Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

A u prethodnih 23 je gađao 5/18.
 
Šutira jednu po tekmi prosečno, što znači da se ne oslanja na taj šut i nije previše bitna opcija za širenje napada. 
Rekao bih da se prilagođava protivniku, pošto je bilo utakmica gde nije šutirao spolja uopšte, a i da je ušao u šutersku formu neposredno pred prekid sezone.
Svakako da bi bio treća ili četvrta opcija za šut spolja kao i drugi igrači kod nas na 4.
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Sector said:

 

Jos jedna skuplja petica pored Nnoka vrlo tesko jer su tu Reath i Kuzmic.

 

pa ako se trazi jos jedan visoki, a izgleda da se trazi, a imajuci u vidu da je noko angazovan, a racuna se i na rita, moze se zakljuciti da je buducnost kuzmica u klubu krajnje neizvesna. realno je da noko uzima njegovu ulogu tog teskasa, a ostalo ce biti lakse petice (rit i taj jos jedan koji ce biti doveden).

Link to comment
Share on other sites

 Zanimljivosti sa tvitera. Malo zbrzano, ali vredi procitati.
Dok čitamo svakakve gadosti navijača @PartizanBC upućene Voldenu da se prisetimo za one koji su to možda zaboravili ili ove mlađe koji ni ne znaju slučaj prelaska Luke Bogdanovića iz Crvene Zvezde u Partizan te 2004 godine,po meni najbrutalniji primer sile na našim prostorima
Luka je kao Zvezdino dete sa 19 godina bio na pragu reprezentacije tadašnje SCG. Zvezda je te sezone sa Sagadinom na klupi, Bogdanovićem, Rakočevićem, Jeretinom...uzela kup. Luka je u toj sezoni igrao gotovo 30 minuta po meču (oko 27) i bio jedan od najboljih igrača, i na meti
mnogih evropskih ekipa. Spominjalo se obeštećenje od čak 500 000 dolara što je za tadašnje uslove bilo kao danas 3-4 miliona. Tada na scenu stupaju naravno poštenjačine iz komšiluka. 
Divac i Vujošević održavaju sastanak drugi dan po završetku sezone sa Lukom i njegovim ocem
i nude mu prelazak u partizan(namerno malim). Nakon što Luka odbija Divac tadašnji predsednik partizana mu preti da razmisli još jednom,jer ukoliko ne pristane nikada više neće zaigrati za reprezentaciju SCG.Nakon 2 dana razmišljanja Bogdanovićev otac daje potvrdan odgovor ali Problem ili za tadašnje kauboje u partizanu problemčić je taj što Bogdanović ima važeći ugovor sa Crvenom Zvezdom i ne može nikako da pređe u partizan ali Koperfildi iz komšiluka nalaze način. Bogdanoviću se dugovalo kao i svima tada jedna dve plate i trebalo se uplatiti čim sponzor uplati tada deo sponzorstva međutim saznavši za planove partizana Zvezda moli tadašnjeg sponzora da uplati Bogdanoviću sva dugovanja što ovi i čine. Nakon 7 dana Bogdanović vraća te pare na račun sponzora po direktivi partizana i uz obrazlozenje da ne zna ko su oni ni što su mu uplatili pare iako ga je Zvezda obavestila odmah po uplati ko mu je i zašto uplatio i da mu se ništa ne duguje i da mu se ne odobrava prelazak u drugi klub.
Svejedno Bogdanović na nagovor divca podnosi savezu zahtev za raskid ugovora, uz obrazloženje da mu se duguje i da pazite sad NIJE IGRAO NA TROJCI NEGO NA ČETVORCI a on je eto mislio da je bolji na trojci. Zvuči besmisleno naravno ali to je i napisao po nagovoru poštenjačina iz komšiluka koji su kontrolisali košarkaški savez i znali zašto to da napiše. 
Odmah nakon toga i pre bilo kakve odluke košarkaškog saveza divac se raspituje na koji račun da uplati 135 hilj eura koliko je po njohovom mišljenju obestećenje za Bogdanovića(bilo 141 dok nije napunio 18 posle toga prestaje da važi ovaj aneks iz ugovora a Bogdanović ima 19godina,kako je iz Zvezde na to,rekao bi, "zastrašivanje" da Zvezda nema više nikakva prava na igrača i slično dobio negativan odgovor da Bogdanović nije na prodaju divac i vujošević čine nešto nezabileženo u svetu košarke. Traže od košarkaškog saveza da presudi u njihovu korist. 
pod izgovorom razvoja igrača i toga što ga u Zvezdi "muče" da igra 4 a on jadan hoce na trojku. Kao da Zvezda nije STVORILA tog Bogdanovića i da mu ne želi najbolje. divac čak odlazi na taj sastanak saveza (iako nije smeo) urla i preti da će se vratiti u SAD, da je došao zbog interesa Srpske košarke i igrača i da ako oni o tome ne razmišljaju kao i on biće smenjeni i slično. Savez popušta i na toj sednici donosi najbizarniju i nasramniju odluku ikada, da se pazi sad, zbog boljeg razvoja igrača odobrava Bogdanoviću da pređe iz Zvezde u partizan uz obeštećenje od 135 hiljada. 
Zamislite sada bilo gde u svetu da neki košarkaški savez kaže da igrač iako ima ugovor sa klubom može da pređe u drugi jer eto misle da će se tamo bolje razvijati. 
Neverovatno !!!
Ali,ono što se nakon toga desilo je još smešnije,Bogdanović naravno odmah posle toga dobija poziv za reprezentaciju ali u partizanu verovali ili ne ostaje da igra na pozociji broj 4 i to mu više ne smeta.U zadnjoj sezoni u Zvezdi Bodanović je igrao 27 min u partizanu sledeće sezone 13 min.
Vidi se briga za Srpskog igrača i očigledan napredak u svim segmentima. 
Naravno Bogdanović nikada nije dostigao svoj limit koji mu je dok je u Zvezdi bio predviđan a to je NBA, no to je sada manje bitno.
Ovo je samo jedna priča u moru sličnih sa iste adrese, ali život to uredi, neko u Kluž, neko kantrimen a neko "feel devotion" [emoji41] 
Ovo je skoro 100% tacno. Ja sam 1982. godiste i kosarku sam aktivno poceo da pratim 90-tih, secam se Ilica i te ekipe i cuvenih serija protiv Partizana tih godina. Partizan je upravo tih sezona poceo da gradi tu svoju dominaciju i na terenu, ali sto je jako bitno i u savezu. Posle raspada SFRJ gde su postojale vece kosarkarske institucije, svw se svelo na Zvezdu i Partizan, a Partizan je bio znatno uspesniji zadnje dve decenije i prilicno lako je uz dobru politicku klimu tada preuzeo sve konce u svoje ruke.

