Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

2 minutes ago, mmajstor said:

Trinki je u Partizanu pomerio Voldena na dvojku. Video da ne ide da igra pleja, probao ga na dva, i ostavio ga na dva.

 

I to "čim je došao u posed pleja". Kog pleja?

 

Takođe, kakve uopšte veze ima šta je Trinki radio prošle sezone u Partizanu sa bekovskom linijom koju je tokom leta sam selektirao? 

 

Uzgred, Volden igra neuporedivo bolje kod nas nego što je igrao u Partizanu.

 

13 minutes ago, mmajstor said:

Radonja nikako to da uradi, barem da proba, a vidimo da nam je organizacija sa njim u qrcu.

 

Nikako da uradi, jer nam na poziciji dva igra ubedljivo najbolji igrač, a pozicija 1 nam je najslabija tačka... 

 

14 minutes ago, mmajstor said:

Nisam ja rekao da igra sa 2 klasicna pleja, nego sa jednim a da Voldena pomeri na 2.

 

A Lojda verovatno da pomeri na 3... Onda ga fizički moćno krilo poput Edzima spusti na post, pa se zaleti na ofanzivni skok... Kada mu je Rion Brown pravio probleme na taj način, šta bi mu tek radio još moćniji fizikalac kao Edzim. Nisi ti to baš dobro promislio, no i ne čudi me.

 

20 minutes ago, mmajstor said:

Ostavi sve isto i kukaj na selekciju, to je resenje.

 

Radonjić do sada nije kukao na selekciju, radi sa onim što je zatekao... Za razliku od Trinkijerija koji je svoje ekipe selektirao tokom leta i birao igrače koji će da mu se uklope u sistem.

 

22 minutes ago, mmajstor said:

Naravno da ono prvo nije bitno, nego ovo drugo sto se jeste desilo, a desilo se puno puta u savremenom sportu. Zato se treneri i menjaju u toku sezone - da bi postigli rezultat u toku te sezone za koju su dovedeni. Da promene nesto. 

 

A to je da je Valensija vezala preko 10 pobeda kada ih je Duško Ivanović preuzeo... Dobro ne Valensija, nego Baskonija... Dobro, nije vezala 10 pobeda.

 

27 minutes ago, mmajstor said:

I nisam cuo u tom primeru da zasluga za postignut rezultat ide onom ko je izvrsio selekciju, a ne onom ko je preuzeo tim. Odlican primer. 

 

Ako Radonjić i ovaj put uspe da ispravi brljotine ćelavog trenera Saleta i osvoji titulu, zasluge će opet ići njemu. 

 

31 minutes ago, mmajstor said:

Jedino si propustio da dodas da je ta 'eliminacija' u evrokupu bio odlican rezultat za klub koji. ije postojao u evropi, da su osvojili kup posle xyz godina, i da su u tom trenutku u ligi bili ubedljivo prvi.

 

Da je to bio odličan rezultat za njih ne bi mu dali otkaz... Valjda oni znaju bolje od tebe kakve su planove i ambicije imali...

 

33 minutes ago, mmajstor said:

Ali sve to nista nije sustina, sustina je ko je najvise zasluzan za titulu? 

 

Onaj ko je osvoji.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Guru said:

A Lojda verovatno da pomeri na 3... Onda ga fizički moćno krilo poput Edzima spusti na post, pa se zaleti na ofanzivni skok... 

 

Razmisljanje koje nikad nece napraviti iskorak.

Mozda ce fizicko jako krilo kao i spoljna linija imati problema da zaustavi ulaze nase spoljne linije, brzi protok lopte kao i brzu tranziciju, pa ce njihov trener izvaditi fizicko jako krilo pa i on igrati sa 3 beka? Zasto uvek postavljas situaciju da mi treba da se prilagodjavamo nekom a ne da se taj neko drugi prilagodjava nama? Probas brate, i vidis kako to izgleda u praksi, cemu toliko nesuvislo teoretisanje u situaciji u kojoj je jasno da ovako ne ide? Probas jednu, drugu, trecu, cetvrtu varijantu i vidis koja se kako pokaze... najgluplje je od svega drzati se jednog te istog, a porazi se samo redjaju i svi su te procitali kao knjigu. 

