Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

40 minutes ago, propolis said:

 

 

Ne vidim ja da su nama domaći igraci problem vec selekcija stranih igrača. Ove sezone ih je 9 proslo kroz klub i moze se reci da su dvojica pogodjena, a ostali bolje da nisu ni bili u klubu jer nista gore ne bi prošli.

 

Slazem se da nemamo ni jednog domaceg igraca koji bi mogao biti starter u bilo kojoj EL ekipi, ali uz dobru selekciju stranih igraca i to se moze pokriti.

 

 

 

 

 

Naš legendardni  kapiten je i ove sezone bio igrač sa najmanje poena per 40 u čitavoj EL, pogledaj ti njegovu minutažu i učinak:

 

Spoiler

Lazic.png

 

Čovek je bukvalno igrač manje u napadu, jedino što radi je spot up šut - koji mu je prosečan/ispodprosečan, ostalo uglavnom ni ne pokušava, a kada pokuša završi se tragično. Posebno impresivno je to što je imao 28.6% realizacije oko koša u pozicionom napadu, neko veštiji bi verovatno vezanih očiju imao bolji procenat od njega. Iz šuteva iz driblinga je imao 20.0% realizacije. 

 

Najtužnije od svega je što je on nama i dalje najbolji defanzivac na perimetru, al' nas i sa njim kao primarnim čuvarem uništavaju iz pika (48.8 FG%) - koja je onda svrha takvog igrača?

 


Onda recimo naš tandem olinjalih četvorki, Simon:

 

Spoiler

Simon.png

 

I MJK:

 

Spoiler

MJK.png

 

Pogledaj ti ovu realizaciju za dva poena igrača koji nama igraju PF (a MJK povremeno i centra), pogledaj poene, skokove, blokade... Konkretno Simon je zajebao i Lazića sa realizacijom oko koša: uspeo je da ima 26.3%. Trojke doduše i dalje cepa vrhunski, al' je to jedina stvar koju i radi u napadu, dok je u odbrani krater i ne zna se da li je gori 1 na 1, ili od lopte gde se gubi kao amater. U skoku naravno ne postoji.

 

MJK iz dzampera 32.7%, na obruču (bez post up situacija) 45.7%, a u post up posedima 33.3%... U prevodu: ne može ništa u napadu, u skoku i odbrani je inferioran jer nema fizikalije za ovaj nivo košarke.

 

Kuzmića sam često tokom sezone branio, jer ima sajz, defanzivne fundamente, dobar je screener i još uvek produktivan skakač, ali je fizički i definitivno propao, takođe je igrač manje u napadu, od njegovih promašenih zicera i ispuštenih lopti bi mogao da se napravi poduži klip, a i u odbrani ima momente kada je neupotrebljiv (protiv brzih i pokretljivih, ili pak streč visokih.

 

Spoiler

Kuz.png

 

Naši talenti Uskoković (22 godine) i Radanov (23 godine):

 

Spoiler

Skole.png

 

Spoiler

Radanov.png

 

Koliko se oni muče u nekim elementarnim stvarima sam već naširoko pisao, držati ih kao neke treće opcije na tim pozicijma i nije prevelika šteta, al' su trenutno miljama daleko od igrača koji mogu biti deo standardne rotacije u ozbiljnoj ekipi.

 

 

I kako onda domaći igrači nisu problem? Pa nama su tu ubedljivo najbolji Dobrić i Davidovac - koji primarno igraju istu poziciju, a ni oni nisu kvalitet za startere na EL nivou i imaju baš ozbiljne nedostatke koji ih limitiraju na obe strane terena. Njih dvojica su možda i najbolji pokazatelj gde se trenutno nalazimo kao klub: uglavnom dovoljno dobri za ABA, mahom nemoćni u EL i bez neke perspektive, e baš takva je i Zvezda u ovom post 2017. periodu u kome čekamo njih dvojicu da izvade stvari.

  • Like 19
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mmajstor said:

Sto je duza vremenska serija to su statisticki pokazatelj validniji.

 

Ne, u ovom slučaju se vremenom okolnosti drastično menjaju i ono što je bilo primenjivo i pre 5, a kamoli pre 20 godina jednostavno više nije.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Nisam primetio da je u novije vreme drugacije u smislu da timovi balkana mogu do boljeg uspeha sa stranim igracima, nego sa domacim nego bas kontra - sa legijom stranaca smo imali samo fijaska.

