Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

18 minutes ago, bosMan_jr said:

Od igraca KKP obradovao bih se jedino Kosti Peroviću.

 

zabavlja me njegova pojava

 

Ne bi te zabavljalo da stanes pored njega. Dole u mom kraju gaji tresnje, non-stop je tamo narocito u prolece i leto, kad udje u radnju svi su kao Pigmeji 🙂 Ali je miran lik, dobrica.

Link to comment
Share on other sites

Dakle, Djenka odlazi. To je jedan od odlazaka za koji znas da je poslednji, da je kraj, da nema vise... Pomalo tiho, u senci euforije oko dolaska Sase Obradovica i svega sto ide uz to. Na slican nacin je poslednji put otisao Marcus, uz Djenku, mozda drugi najvoljeniji igrac poslednjih godina. Ako je Marcus saigrace naucio da brzo misle, kapiraju, citaju igru, Djenka ih je ubedio da nikada nema predaje, da se igra do poslednje kapi krvi, da se gine za dres. Ako je Marcus bio štimer da Zvezda lici na Noflerovu gitaru, Djenka je bio najjace maršal pojačalo koje je proizodilo buku, energiju, snagu. Klincima koji pocinju u Zvezdi treba pustati snimke Djenkinih poteza. Da deca vide kako se bori za taj dres.

Nadam se da ce se vec neko setiti da povuce Djenkin dres i barem tako se oduzi ovom coveku za sve sto je uradio za klub. 

 

  • Like 23
  • Thanks 11
Link to comment
Share on other sites

Just now, Cvarkov said:

Nadam se da će kod KV presuditi želja da se takmiči na najvišem nivou, ne verujem da možemo da pokrijemo trenutnu platu.

 

Ma to nema veze s mozgom, kakav Volden. Zasto bi bilo koj trenutni clan komsija navlacio bes na sebe za slican novac. Jedan je jankovic kreten. Ako i ima veze sa komsijama, to je onda neki bivsi njihov.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WTF...Hamilton kada udje pod koš...šarke lete...@#$&. Ne sećam se da sam odgledao ikada hajlajte sa 47 kucanja u nizu. Dal uopšte imamo koševe u tom standardu...a ako nemamo, gde će on mukica da trenira eboga ludi konj. Bolje da spakujemo Džekirija...on dodje ko stomatolog nakon Hamiltona...njemu možeš da daš loptu i van reketa...uzme...povede malo...oće i da vrati...gospodin čovek. Uzgred dodje nam popust jer pola videa nama skače po glavama.

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Wingwalker said:

WTF...Hamilton kada udje pod koš...šarke lete...@#$&. Ne sećam se da sam odgledao ikada hajlajte sa 47 kucanja u nizu. Dal uopšte imamo koševe u tom standardu...a ako nemamo, gde če on mukica da trenira...eboga ludi konj. Bolje ipak da spakujemo Džekirija... on dodje ko stomatolog nakon Hamiltona...njemu možeš da daš loptu i van reketa...uzme...povede malo...oće i da vrati...gospodin čovek. Uzgred dodje nam popust jer pola ovog videa nama skače po glavama.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
 

Batu Alex-a na keca, Simpsona na beka i nek pršti na sve strane :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...