 

Quote

A to je da je Valensija vezala preko 10 pobeda kada ih je Duško Ivanović preuzeo... Dobro ne Valensija, nego Baskonija... Dobro, nije vezala 10 pobeda.

 

Ko kaze da nije? Spinujes hvatanjem za jednu nebitnu informaciju, klasican spin. 

 

Quote

Ako Radonjić i ovaj put uspe da ispravi brljotine ćelavog trenera Saleta i osvoji titulu, zasluge će opet ići njemu. 

 

Brljotine u najboljoj sezoni Bajerna od osnivanja, iako svi znamo da smena nije bila zbog rezultata nego konflikta? Ali ajd, neka ti bude... iz toga je valjda jasno da zasluga za bilo koji rezultat treba da idu onome ko je preuzeo tim a to je u obe situacije trener ziheras a ne celavi trener, ako ti je vec do cascavanja lepim recima nasim trenerima. 

 

Ne mogu vise stvarno da citiram sve... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@mmajstor

 

Ne reče u posed kog to pleja je došao Trinkijeri kada je pomerio Voldena na 2, kakve veze ima tumbanje bekovske linije koju je tokom leta sam odabrao sa situacijom u kojoj je Radonjić i kako to da Volden igra mnogo bolje kod nas nego u Partizanu?

 

11 minutes ago, mmajstor said:

Razmisljanje koje nikad nece napraviti iskorak.

Mozda ce fizicko jako krilo kao i spoljna linija imati problema da zaustavi ulaze nase spoljne linije, brzi protok lopte kao i brzu tranziciju, pa ce njihov trener izvaditi fizicko jako krilo pa i on igrati sa 3 beka?

 

Neće, pošto je recimo Edzim najbolji defanzivac na perimetru u Budućnosti (uz Popovića).

 

Sa tri beka igraju ekipe koje među njima imaju makar jednog sa dobrim sajzom, kojima su bekovi kompatibilni i koje imaju bar tri ekstra kvalitetna igrača na tim pozicijama. Mi ne ispunjavamo nijedan od navedenih uslova.

 

15 minutes ago, mmajstor said:

Zasto uvek postavljas situaciju da mi treba da se prilagodjavamo nekom a ne da se taj neko drugi prilagodjava nama?

 

Zato što u ovom slučaju oni uopšte ne bi morali da se prilagođavaju nama, nego bi samo napali naše slabosti, a mi ne bi imali šta da napadnemo jer nemamo povoljan matchup.

 

16 minutes ago, mmajstor said:

Probas brate, i vidis kako to izgleda u praksi, cemu toliko nesuvislo teoretisanje u situaciji u kojoj je jasno da ovako ne ide? Probas jednu, drugu, trecu, cetvrtu varijantu i vidis koja se kako pokaze...

 

Nesuvislo teoretisanje je upravo ovo što ti praktikuješ, to ti je praktično trademark.

 

18 minutes ago, mmajstor said:

najgluplje je od svega drzati se jednog te istog, a porazi se samo redjaju i svi su te procitali kao knjigu. 

 

Evo zaređali smo sa porazima skoro kao Valensija prošle sezone sa pobedama.

 

20 minutes ago, mmajstor said:

Ko kaze da nije? Spinujes hvatanjem za jednu nebitnu informaciju, klasican spin. 

 

Ja kažem da nije, ti kažeš da jeste... Ja sam u pravu, ti nisi. Opet trademark.

 

21 minutes ago, mmajstor said:

Brljotine u najboljoj sezoni Bajerna od osnivanja, iako svi znamo da smena nije bila zbog rezultata nego konflikta? Ali ajd, neka ti bude... iz toga je valjda jasno da zasluga za bilo koji rezultat treba da idu onome ko je preuzeo tim a to je u obe situacije trener ziheras a ne celavi trener, ako ti je vec do cascavanja lepim recima nasim trenerima. 

 

Biće da je i zbog konflikta počeo da gubi utakmice u prvenstvu sa 20+ razlike... Nije ostvario rezultate koji su se od njega očekivali i dobio je otkaz, šta ćeš... Možda mu se uskoro to i ponovo desi.