 

Koji su to timovi sa balkana pa relevantni u današnjoj evropskoj košarci da bi ih uzimali kao pozitivne primere? Šta podrazumevaš pod "legijom stranaca" i koja smo to fijaska imali sa takvim konceptom? I ako smo ih imali, jel' to samo zbog pukog broja stranih igrača, ili do sveukupno užasne selekcije? 

 

2 hours ago, mmajstor said:

Naveo sam ti primere - najbolja Zvezdina sezona je 2017a a izbroj koliko smo tada imali domacih igraca koji su igrali u nekom kontinuitetu, a koliko stranih.

 

A ja sam ti naveo zašto je tada bilo moguće biti konkurentan na EL nivou sa 3 stranca, a zašto danas nije. Da danas imamo Kuzmića i Simonovića u prajmu a ne ove raspale verzije, da imamo beka Gudurićevih kvaliteta i karakteristika, pleja Jovićevog kvaliteta i par u tom trenutku defanzivno vrhunskih krila, onda bi verovatno i sada mogli da se provučemo sa manjim brojem stranaca, ovako ne možemo.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Skauting si vec pomenio, ali da li ima nesto jos bitnije jer svi vodeci klubovi imaju odlican skauting pa talentovani igraci su takodje nedostupni? Kako radi nas menadzment? Koje odluke povlaci? Koliko su oni odgovorni za to sto ti kazes da nema dovoljno domacih igraca? Ko je uopste menadzment kod nas sem Covica? Prema tome mislim da je mnogo blize i realnije da svoj novac kojim klub raspolaze se usmeri u kvalitetniji i profesionalniji menadzment, kao i  na pravljenje novih igraca na mnogo bolji nacin kroz ulaganje u struku u mladjim kategorijama, i uslova za te mladje igrace , nego da mastamo i prizeljkujemo da ce nasi vrsni skauti svake godine moci da maznu talentovane igrace najjacim klubovima ispred nosa. 

 

Sve ti je ovo lepo... Hipotetički, da se sutra dese sve ove promene koje priželjkuješ, koliko je vremena potrebno da one počnu da daju rezultat i bitno utiču na način na koji ćemo formirati roster? Ono što je sigurno je da ne bi uticale na sastavljanje rostera za narednu sezonu - o čemu sam od početka pisao.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Strategiju takodje nemamo jer svake sezone lutamo kao guske u magli...nije nama potrebno 15 domacih igraca, neophodno nam je mozda 7 od 12, i to ne da svi budu vrhunskog kvaliteta odmah, nego da to da bude neki mix, ali da vecina ima neki kontinuitet igranja. Mi to sada imamo samo sa Dobricem, Davidovcem i Lazicem gde sva trojica prirodno igraju na istoj poziciji. Da li je to neko registrovao kao problem? Pa sve to treba da bude deo strategije kojom bi rukovodio neki GM a ne trener koji je tu neki limitiran vremenski period i boli ga cose za dugorocno funkcionisanje kluba. 

 

Ni ovo ti nije loše, osim ovog dela gde si procenio da nam treba 7 domaćih igrača od 12... To koliko nam domaćih, a koliko stranaca treba se ne određuje tako što se zacrta neka kvota koju moramo da ispunimo, nego se lepo detaljno izanalizira čime trenutno raspolažemo, šta možemo da dovedemo, da li i koliko neko od njih može da napreduje itd. Pa onda možda nekada bude i 12/12 domaćih, a nekada i 0/12...  Trenutno 12/12 nije moguće, za 0/12 još uvek zaista nema potrebe, a za ovih 7/12 takođe smatram da je preoptimistično.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Da li sada mozemo da imamo tih 7 domacih igraca? Mozemo. Prvo probrati sta je to na trzistu sto je na pragu EL kvaliteta. Tu je spomenuti Avramovic i nema nikakvog racionalnog objasnjenja zasto ga ne dovesti u klub.

