Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

Svako ima pravo na svoje imaginarne prijatelje, kao sto Kalina ima pravo da se sprda na tu temu. Problem nastaje kad bilo koja strana biva sprecena u tome ili bude na neki nacin sankcionisana zbog toga.

 

 

8 minutes ago, Itachi Uchiha said:

Tomas as in Rashawn Thomas? 😄

 

Deshawn.

 

spacer.png

Edited by Dobar Los Milos
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Dobar Los Milos said:

 

 

 

 

Deshawn.

 

spacer.png

Ma znam.. 

 

Deshawn Thomas bi bio ubod i samim tim sto ne bi igrao za protivnicki tim. 😄Opasno mu se dize na nas, imam utisak da mu je svaki career high bio protiv nas. 

Edited by Itachi Uchiha
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Vamos Laki said:

Ne treba nam jos jedan bek ako dovedemo Pangosa.

Ja bih pre jurio onda igraca na 4. Naravno, ako se na Kuza racuna ozbiljno.

 

Pangos Volden Uskokovic

Lojd Dobric Lazic

Davidovac Radanov

Pojacanje Rit Kuridza

Noko Kuz Djordjevic

 

14 igraca, prostor da se doselektira tokom sezone.

 

Pa bas Davidovac i Radanov bi mozda i mogli nesto da iskreiraju za sebe i druge, a Dobric i Lazic su u napadu samo suteri.

 

Zato bih ja obrnuo pozicije tim igracima, ali ti je sastav sasvim na mestu, igrac na 4, a prostor na 2.

 

4 hours ago, Markoss said:

Pangos je super u teoriji, ali jel se ja tripujem il on je propustio bukvalno celu proslu sezonu?

 

Sto se petice tice, od Kuzmica ne ocekujem nista, Ojo previse ceni sebe i nema sanse da cemo tolko da mu damo, za Ristica navodno postoji mogucnost da nastavi misiju u Rusiji za obestecenje, Jovanovic je krs. Dakle Nkoko i Djordjevic. Trebace nam tu jos jedan igrac. 

 

Sto se cetvorke tice, ako Simanic stvarno ode preko bare, mnogo je neozbiljno da ostanemo sa Simonom, MJK-om i Ritom. 

 

 

Stvarno ne znam sta ce nam Reath?

 

Pangos zaista nije odigrao nijedan mec u EL prosle sezone, ali ne vidim kako bi takvog igraca i mogli da dovedemo uopste, osim ovako. Da mozda nemamo milion evra za godinu dana?

 

On svakako ne ostaje u Barceloni nakon dolaska Calathesa i ja sam da mu se da sansa jer moze da bude lider tima kao u Zalgirisu ako bude okruzen odgovarajucim saigracima. A stvarno bi i mogli za promenu da dovedemo pleja koji hrani loptama centre, to od Rochestog nemamo u timu.

 

49 minutes ago, Milos 3.14 said:

Onaj retvit vezano za glupost sa tenkom. Ne mogu npr.da zamislim da Djidji Datome izjavi tako nesto za papu.

Nivo moje religioznosti je taj da slavim Slavu jer mi je slavio i deda i da jedem pecenje na Bozic jer se tad jede pecenje, ali smatram za ozbiljne sirovine sve koji poistovecuju pravoslavlje ( ili bilo koju drugu religiju) sa sipkasima/ ultranacionalistima . 

Dakle ako je Kalina hteo da komentarise glupost sa tenkom, a uzevsi u obzir da se izdaje za nekog super inteligentnog lika, mogao je da nadje pametniji nacin.

Imao je gafove i na druge teme, ali ovo je sporno u odnosu na njegovo igranje u repki i povratku u cz.

 

On je valjda samo retvitovao ono sto je okacila tarzanija, nije nista pisao.

 

Sto se tice pravoslavlja, to je druga tema - sasvim je u redu da se crkva bavi i "zemaljskim" odnosno polozajem Srba jer ima u nazivu srpska, ali bi osnovno delovanje crkve trebalo da bude sirenje pravoslavnog ucenja, kao jednog pravca hriscanskog ucenja. Tu bi trebalo da vazi princip da nema sta religija da trazi u svetovnom zivotu, kao sto ni politika ne moze da namece religiji neki teoloski pravac (a toga je bilo, setimo se pokusaja unije 1439.).

Prosto, nauka provucava svet oko nas i zakonitosti koje postoje u njemu, politika odredjuje nase medjusobne odnose, religija se bavi onim unutrasnjim covekovim potrebama, pruza moralna nacela, nudi odredjen smisao, odgovara na neka dublja pitanja i tako dalje.