Kulminaciju toga smo videli upravo kroz primer Bogdanovica jer je to bio vrhunac kaubojstine tog kluba. Ovo sto je opisano je modus oprandi nacina delovanja Partizana kada su hteli nekog igraca koji im nije bio dostupan. Vujanic, Ostojic su takodje klasicni primeri. Imali smo i pokusaje kod Rakocevica, Radmanovica, Nedovica, ali su im se oni zahvalili. Ja sam tog divca,(namerno malim) obozavao jer sam mislio da je veliki covek. Posle ovoga a narocito kantrimena, mislim da je jedno veliko govno, koje je otplutalo za SAD bezeci od odgovornosti za smrt jedne mlade osobe. Danilovic mi je iz te "dinastije" ostao kao "najsimpaticniji",ima u njemu morala za razliku od Vujosevica i ovog kriminalca iz SAD.

Nadam se da nikada sebi nwcemo dozvoliti ovakav nacin delovanja, ma koliko bili jaci. Amerikance sa njihovim specificnim ugovorima i klauzulama ne racunam, oni se vode parama i sa EL, oni su ovde samo profesionalci.
Karma je cudo, nikada ne treba da jw izazivas, lupice te kada najvise boli. Nolan Smith recimo...

Ja sam.uvek za borbu na terenu, pa neka pobedi bolji.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Helmet said:

Nadam se da nikada sebi nwcemo dozvoliti ovakav nacin delovanja, ma koliko bili jaci. Amerikance sa njihovim specificnim ugovorima i klauzulama ne racunam, oni se vode parama i sa EL, oni su ovde samo profesionalci.
Karma je cudo, nikada ne treba da jw izazivas, lupice te kada najvise boli. Nolan Smith recimo...

Ja sam.uvek za borbu na terenu, pa neka pobedi bolji.