 

Pa ja počeh priču o identitetu, a ti sada napišeš kako nema nikakvog racionalnog objašnjenja zašto Aleksu Avramovića ne dovesti u Zvezdu... Recimo da se opet opredelimo za to da budemo defanzivno orijentisana i fizički moćna ekipa, koja će da igra ekstremno agresivno i fizikalno i da secka protivnički pik na komadiće - eto ti pregršt razloga da ne dovedemo Avramovića koji je lagana undersized zujalica skromnih defanzivnih mogućnosti. Ili procenimo da nam treba off ball šuter sa moćnom gravitacijom ala Billy Baron, nećemo sigurno dovoditi Avramovića koji se celu karijeru muči sa šutem i koji je praktično neupotrebljiv u igri bez lopte.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Tu je naravno i Jovic koji ce verovatno i biti ovde naredne sezone

 

I igraće kao 2016. ili će pak biti bleda senka onog igrača? Kakvo je njegovo zdravstveno stanje, koliko utakmica propušta godišnje i koliko bi mogli na njega da računamo u sezoni u kojoj igramo 70+ utakmica? A kada se već pozivaš na pređašnja iskustva, kakva su naša sa tim povratnicima, posebno onim starijim od 30?

 

2 hours ago, mmajstor said:

mogli smo da reagujemo i sa Todorovicem godinama pre nego sto je usao u onu tezu povredu....cini mi se da bi sada vec trebalo da igra, pa bi mogao da provede 1 sezonu u FMP za rehab pa da se nakon toga prekomanduje u Zvezdu.

 

Evo samo da se oporavi od kidanja ACL-a, pa napušta Endesu i Tenerife i pun entuzijazma dolazi u FMP iz Železnika, da ga testiramo za Zvezdu.

 

2 hours ago, mmajstor said:

Zatim, Zasto umesto 10 stranaca koji prolete kroz klub ne bi isli na recimo 5 a razliku u novcu ne bi ulozili u jednog dokazanog EL domaceg igraca?? Znaci to bi bila promena dosadasnje strategije po kojoj nijedan igrac ne sme da ima preko 500k platu. Zasto ne sme da ima? Gde nas je to dovelo?

 

Ne zvuči loše... Kog to dokazanog domaćeg EL igrača? I jel' se i on nešto pita, ili je dovoljno to da mu mi pljusnemo za nas jaku ponudu i on mora da dođe? Šta ako neće da se vraća u Srbiju, jer ko pa hoće da se vrati u Srbiju osim ako baš ne mora? 

 

Za koje pare kod nas igra Dzordan Lojd? Koji nama dostupni domaći bek je bolji od njega? Ili od Kevina Pantera koji je ovde igrao prošle sezone?

 

2 hours ago, mmajstor said:

mogli bi da ona poslednja dvojka u 12 budu mladji igraci sa nekim upside-om koji ne bi bili nosioci ali koji bi brusili iskustvo za naredne sezone (ne na tribinama kao do sad) i koji ce zameniti one koji odu. Nije tacno ni da takvih nema....Dalibor Ilic iz Igokee, Mario Nakic, Stefan Lazarevic, Uros Djordjevic

 

Ne znam ko ti je ovaj Uroš Đorđević, al' ako misliš na Stefana, njemu je upside otprilike poor man's Dragan Apić, dečko je i u FMP-u minus igrač i njega u Zvezdu može da priziva samo neko ko ga uopšte ne gleda. Lazarević je kul, samo je još jedna role player trojka, na Nakića možeš da zaboraviš, a Ilić nije moja šoljica čaja, al' ima neki potencijal i fizikalije ako ništa drugo.

 

Pritom, nama fale nosioci igre i skoro svi esencijalni profili igrača za današnju (evropsku) košarku, to ko će biti 11. i 12. igrač nam je ubedljivo najmanji problem.

Edited by Guru
  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Guru said:

 

Naš legendardni  kapiten je i ove sezone bio igrač sa najmanje poena per 40 u čitavoj EL, pogledaj ti njegovu minutažu i učinak:

 

  Hide contents

Lazic.png

 

Čovek je bukvalno igrač manje u napadu, jedino što radi je spot up šut - koji mu je prosečan/ispodprosečan, ostalo uglavnom ni ne pokušava, a kada pokuša završi se tragično. Posebno impresivno je to što je imao 28.6% realizacije oko koša u pozicionom napadu, neko veštiji bi verovatno vezanih očiju imao bolji procenat od njega. Iz šuteva iz driblinga je imao 20.0% realizacije. 