 

 

Bolje biti ziheraš, imati kosu i osvojiti titulu, nego biti konfliktan, ćelav i ne osvojiti je.

Link to comment
Share on other sites

Toliko price o Voldenu na 2, a nama je tamo najbolji igrac tima koji igra bitne utakmice 28+ minuta. 

Ostatak uzme Lazic da odradi defanzivne zadatke i da Lojd malo odmori. Eventualno nekada tamo bude Radanov ili neko sasvim drugi.

 

Hajde ko ima onu naprednu statistiku neka izvuce sa kojim petorkama smo igrali kada je Lojd na klupi. 

 

A ne kecu nam promaja. Hall kad povredjen kad van utakmice, Uskokovic neiskusan, Kolom sa viskom kilograma i oporavljanjem od virusa. I koga onda da stavis na keca? Ili Davidovca (ne moze da bude primarni plej) ili Voldena. 

 

Dakle, samo ove dve boldovane stavke treba razumeti i da bude jasno zasto Volden igra 1 a ne 2. 

 

Da li treba probati Voldena na 2? Pa, kada ga probati, pored tolike minutaze Lojda? I da ima prostora na 2, zvrjace na pleju mnogo vise. Ne mozes da mu das 5-10 min i eto kao probao si. Mora mu se dati barem 15-20min. A priliku da bude proban je bilo kad je Lojd bio bolestan. Protiv Igokee kad jeste igrao uglavnom na 2 (27min) ali smo imali Hall-a, Uskokovica i Koloma i imao 10p, 4/12 iz igre, 4as, 1sk, indeks 5. Izgubili smo gadno. Drugi put je bilo protiv Zadra u januaru, ali tu nismo imali Hall-a, vec samo Uskokovica i Koloma pa je morao da igra uglavnom pleja, eventualno pola-pola od svojih 24min. 5/9 iz igre, 6as, 2 sk, indeks 15. Tu utakmicu smo dobili glatko. 

 

Naravno, po jedan primer ne znaci mnogo (mrzi me da radim analizu EL, KRK a i nemam naprednu statistiku), ali valjda smo do sada shvatili da Radonjic nije glup pa da ne razmatra sve kombinacije, sigurno je razmatrao tu opciju, i smatra da bi bila kontraproduktivna. 

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Guru said:

@mmajstor

Ne reče u posed kog to pleja je došao Trinkijeri kada je pomerio Voldena na 2 i kakve veze ima tumbanje bekovske linije koju je tokom leta sam odabrao sa situacijom u kojoj je Radonjić... 

 

Zasto je covece sada bitno ko je bio plej. Ima veze zato sto je ovaj prvi to uradio a drugi to nije uradio... ali ok, takva promena  verovatno moze da se uradi samo na leto, u zimu i prolece ne moze, mnogo je hladno.

 

Quote

Sa tri beka igraju ekipe koje među njima imaju makar jednog sa dobrim sajzom, kojima su bekovi kompatibilni i koje imaju bar tri ekstra kvalitetna igrača na tim pozicijama. Mi ne ispunjavamo nijedan od navedenih uslova.

 

Te uslove si ti definisao jer ne razmisljas out of the box. Mi ispunjavamo glavni uslov - gubimo, igramo lose i nista ne menjamo nego ko june forsiramo isto. 

 

Quote

Biće da je i zbog konflikta počeo da gubi utakmice u prvenstvu sa 20+ razlike... Nije ostvario rezultate koji su se od njega očekivali i dobio je otkaz

 

Ima jos jedan u Srbiji koji je odavno poceo da gubi, cak i sa 20 razlike i ne prestaje, a odavno je izgubio prvo mesto na tabeli. 

 

Quote

Bolje biti ziheraš, imati kosu i osvojiti titulu, nego biti konfliktan, ćelav i ne osvojiti je.

 

🙄

 

Quote

Zato što u ovom slučaju oni uopšte ne bi morali da se prilagođavaju nama, nego bi samo napali naše slabosti, a mi ne bi imali šta da napadnemo jer nemamo povoljan matchup.