Zaboravio si slučaj Rakićević? Čović je velemajstor tih radnji van terena od kojih se zgražavaš, što je dokazao više puta za nepunih 10 godina. Ovi koje si nabrojao nisu mu ni do kolena. Pokušao je on i sa Milosavljevićem i sa Bogdanovićem i sa Milutinovim, ali nije uspeo iz različitih razloga. Milutinova je zamalo privoleo ali su neke vansportske aktivnosti (čitaj kriminalna navijačka) odvratile istog od potpisa sa Zvezdom. Pusti te priče nismo isti i ne prizivaj karmu jer može lako da se okrene.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Princeton21 said:

Pangos, Walden

Lloyd, Lazic

Kalinic, Dobric, Radanov

MJK, Simonovic

Hamilton, Nnoko, Reath

 

Ok skockan tim.

Malo si pobrkao pozicije. 

Laza je igrao na 2 samo kod Radonje I to vrlo malo vremena. 

Radanov jeste preko 2 metra, ali je po stilu igre bliži beku, a koliko sam gledao FMP najviše vremena je bio na 2.

Reath je krilni centar, tesko da moze na 5 u EL. 

 

Glupo je da na 5 imas dva centra koja mogu komotno 25mpg u EL, trošenje resursa bzvz. Bolje dovesti recimo Whittingtona iz Galate umesto Hamiltona. 

Imas onda kvalitetna rešenja na poziciji krilnog centra I centra. 

Edited by propolis
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Helmet said:


) obozavao jer sam mislio da je veliki covek. Posle ovoga a narocito kantrimena, mislim da je jedno veliko govno, koje je otplutalo za SAD bezeci od odgovornosti za smrt jedne mlade osobe. Danilovic mi je iz te "dinastije" ostao kao "najsimpaticniji",ima u njemu morala za razliku od Vujosevica i ovog kriminalca iz SAD.

 

 

Danilović i moral ne idu u istu rečenicu. Znam iz ličnog iskustva. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Takeshi_Kovacs said:

koje su to sporne izjave?

Onaj retvit vezano za glupost sa tenkom. Ne mogu npr.da zamislim da Djidji Datome izjavi tako nesto za papu.

Nivo moje religioznosti je taj da slavim Slavu jer mi je slavio i deda i da jedem pecenje na Bozic jer se tad jede pecenje, ali smatram za ozbiljne sirovine sve koji poistovecuju pravoslavlje ( ili bilo koju drugu religiju) sa sipkasima/ ultranacionalistima . 

Dakle ako je Kalina hteo da komentarise glupost sa tenkom, a uzevsi u obzir da se izdaje za nekog super inteligentnog lika, mogao je da nadje pametniji nacin.

Imao je gafove i na druge teme, ali ovo je sporno u odnosu na njegovo igranje u repki i povratku u cz.

Edited by Milos 3.14
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Knipex said:

Zaboravio si slučaj Rakićević? Čović je velemajstor tih radnji van terena od kojih se zgražavaš, što je dokazao više puta za nepunih 10 godina. Ovi koje si nabrojao nisu mu ni do kolena. Pokušao je on i sa Milosavljevićem i sa Bogdanovićem i sa Milutinovim, ali nije uspeo iz različitih razloga. Milutinova je zamalo privoleo ali su neke vansportske aktivnosti (čitaj kriminalna navijačka) odvratile istog od potpisa sa Zvezdom. Pusti te priče nismo isti i ne prizivaj karmu jer može lako da se okrene.

 

Kako je relativizacija zajebana stvar. Kao klinac sam se pitao kako je moguće da smo dozvolili da Zvezda ima takav tretman tih godina. Kad pročitam ovako nešto sve mi bude jasno.

 

Da li si uopšte pročitao priču o prelasku Bognanovića u KKP?

 

Igrač sa važećim ugovorm, isplaćenim dugovanjima, otet mimo svih pisanih i nepisanih pravila uz pretnju neigranjem u reprezentaciji, pod plaštim "interesa srpske košarke"?

 

"Slučaj" Rakićević, igrač koji nije imao nikakav ugovor s KKP.

"Slučaj" Milutinov, igrač je trebalo da dođe na pozajmicu iz Olimpijakosa, bukvalno ne mogu da verujem da bi neko mogao da uporedi to s Bogdanovićem. Bukvalno WTF.

Da nismo mi pretili Milosavljeviću da neće igrati u reprezentaciji ako ne tuži Partizan, pa onda sredili da komisija proglasi njegov ugovor nevažećim zato što mu se ne sviđa na kojoj poziciji igra i onda ga potpisali uz minimalno obeštećenje. Pošto, ako nismo, ni ovo poređenje nema nikakvog smisla. 