 

Najtužnije od svega je što je on nama i dalje najbolji defanzivac na perimetru, al' nas i sa njim kao primarnim čuvarem uništavaju iz pika (48.8 FG%) - koja je onda svrha takvog igrača?

 


Onda recimo naš tandem olinjalih četvorki, Simon:

 

  Hide contents

Simon.png

 

I MJK:

 

  Hide contents

MJK.png

 

Pogledaj ti ovu realizaciju za dva poena igrača koji nama igraju PF (a MJK povremeno i centra), pogledaj poene, skokove, blokade... Konkretno Simon je zajebao i Lazića sa realizacijom oko koša: uspeo je da ima 26.3%. Trojke doduše i dalje cepa vrhunski, al' je to jedina stvar koju i radi u napadu, dok je u odbrani krater i ne zna se da li je gori 1 na 1, ili od lopte gde se gubi kao amater. U skoku naravno ne postoji.

 

MJK iz dzampera 32.7%, na obruču (bez post up situacija) 45.7%, a u post up posedima 33.3%... U prevodu: ne može ništa u napadu, u skoku i odbrani je inferioran jer nema fizikalije za ovaj nivo košarke.

 

Kuzmića sam često tokom sezone branio, jer ima sajz, defanzivne fundamente, dobar je screener i još uvek produktivan skakač, ali je fizički i definitivno propao, takođe je igrač manje u napadu, od njegovih promašenih zicera i ispuštenih lopti bi mogao da se napravi poduži klip, a i u odbrani ima momente kada je neupotrebljiv (protiv brzih i pokretljivih, ili pak streč visokih.

 

  Reveal hidden contents

Kuz.png

 

Naši talenti Uskoković (22 godine) i Radanov (23 godine):

 

  Hide contents

Skole.png

 

  Reveal hidden contents

Radanov.png

 

Koliko se oni muče u nekim elementarnim stvarima sam već naširoko pisao, držati ih kao neke treće opcije na tim pozicijma i nije prevelika šteta, al' su trenutno miljama daleko od igrača koji mogu biti deo standardne rotacije u ozbiljnoj ekipi.

 

 

I kako onda domaći igrači nisu problem? Pa nama su tu ubedljivo najbolji Dobrić i Davidovac - koji primarno igraju istu poziciju, a ni oni nisu kvalitet za startere na EL nivou i imaju baš ozbiljne nedostatke koji ih limitiraju na obe strane terena. Njih dvojica su možda i najbolji pokazatelj gde se trenutno nalazimo kao klub: uglavnom dovoljno dobri za ABA, mahom nemoćni u EL i bez neke perspektive, e baš takva je i Zvezda u ovom post 2017. periodu u kome čekamo njih dvojicu da izvade stvari.

 

Ne sporim ja da domaci igrači nisu losi,a to je zato sto je los ceo tim.

Strance dovodis na pozicije koje su deficitarne i one koji poseduju košarkaske elemente koje ne poseduje ekipa koju vec imas.

 

Mi smo ove sezone doveli 9 stranaca od kojih ni jedan ne moze da igra startnog plejmejkera i centra u EL,a smatram da su to dve esencijalne pozicije u timu od kojih krecu odbrana i napad.

Mi sada u rosteru imamo 6 stranaca,a to je sasvim dovoljan broj igraca (recimo Ataman u piku igra sa 6 igraca) da se pegla veoma dobra košarka da su ti igrači pogodjeni. 

 

Nisu domaci igraci nisu sjajni,ali bi bili mnogo bolji da je od 9 stranaca pogodjeno bar 6 sto smatram da je vise nego dovoljan broj da bi se igrala veoma dobra košarka na EL nivou.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pored svih problema koje Guru precizno elaborira, naveo bih svrs koji Nebojsa baca na povratnike a propracen i dobrim dijelom navijaca. Sve uz obrazlozenje poznaju sistem, dobri za hemiju i td a to sto raspadaju na parketu nije bitno. Sreca pa nam komsije uzese Dangubu, vjecno sam im zahvalan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Otprilike nas pad se poceo desavati onda kada je Mega pocela da funkcionise. Ranije je, kada su u pitanju domaci igraci u povoju, bilo pitanje da li ce potpisati za nas ili Partizan. Otprilike su ti igraci potpisivali za one koji igraju EL. Nekako kako je Mega pocela da funkcionise, tako igraci u povoju donose odluke da svoju karijeru grade preko Mege. Zato nam je domaca baza ista vec godinama uz neke igrace ciji je vrh ABA, tipa Kuridza. Za pomeranje iz mrtve tacke treba nam bolja domaca osnova. Nama su osnova bili Jovic, Kalinic, Guduric, Bobi, Kuz. Na njih su se dodavali Lazic, Dobric, Deda. Poenta je da su nam sad najbolji domaci igraci oni koji su ranije bili dodaci rosteru. E sad da mozemo da dovedemo Pokusevskog, Jaramaza i recimo Avramovica, to bi moglo uz Dobrica i Dedu da bude solidna domaca osnova. Uz 4- 5 stranaca mogla bi da se sastavi EL ekipa koja bi ako se pogode tri stranca bila u igri za top 8.