 

Mhm. A bez Lojda na 3 tih slabosti uopste nemamo, jer ce to fizicko krilo koje si naveo na prsima zaustaviti snazni Dobric ili jos snazniji Davidovac posto batler ne moze igrati ceo mec. Bravo.

Ne znam samo kako mislis da bi on mogao da zaustavi Lojda na ulazu, jer mnogi bolji to nisu mogli (dok je bio kod celave prevare), i uopste koliko je taj Ejim bitan kad su glavne poluge Buducnosti Kobs/Ivanovic/Rid. Nas je najveci problem napad... gledas da promenis nesto da ozivis to mrtvilo u napadu po ceni i da primis neki kos preko tog Edzima. Aj da mi dobijamo i da igramo dobro pa i da razumem ovaj argument necinjenja usled neke teorijske pretpostavke. 

 

Mislim da je dosta, barem samoje strane. 

 

8 minutes ago, Kooineeperk said:

Da li treba probati Voldena na 2? Pa, kada ga probati, pored tolike minutaze Lojda? 

 

Kada se Lojd odmara, a kad se ne odmara jedan period i sa 3 beka. 

Edited by mmajstor
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, mmajstor said:

Kada se Lojd odmara, a kad se ne odmara jedan period i sa 3 beka. 

 

Hajde hipoteticki, kako bi ti postavio igru u ovim situacijama:

Opcija 1: Lojd uopste ne igra

Opcija 2: Imamo lakseg protivnika koga glatko dobijamo

Opcija 3: Igramo svo vreme neizvesnu utakmicu bitnu za plasman. 

 

Kako bi rasporedio te minute pa da imas 2/3 beka na parketu? 


To sa 3 beka mozda bi moglo protiv bas inferiornih ekipa, i IMHO pre bih digao Voldena na 3 nego Lojda. 

Link to comment
Share on other sites

igra se sa tri niska i dva visoka, to ko ce na tri a ko ce na dva su samo teorijske formulacije, bitno je da su 3 beka u isto vreme u igri. Igrao bih povremeno kada upadnemo u kanal i kada ne mozemo vola u kupusu da ubodemo a takvih staticnih napada pogotovo onda kada je bitno imamo koliko hoces primera. Cilj je da se ubrza kretanje lopte, da se igraci rastrce i da i Volden pored Lojda bude oslobodjen prenosa lopte i organizacije jer je tada mnogo opasniji, a da se smanji ono njegovo gnjavljenje lopte gde napravi ceo polukrug oko reketa a nikakav visak ne napravi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, mmajstor said:

Mhm. A bez Lojda na 3 tih slabosti uopste nemamo, jer ce to fizicko krilo koje si naveo na prsima zaustaviti snazni Dobric ili jos snazniji Davidovac posto batler ne moze igrati ceo mec. Bravo.

Ne znam samo kako mislis da bi on mogao da zaustavi Lojda na ulazu, jer mnogi bolji to nisu mogli (dok je bio kod celave prevare), i uopste koliko je taj Ejim bitan kad su glavne poluge Buducnosti Kobs/Ivanovic/Rid. Nas je najveci problem napad... gledas da promenis nesto da ozivis to mrtvilo u napadu po ceni i da primis neki kos preko tog Edzima. Aj da mi dobijamo i da igramo dobro pa i da razumem ovaj argument necinjenja usled neke teorijske pretpostavke.

 

Ejim je itekako bitan skoro isto kao i ova trojica koju si naveo. Osim te cetvorice Buducnost u napadu jos ima samo Danila Nikolica i Della Vallea i to kad im je dan, ostatak ekipe daje izmedju 0 i 5 poena.

 

E sad, ono sto ti pises i ima nekog smisla, ali je problem sa igrom sa tri beka - ko ce ti biti taj plej? Jer, kad igraju plej, Walden i Loyd, uglavnom ce plej da igra bez lopte. To sa Dobricem i Davidovcem moze da funkcionise, ali ko bi tebi igrao bez lopte i cekao pas za sut? Hall? Vise ima smisla da imamo Rebica u ekipi da igramo na taj nacin.