 

 

Edited by Tunji Awojobi
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, propolis said:

Malo si pobrkao pozicije. 

Laza je igrao na 2 samo kod Radonje I to vrlo malo vremena. 

Radanov jeste preko 2 metra, ali je po stilu igre bliži beku, a koliko sam gledao FMP najviše vremena je bio na 2.

Reath je krilni centar, tesko da moze na 5 u EL. 

 

Glupo je da na 5 imas dva centra koja mogu komotno 25mpg u EL, trošenje resursa bzvz. Bolje dovesti recimo Whittingtona iz Galate umesto Hamiltona. 

Imas onda kvalitetna rešenja na poziciji krilnog centra I centra. 

 

Kako mislis da sam pobrkao pozicije, kad sam im ja podijelio uloge u svom hipotetickom timu? :) 

 

Ok moze Whittington, slazem se bolja opcija.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, berti said:

 Zanimljivosti sa tvitera. Malo zbrzano, ali vredi procitati.

Dok čitamo svakakve gadosti navijača @PartizanBC upućene Voldenu da se prisetimo za one koji su to možda zaboravili ili ove mlađe koji ni ne znaju slučaj prelaska Luke Bogdanovića iz Crvene Zvezde u Partizan te 2004 godine,po meni najbrutalniji primer sile na našim prostorima
Luka je kao Zvezdino dete sa 19 godina bio na pragu reprezentacije tadašnje SCG. Zvezda je te sezone sa Sagadinom na klupi, Bogdanovićem, Rakočevićem, Jeretinom...uzela kup. Luka je u toj sezoni igrao gotovo 30 minuta po meču (oko 27) i bio jedan od najboljih igrača, i na meti
mnogih evropskih ekipa. Spominjalo se obeštećenje od čak 500 000 dolara što je za tadašnje uslove bilo kao danas 3-4 miliona. Tada na scenu stupaju naravno poštenjačine iz komšiluka. 
Divac i Vujošević održavaju sastanak drugi dan po završetku sezone sa Lukom i njegovim ocem
i nude mu prelazak u partizan(namerno malim). Nakon što Luka odbija Divac tadašnji predsednik partizana mu preti da razmisli još jednom,jer ukoliko ne pristane nikada više neće zaigrati za reprezentaciju SCG.Nakon 2 dana razmišljanja Bogdanovićev otac daje potvrdan odgovor ali Problem ili za tadašnje kauboje u partizanu problemčić je taj što Bogdanović ima važeći ugovor sa Crvenom Zvezdom i ne može nikako da pređe u partizan ali Koperfildi iz komšiluka nalaze način. Bogdanoviću se dugovalo kao i svima tada jedna dve plate i trebalo se uplatiti čim sponzor uplati tada deo sponzorstva međutim saznavši za planove partizana Zvezda moli tadašnjeg sponzora da uplati Bogdanoviću sva dugovanja što ovi i čine. Nakon 7 dana Bogdanović vraća te pare na račun sponzora po direktivi partizana i uz obrazlozenje da ne zna ko su oni ni što su mu uplatili pare iako ga je Zvezda obavestila odmah po uplati ko mu je i zašto uplatio i da mu se ništa ne duguje i da mu se ne odobrava prelazak u drugi klub.
Svejedno Bogdanović na nagovor divca podnosi savezu zahtev za raskid ugovora, uz obrazloženje da mu se duguje i da pazite sad NIJE IGRAO NA TROJCI NEGO NA ČETVORCI a on je eto mislio da je bolji na trojci. Zvuči besmisleno naravno ali to je i napisao po nagovoru poštenjačina iz komšiluka koji su kontrolisali košarkaški savez i znali zašto to da napiše. 
Odmah nakon toga i pre bilo kakve odluke košarkaškog saveza divac se raspituje na koji račun da uplati 135 hilj eura koliko je po njohovom mišljenju obestećenje za Bogdanovića(bilo 141 dok nije napunio 18 posle toga prestaje da važi ovaj aneks iz ugovora a Bogdanović ima 19godina,kako je iz Zvezde na to,rekao bi, "zastrašivanje" da Zvezda nema više nikakva prava na igrača i slično dobio negativan odgovor da Bogdanović nije na prodaju divac i vujošević čine nešto nezabileženo u svetu košarke. Traže od košarkaškog saveza da presudi u njihovu korist. 
pod izgovorom razvoja igrača i toga što ga u Zvezdi "muče" da igra 4 a on jadan hoce na trojku. Kao da Zvezda nije STVORILA tog Bogdanovića i da mu ne želi najbolje. divac čak odlazi na taj sastanak saveza (iako nije smeo) urla i preti da će se vratiti u SAD, da je došao zbog interesa Srpske košarke i igrača i da ako oni o tome ne razmišljaju kao i on biće smenjeni i slično. Savez popušta i na toj sednici donosi najbizarniju i nasramniju odluku ikada, da se pazi sad, zbog boljeg razvoja igrača odobrava Bogdanoviću da pređe iz Zvezde u partizan uz obeštećenje od 135 hiljada. 
Zamislite sada bilo gde u svetu da neki košarkaški savez kaže da igrač iako ima ugovor sa klubom može da pređe u drugi jer eto misle da će se tamo bolje razvijati. 
Neverovatno !!!
Ali,ono što se nakon toga desilo je još smešnije,Bogdanović naravno odmah posle toga dobija poziv za reprezentaciju ali u partizanu verovali ili ne ostaje da igra na pozociji broj 4 i to mu više ne smeta.U zadnjoj sezoni u Zvezdi Bodanović je igrao 27 min u partizanu sledeće sezone 13 min.
Vidi se briga za Srpskog igrača i očigledan napredak u svim segmentima. 
Naravno Bogdanović nikada nije dostigao svoj limit koji mu je dok je u Zvezdi bio predviđan a to je NBA, no to je sada manje bitno.
Ovo je samo jedna priča u moru sličnih sa iste adrese, ali život to uredi, neko u Kluž, neko kantrimen a neko "feel devotion" 😎 

