da ne možemo da dovedemo igrača takvih kvaliteta koje pokazuje na obe strane terena. O Waldenu mogu da kažem nešto tek kad kompletiramo spoljnu liniju, jer od tog četvrtog zavisi da li će on biti starter, zajedno sa Loydom. I sada, da li sve ovo što sam napisao u ovom pasusu ima ikakvu težinu? Naravno da nema, jer ono ludilo od sezone gde su nas vodila 3 trenera za 6 meseci i gde se postavka igre menjala iz meča u meč, bez nekih obrisa prepoznatljive filozofije, gde je prodefilovalo mnogo igrača i jedan koji to nije, teško da može da se uporedi sa dolazećom sezonom gde imamo trenera koji će od prvog dana forsirati jasan sistem igre. I što više vremena (utakmica) bude prolazilo, to će sistem biti prepoznatljiviji i igračima i navijačima. Jedina sličnost je u neizvesnosti:  prošla se nije ni završila, a za ovu ne znamo kada će početi i kako će da gura.

 

Ako postoji sistem, onda imena igrača i njihov rejting i nisu toliko presudni, već to da li zadovoljavaju kriterijum trenera, tj. neki minimum ispod kojeg on neće ići prilikom skautinga, pa ako već treba nešto porediti, onda da to bude između ta 4 igrača međusobno u odnosu na trenerov sistem... Ko šta može i koliko, ko je sa kim više ili manje kompatibilan i slično.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

ne verujem da ce se taj prvi plej uskoro dovoditi.

veliko je pitanje i kako ce se igrati sledeca sezona i kada ce poceti. zbog svega toga sa tim plejem i cetvorkom ce se pricekati, ako se uopste budu i dovodili.

Edited by pavijan2
Link to comment
Share on other sites

Svaki minut koji Simon uzme Davidovcu, Dobriću i Simaniću (ako ostane) je tragedija za košarku. Podržao bih njegov potpis samo ako je planiran za neku Kešelj ulogu u oproštajnoj sezoni. Inače, ne vidim nijedan izražen kvalitet koji dobijamo s njim. S druge strane, bio sam protiv njegovog potpisa i prošli put pa me razuverio. 

 

Generalno me jako smara ta praksa vraćanja bivših igrača. I u fudbalu i u basketu se to retko uspešno završilo. Dajte malo sveže krvi jbt. 

 

 

Edited by Tunji Awojobi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...