 

Ne smeta nama sto nam Walden igra na 1, nego sto nemamo nijednog dobrog plejmejkera, ovo sto imamo je trenutno odron na ABA nivou. Recimo Pangos, Walden i Loyd i bili bi u trci za TOP 8 do poslednjeg kola, garantujem.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, mmajstor said:

Zasto je covece sada bitno ko je bio plej.

 

Zato što si to upravo ti naveo kao primer, citiram: "čim je došao u posed pleja, pomerio je Voldena na 2". U posed kog pleja je došao kada je pomerio Voldena na 2, da vidimo kako i da li je to primenjivo i u našem slučaju? 

 

6 minutes ago, mmajstor said:

Ima veze zato sto je ovaj prvi to uradio a drugi to nije uradio

 

Prvi i ako je nešto uradio, uradio je sa svojom bekovskom linijom koju je sam selektirao. Dakle ne prilagođavanje rosteru koji je zatekao, nego biranje igrača po njegovom ukusu, koji mu se uklapaju u sistem igre.

 

8 minutes ago, mmajstor said:

ali ok, takva promena  verovatno moze da se uradi samo na leto, u zimu i prolece ne moze, mnogo je hladno.

 

Pa čekaj, jel' Trinkijeri tu promenu uradio na leto, ili tokom sezone kada je došao u posed pleja?

 

10 minutes ago, mmajstor said:

Te uslove si ti definisao jer ne razmisljas out of the box. Mi ispunjavamo glavni uslov - gubimo, igramo lose i nista ne menjamo nego ko june forsiramo isto. 

 

Jok, ja razmišljam košarkaški - jer umem, ti ne razmišljaš košarkaški - jer ne umeš. Ono što umeš je da nesuvislo teoretišeš.

 

Dobili smo poslednje dve utakmice protiv jakih ABA ligaških ekipa, nemoj sada da ti se priviđaju porazi kao Valensijine pobede.

 

13 minutes ago, mmajstor said:

Ima jos jedan u Srbiji koji je odavno poceo da gubi, cak i sa 20 razlike i ne prestaje, a odavno je izgubio prvo mesto na tabeli.

 

Ovaj tvoj selektirao tim, ispao iz Evrokupa, počeo u prvenstvu da gubi 20 razlike i dobio otkaz.

 

Ne znam da ima neki takav i u Srbiji.

 

20 minutes ago, mmajstor said:

Mhm. A bez Lojda na 3 tih slabosti uopste nemamo, jer ce to fizicko krilo koje si naveo na prsima zaustaviti snazni Dobric ili jos snazniji Davidovac posto batler ne moze igrati ceo mec. Bravo.

 

To snažno krilo će da čuva Lazić, jer ako nešto ima to je fizička snaga i uvek dobro parira igračima koji pokušaju da ga zidaju. Dobrić trenutno najviše minuta uzima na 2. Davidovac takođe pre može parirati na postu (kao što se recimo uvek fino rve sa Novicom), nego bekovi od 190 cm, takođe pre će pokupiti skok nego oni. 

 

26 minutes ago, mmajstor said:

Ne znam samo kako mislis da bi on mogao da zaustavi Lojda na ulazu, jer mnogi bolji to nisu mogli (dok je bio kod celave prevare)

 

Tako kako ga je zaustavio i u prethodne dve utakmice, a još bi na drugoj strani terena imao neuporedivo lakši posao jer bi ga po tvojoj genijalnoj ideji čuvao ili upravo Lojd, ili neki drugi 190 cm visoki bek. 

 

32 minutes ago, mmajstor said:

i uopste koliko je taj Ejim bitan kad su glavne poluge Buducnosti Kobs/Ivanovic/Rid

 

Da bi znao koliko je bitan morao bi da gledaš više košarke kao i da je bolje razumeš.

 

33 minutes ago, mmajstor said:

Nas je najveci problem napad... gledas da promenis nesto da ozivis to mrtvilo u napadu po ceni i da primis neki kos preko tog Edzima.

 

... užasna selekcija i izrazito neizbalansiran roster.

 

Inače, u EL nam je odbrana bila još veći problem od napada.

 

37 minutes ago, mmajstor said:

Aj da mi dobijamo i da igramo dobro pa i da razumem ovaj argument necinjenja usled neke teorijske pretpostavke. 

 

Pa evo, dobijamo...