 

Eto ja ne znam šta se je ovde stvarno dešavalo, ali kao neko ko se smatra realnim i ne toliko ostraščenim (u navijačkom smislu), mi ova priča baš i ne pije vodu. Postoje instuticuje koje su iznas KSS-a, kao što je arbitražni sportski sud, ili BAT ili tako neki organ. Oni bi bez ikakvih problema poništili taj Bogdanovićev transfer da smo mi za to imali pravnih osnova. Ali je vjerovatno umjesto 1-2 plate kasnilo 6-7. A te pare na ime dugovanja bile uplačne posle datog roka i još mali milijon nekih sitnih infrakcija. Ali kapiram da je tadašnjoj upravi bilo lakše da na brzinu smisli priču kako im zlobni Partizan krade igrača, nego da ispravi svoje greške.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, berti said:

 Zanimljivosti sa tvitera. Malo zbrzano, ali vredi procitati.

Dok čitamo svakakve gadosti navijača @PartizanBC upućene Voldenu da se prisetimo za one koji su to možda zaboravili ili ove mlađe koji ni ne znaju slučaj prelaska Luke Bogdanovića iz Crvene Zvezde u Partizan te 2004 godine,po meni najbrutalniji primer sile na našim prostorima
Luka je kao Zvezdino dete sa 19 godina bio na pragu reprezentacije tadašnje SCG. Zvezda je te sezone sa Sagadinom na klupi, Bogdanovićem, Rakočevićem, Jeretinom...uzela kup. Luka je u toj sezoni igrao gotovo 30 minuta po meču (oko 27) i bio jedan od najboljih igrača, i na meti
mnogih evropskih ekipa. Spominjalo se obeštećenje od čak 500 000 dolara što je za tadašnje uslove bilo kao danas 3-4 miliona. Tada na scenu stupaju naravno poštenjačine iz komšiluka. 
Divac i Vujošević održavaju sastanak drugi dan po završetku sezone sa Lukom i njegovim ocem
i nude mu prelazak u partizan(namerno malim). Nakon što Luka odbija Divac tadašnji predsednik partizana mu preti da razmisli još jednom,jer ukoliko ne pristane nikada više neće zaigrati za reprezentaciju SCG.Nakon 2 dana razmišljanja Bogdanovićev otac daje potvrdan odgovor ali Problem ili za tadašnje kauboje u partizanu problemčić je taj što Bogdanović ima važeći ugovor sa Crvenom Zvezdom i ne može nikako da pređe u partizan ali Koperfildi iz komšiluka nalaze način. Bogdanoviću se dugovalo kao i svima tada jedna dve plate i trebalo se uplatiti čim sponzor uplati tada deo sponzorstva međutim saznavši za planove partizana Zvezda moli tadašnjeg sponzora da uplati Bogdanoviću sva dugovanja što ovi i čine. Nakon 7 dana Bogdanović vraća te pare na račun sponzora po direktivi partizana i uz obrazlozenje da ne zna ko su oni ni što su mu uplatili pare iako ga je Zvezda obavestila odmah po uplati ko mu je i zašto uplatio i da mu se ništa ne duguje i da mu se ne odobrava prelazak u drugi klub.
Svejedno Bogdanović na nagovor divca podnosi savezu zahtev za raskid ugovora, uz obrazloženje da mu se duguje i da pazite sad NIJE IGRAO NA TROJCI NEGO NA ČETVORCI a on je eto mislio da je bolji na trojci. Zvuči besmisleno naravno ali to je i napisao po nagovoru poštenjačina iz komšiluka koji su kontrolisali košarkaški savez i znali zašto to da napiše. 