 

A kod nas je sve to izmesano i to je problem.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Takeshi_Kovacs said:

ako bi ostao zo, onda se moze reci da je dovodjenje voldena promasaj
njih dvojica bas i nisu komplementarni

naravno zo + volden >> zo + vesnin mali, ali kad vec birkas i pucas kintu...

 

Meni je samo da Zo ostane. Ostalo kako Nebojsa smulja/zaradi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



Zaboravio si slučaj Rakićević? Čović je velemajstor tih radnji van terena od kojih se zgražavaš, što je dokazao više puta za nepunih 10 godina. Ovi koje si nabrojao nisu mu ni do kolena. Pokušao je on i sa Milosavljevićem i sa Bogdanovićem i sa Milutinovim, ali nije uspeo iz različitih razloga. Milutinova je zamalo privoleo ali su neke vansportske aktivnosti (čitaj kriminalna navijačka) odvratile istog od potpisa sa Zvezdom. Pusti te priče nismo isti i ne prizivaj karmu jer može lako da se okrene.


Je li realno da poredis ovakve stvari? [emoji23]Ajde taj Rakicevic je pokazivanje misica , smutio nesto sa.menadzerom, decko se bio obecao Partizanu, nije imao nista potpisano. Ovaj mu obecao bise para EL... To je preotimanje igraca u prelaznom roku, toga ima na tone i u fudbalu i kosarci. Bogdanovic je imao vazeci ugovor momak, isplacen na vreme, ovo sto jw uradila tadasnji kss i ta komisija je za krivicno procesuiranje. Je li realno da ti uopste padne na pamet da poredis Rakicevica i Bogdanovica? Milutinov jw bio igrac Olimpijakosa tada. Ovu dvojicu jw pokusao , ali su imali kafaktera pa ga odbioo, kao sto su i nasi Nedovic, Radmanovic...

Pazi, ja sam zakleti protivnik lika i dela Covica, ocima nw mogu da ga vidim, narocito posle onog od prosle godine, takvo djubre nije odavno vidjeno u politicko sportskom zivotu, ali on nije uradio nista priblizno tome kao Divac i Vujosevic.
Ponavljam, treba na terenu odluciti ko je bolji, nikada nisam bio za niske udarce ispod stola . Ja Partizan "mrzim" iskljucivo sportski i zelim im.sve najgore na sportskom terenu, narocito u duelu sa nama.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 
Danilović i moral ne idu u istu rečenicu. Znam iz ličnog iskustva. 
Danilovic je klasican siledzija, njemu je takav karakter, takav je bio na terenu, takav je i u stvarnom zivotu. Njegov nivo je da bije sudije, jer ne ume drugacije i misli da to tako treba,ova dvojica su ppkvareni i podmukli, na to sam mislio. Nije im se za dzabe Djordjevic zahvalio kada su njwga zvali u to kolo,znao je dobro sa.kim ima posla. Na to sam konkretno mislio...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

[mention=83]Helmet[/mention]
može se pisati svašta, ali čemu ova ogavnost "pobegao u Ameriku od odgovornosti za smrt jedne mlade osobe"?
Gde je taj kantrimen? Sta, nisu na snimcima mogli da utvrde na koga je registrovan i sl? Zbog cega se pokupio kao mis i napistio olimpijski komitet i zapalio? Jesi li citao sta je izjavljivao otac ovog decka? Da je ovo normalna drzava i onog kretena Milica i toga ciji jw auto , iza brave na dugi niz godina. Zato sto cutimo i dogadjaku se ovakve tragedije, pa imamo malog Mitrovica koji dobio nanogicu za ubistvo devojke na pesackom prelazu... I jos 10-te slucajeva gde se stite ovakvw glavonje. Ene ogavnost!!!

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 
Meni je samo da Zo ostane. Ostalo kako Nebojsa smulja/zaradi. 
I meni se cini da nam je bolja i jeftinija opcija ostanak Lorenza u odnosu na Pangosa, nemamo bas pozitivna iskustva sa rekovalascentima, vecina Pangosa gleda kao igraca iz Zalgirisa, pitanje je u kakvom je stanju sada i koliko moze da isporuci.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nije isto kada dovodis pga prve petorke EL nakon povredne jedne sezone u najbojim godinama i igraca od 30+ koji izlazi iz povrede kao Braun.. Da je Pangos imao laksu povredu, ne bi ga ni spominjali, realno.  Do sada je sanirao povredu i imace dovoljno vremena da nastavi gde je stao u Barsi..

Edited by Predragdjape
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...