 

To da nemamo plejmejkera koji je kvalitetom starter, da nam je ubedljivo najbolji igrač (Lojd) čista dvojka, da nemamo visokog beka, da su nam bekovi nekompatibilni da bi sva trojica bili u petorci, kao i da bi snažna protivnička krila to eksploatisala nisu "teorijske pretpostavke", nego činjenice.

 

52 minutes ago, mmajstor said:

Mislim da je dosta, barem samoje strane 

 

S tvoje strane je bilo previše još kada si pokušao da se praviš pametan nadovezujući se na post čoveka koji se za razliku od tebe izuzetno razume u košarku i čije je postove uživanje čitati. Al' kada je tebi pa bio problem da se prosipaš po forumu i onda skrećeš sa teme na temu samo se dodatno ukopavajući.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Guru said:

Jok, ja razmišljam košarkaški - jer umem, ti ne razmišljaš košarkaški - jer ne umeš. Ono što umeš je da nesuvislo teoretišeš.

... 

S tvoje strane je bilo previše još kada si pokušao da se praviš pametan nadovezujući se na post čoveka koji se za razliku od tebe izuzetno razume u košarku i čije je postove uživanje čitati. Al' kada je tebi pa bio problem da se prosipaš po forumu i onda skrećeš sa teme na temu samo se dodatno ukopavajući.

 

Sa moje strane je izgleda bilo previse cim sam ti prvi put odgovorio, jer da sam tada imao svest, kao sto je sada imam, da je tvoja namera da u sustini reprezentujes ovaj kosarkasko-intelektualni snobizam spustajuci diskusiju na licni nivo, to se nikada ne bi desilo. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Inace,da se manemo malo Saleta Sujete, lemura Radonje, naseg Saleta prevare i slicnih neiscrpnih diskusija 🙂 Prisecam se kao i uvek onog epskog polufinala ABA ovih dana, kao i Vilijeve basketaske zavrsnice koja nas je pogurala ka prolasku. Resih da vam podelim jedan svoj Zumbul momenat. Gotivio sam bas Markusa i pre dolaska u CZ i bio u delirijumu zbog toga, i sedim jednog suncanog letnjeg dana, tik po njegovom potpisu, sa svojom tadasnjom devojkom na Kalisu. Sedi ona meni u krilu, neki da kazem relativni pocetak veze, romantika, pocetni zanos i kurci. Kad ono, vidim ja Vilija kako se gega lenjo i indolentno sa nekim dzuletom, mislim da je bio rotvajler (istog temperamenta i ponasanja kao gazda ). Sudare nam se pogledi (no homo ), vidim da se smorio i da je u fazonu, aj nemoj batice da pitas za sliku, molim te ( posle je u nekom intervjuu naveo da mrzi slikanje jer je introvert ), devojci nista nije jasno a ja se lomim u sebi da li da joj kazem aj ustaj iz krila da se slikam sa Vilijem ili da iskuliram (odreci ce me se NMX ). Posto je bio pocetak veze, nehotice ispadnem kavaljer, a u stvari vise pussy jer otkud znam kako ce da prihvati jer jos ne shvata dovoljno koliko sam lud za CZ. Vili je odahnuo jer je prosao potencijalnog smaraca, debeli ker jer je blizi kuci i obroku, zbunjena devojka ne zna sta se desava, a ja potisteno gledam desetak sekundi u prostranstva visevekovne tvrdjave. 