Odmah nakon toga i pre bilo kakve odluke košarkaškog saveza divac se raspituje na koji račun da uplati 135 hilj eura koliko je po njohovom mišljenju obestećenje za Bogdanovića(bilo 141 dok nije napunio 18 posle toga prestaje da važi ovaj aneks iz ugovora a Bogdanović ima 19godina,kako je iz Zvezde na to,rekao bi, "zastrašivanje" da Zvezda nema više nikakva prava na igrača i slično dobio negativan odgovor da Bogdanović nije na prodaju divac i vujošević čine nešto nezabileženo u svetu košarke. Traže od košarkaškog saveza da presudi u njihovu korist. 
pod izgovorom razvoja igrača i toga što ga u Zvezdi "muče" da igra 4 a on jadan hoce na trojku. Kao da Zvezda nije STVORILA tog Bogdanovića i da mu ne želi najbolje. divac čak odlazi na taj sastanak saveza (iako nije smeo) urla i preti da će se vratiti u SAD, da je došao zbog interesa Srpske košarke i igrača i da ako oni o tome ne razmišljaju kao i on biće smenjeni i slično. Savez popušta i na toj sednici donosi najbizarniju i nasramniju odluku ikada, da se pazi sad, zbog boljeg razvoja igrača odobrava Bogdanoviću da pređe iz Zvezde u partizan uz obeštećenje od 135 hiljada. 
Zamislite sada bilo gde u svetu da neki košarkaški savez kaže da igrač iako ima ugovor sa klubom može da pređe u drugi jer eto misle da će se tamo bolje razvijati. 
Neverovatno !!!
Ali,ono što se nakon toga desilo je još smešnije,Bogdanović naravno odmah posle toga dobija poziv za reprezentaciju ali u partizanu verovali ili ne ostaje da igra na pozociji broj 4 i to mu više ne smeta.U zadnjoj sezoni u Zvezdi Bodanović je igrao 27 min u partizanu sledeće sezone 13 min.
Vidi se briga za Srpskog igrača i očigledan napredak u svim segmentima. 
Naravno Bogdanović nikada nije dostigao svoj limit koji mu je dok je u Zvezdi bio predviđan a to je NBA, no to je sada manje bitno.
Ovo je samo jedna priča u moru sličnih sa iste adrese, ali život to uredi, neko u Kluž, neko kantrimen a neko "feel devotion" 😎 

 

 

Ok

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Milos 3.14 said:

Onaj retvit vezano za glupost sa tenkom. Ne mogu npr.da zamislim da Djidji Datome izjavi tako nesto za papu.

Nivo moje religioznosti je taj da slavim Slavu jer mi je slavio i deda i da jedem pecenje na Bozic jer se tad jede pecenje, ali smatram za ozbiljne sirovine sve koji poistovecuju pravoslavlje ( ili bilo koju drugu religiju) sa sipkasima/ ultranacionalistima . 

Dakle ako je Kalina hteo da komentarise glupost sa tenkom, a uzevsi u obzir da se izdaje za nekog super inteligentnog lika, mogao je da nadje pametniji nacin.

Imao je gafove i na druge teme, ali ovo je sporno u odnosu na njegovo igranje u repki i povratku u cz.

Ono što su Irinej i njegova svita /= pravoslavna crkva. To ti je isto kao kada bi nekome ko proziva Vučića, rekao da on mrzi Srbiju, mislim to i jeste mantra SNS sekte. 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...