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 13
  • Love 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Inace,da se manemo malo Saleta Sujete, lemura Radonje, naseg Saleta prevare i slicnih neiscrpnih diskusija 🙂 Prisecam se kao i uvek onog epskog polufinala ABA ovih dana, kao i Vilijeve basketaske zavrsnice koja nas je pogurala ka prolasku. Resih da vam podelim jedan svoj Zumbul momenat. Gotivio sam bas Markusa i pre dolaska u CZ i bio u delirijumu zbog toga, i sedim jednog suncanog letnjeg dana, tik po njegovom potpisu, sa svojom tadasnjom devojkom na Kalisu. Sedi ona meni u krilu, neki da kazem relativni pocetak veze, romantika, pocetni zanos i kurci. Kad ono, vidim ja Vilija kako se gega lenjo i indolentno sa nekim dzuletom, mislim da je bio rotvajler (istog temperamenta i ponasanja kao gazda ). Sudare nam se pogledi (no homo ), vidim da se smorio i da je u fazonu, aj nemoj batice da pitas za sliku, molim te ( posle je u nekom intervjuu naveo da mrzi slikanje jer je introvert ), devojci nista nije jasno a ja se lomim u sebi da li da joj kazem aj ustaj iz krila da se slikam sa Vilijem ili da iskuliram (odreci ce me se NMX ). Posto je bio pocetak veze, nehotice ispadnem kavaljer, a u stvari vise pussy jer otkud znam kako ce da prihvati jer jos ne shvata dovoljno koliko sam lud za CZ. Vili je odahnuo jer je prosao potencijalnog smaraca, debeli ker jer je blizi kuci i obroku, zbunjena devojka ne zna sta se desava, a ja potisteno gledam desetak sekundi u prostranstva visevekovne tvrdjave. 

Pffff, tanko ti je to.

 

Evo, npr.

 

:default_coffee:

  • Like 5
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, mmajstor said:

igra se sa tri niska i dva visoka, to ko ce na tri a ko ce na dva su samo teorijske formulacije, bitno je da su 3 beka u isto vreme u igri. Igrao bih povremeno kada upadnemo u kanal i kada ne mozemo vola u kupusu da ubodemo a takvih staticnih napada pogotovo onda kada je bitno imamo koliko hoces primera. Cilj je da se ubrza kretanje lopte, da se igraci rastrce i da i Volden pored Lojda bude oslobodjen prenosa lopte i organizacije jer je tada mnogo opasniji, a da se smanji ono njegovo gnjavljenje lopte gde napravi ceo polukrug oko reketa a nikakav visak ne napravi. 

 

Ti posmatras samo napad. Kao sto rekoh, to moze da prodje protiv manje ozbiljnih ekipa a nikako protiv ABA PO ekiba i u EL. Pa napunili bi nas na drugoj strani u mismatch-u igraci kao sto je vec pomenuti Ejim.

 

Mozda moze da prodje u mathcup-u sa Zagorcem, ali vec sa Dangubom ne bi pre svega jer bi lakse zaustavio Voldena nego recimo Davidovca (na niskom postu). Josilo/Atic/Ilic, neko bi nas i tu napunio. Kortez Braun takodje mislim da ima prednost u odnosu na recimo Voldena koji mi je nakako najsnazniji od nasih bekova. 

 

Samo razmisljam na glas... a verujem da je i Radonja barem nekada pomislio, a ja i Radonja da se merimo bas ne ide 🙂 

 

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, mmajstor said:

celavi trener, ako ti je vec do cascavanjaa. 

 

Ne mogu vise stvarno da citiram sve... 

On je u PAO usrao sezonu sa sastavom gde mu je nekad Raduljica igrao cetvorku a Kuzmic peticu i rehabilitovao Saloa Pavlovica kojeg je samo koji dan pre Lazic zakljucao. Predsednik ga oterao i reka da sa gorim nije radio. U Bayernu posle neverovatnog osvajanja kupa..gubi od konkurenata po 30 razlike,baca protiv Dacke 20+ i gubi sa sve Saloom2 od Darusafake.

 

U Virtusu opet kupi  nase raspale igrace preko cene, i opet izgubi sve.....

 

Radonjic se ne bori samo za EL, vec bih rekao i za licencu...digao je na noge Buducnost, Zvezdu i Bayern..sedam godina EL trener i treba mu dati poverenje. To je sve..navijaj za Zvezdu, ne blati trenera naseg i opusti se...zaboravi Saloa kaostosu ga vec zaboravili u Bolonji...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Kooineeperk said:

Ti posmatras samo napad. Kao sto rekoh, to moze da prodje protiv manje ozbiljnih ekipa a nikako protiv ABA PO ekiba i u EL. Pa napunili bi nas na drugoj strani u mismatch-u igraci kao sto je vec pomenuti Ejim.

 

Samo razmisljam na glas... a verujem da je i Radonja barem nekada pomislio, a ja i Radonja da se merimo bas ne ide 🙂 

 

 

Posmatram ono sto nam je najveci problem i kako to resiti sa onim sto imamo. Odbrana moze i da se modifikuje u zavisnosti od toga ko je na terenu... coveka mozemo da igramo dok je Danilo Nikolic na parketu, a u suprotnom mozemo da se skupimo u zonu pa ako Ejim bude hteo dole da se guzi naletece na Kuridzu ili Nnoka. 

 

3 minutes ago, Devil In My Pants said:

On je u PAO usrao sezonu sa sastavom gde mu je nekad Raduljica igrao cetvorku a Kuzmic peticu i rehabilitovao Saloa Pavlovica... 

 

Decko, debelo si omasio temu...mada bi trebalo otvoriti novu pod nazivom 'hejterska tema' i svo ovo djubre prebacivati tamo. 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mmajstor said:

 

Posmatram ono sto nam je najveci problem i kako to resiti sa onim sto imamo. Odbrana moze i da se modifikuje u zavisnosti od toga ko je na terenu... coveka mozemo da igramo dok je Danilo Nikolic na parketu, a u suprotnom mozemo da se skupimo u zonu pa ako Ejim bude hteo dole da se guzi naletece na Kuridzu ili Nnoka. 

 

 

Decko, debelo si omasio temu...mada bi trebalo otvoriti novu pod nazivom 'hejterska tema' i svo ovo djubre prebacivati tamo. 

Ili obozavaocka tema za duo Sale i Sale. :))

Link to comment
Share on other sites

Pljucnu Moka po Radonji: 

“Pre dva dana sam pričao s Čovićem sat vremena i prva stvar koju sam mu rekao je da je greška bila smeniti Sašu Obradovića. Eh sad, da li je bila greška dovesti ga, to je nešto drugo. Ali, Radonjić nije sposoban da izvuče ekipu, kada sam čuo da je on najtrofejniji trener Zvezde hteo sam da se upi**m od smeha”, nastavlja Slavnić bez zadrške:

“Kada je forma u pitanju i dizanje iste, to zavisi od mnogo faktora, ali ključni je trener, a kada je sadašnji trener Zvezde u pitanju, ja ne verujem u njega ni najmanje i hiljadu puta me je ubedio u to da ne treba verovati u njega.

Prema rečima legende crveno-belih, najveća greška su pogrešno postavljeni prioriteti.

“U Evroligi je potpuno svejedno da li ste deveti ili pretposlednji. To je liga jakih i sitne ribe kao što su Zvezda, Alba, Himki i ostali klubovi, tu su samo da popune mesto među 16 timova. Bilo je tu mnogo utakmica koje je trebalo da dobijemo, kao i onih koje nije trebalo”,  ističe košarkaški stručnjak.

“Zvezda se pogubila. Prioritet je ABA liga. Rekao sam Čoviću – iskidamo se da bijemo Panatinaikos u Atini, a onda izgubimo ključnu utakmicu od Budućnosti u Podgorici. Potpuno pogrešan pristup. Pokušavaju da se vade na pandemiju, ali to im pada u vodu jer svima je isto. Što se tiče ABA lige, tu je situacija realna takva kakva jeste. Zvezda i Budućnost imaju najjače timove i oni su viđeni u finalu koje je bitno upravo zbog igranja Evrolige”, rekao je Slavnić, i za kraj dodao:

“Ja sam Zvezdaš i uvek ću to biti, bez obzira na to što me žele što dalje od kluba”.

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, VISOKOLETAC said:

“Zvezda se pogubila. Prioritet je ABA liga. Rekao sam Čoviću – iskidamo se da bijemo Panatinaikos u Atini, a onda izgubimo ključnu utakmicu od Budućnosti u Podgorici. Potpuno pogrešan pristup. Pokušavaju da se vade na pandemiju, ali to im pada u vodu jer svima je isto. Što se tiče ABA lige, tu je situacija realna takva kakva jeste. Zvezda i Budućnost imaju najjače timove i oni su viđeni u finalu koje je bitno upravo zbog igranja Evrolige”, rekao je Slavnić

Ne vidim šta ovde nije tačno? 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...