Takodje veliki, ali veliki problem su i odlasci preko igraca sa 14 - 15 godina.

E sad treba biti posten i priznati da je Covic jos davno to naveo kao veliki problem za kosarku na ovim prostorima. Ono sto ima extra talenat to odlazi jos pre punoletstva i realno pokazalo se da to i nije ispalo lose po njihove karijere. Smajlagic, Pokusevski bi pre 10 godina karijeru gradili preko Zvezde ili Partizana, sada vise ne. 

Treba iznaci neko trece resenje, stari modeli vise nemaju sansu da uspeju. Za pocetak nam je potrebna skauting sluzba, Partizan je prvi napravio taj iskorak i verujem da ce od toga imati korist. Takodje, verujem da ta sluzba treba da ima nekoliko zaposlenih i to van Srbije i da se skoncentrise na talente sirom evrope, cak mozda da se skoncentrise na trzista i zemlje u kojima kosarka nije razvijena kao sport. Videli smo da talenti nicu i u Gruziji, Poljskoj i slicnim zemljama. Verujem da EL moze biti dobar mamac za mlade talente iz zemalja gde se ne igra ista. Ti igraci ako se dovedu sa 15 godina  mogu poprimiti tu domacu esenciju i predstavljati domacu bazu, uz to mogu i doneti kvalitet koji ovim prostorima sve vise nedostaje.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

@Guru da pokusam nesto da pridodam a da izbegnem quote i astronomske postove. 

 

Relevantni klubovi sa ovih prostora su samo oni koji su igrali EL, dakle Czv, Buducnost i Partizan, donekle Cedevita. Kao fijasko mislim ovu i proslu sezonu Zvezde, kao i jedinu sezonu Buducnosti u EL/ABA, gde je manje vise primenjen slican recept koji se slicno i zavrsio (hvala koroni). Pre toga, solidni rezultati Zvezde i Partizana su ostvareni jacom domacom bazom. Zato sto smo odustali od tog koncepta zato sada i kuburimo sa domacom bazom, iako tu ima i drugih faktora koji su opet delo naseg nepostupanja. 

 

Nisam ja ni mislio bukvalno 7 domacih igraca od 12, vec da to bude neki target treneru i skauting timu (koji sada nemamo). Pa nek oni urade analizu i ako medju mogucim kandidatima kazu da ne mogu da nadju 7, onda GM kao glavnoodgovorni treba sa tim da se slozi (ili ne slozi), pa da se eventualno taj target koriguje kao sto si rekao. Ali ako bi ti dosao i rekao Avramovic ima skromne defanzivne karakteristike pa zato ne moze da bude u tih 7, ok to je validan argument, ali onda u timu ne smemo da vidimo strane igrace kao sto su Regland, Covic (domaci) , Kolom, Rocesti, Rit, Cirbes, i druge koje su prodefilovali kroz klub bez obzira sto za njih vazi isti argument. Nisam siguran da to tako moze (opet zbog budzeta <10M), vec na to treba posmatrati kao na rizik kojim treba upravljati. Rizik losije odbrane Avrama se umanjuje tako sto na istoj poziciji imamo Voldena i koji ce se menjati u zavisnosti od protivnickih bekova u igri. Rizik cestih povreda Jovica se umanjuje time sto bi imali jednog stranog pleja koji ce imati najvecu minutazu, kao i drugim igracima koji mogu pripomoci na toj poziciji ukoliko zatreba (Volden, Avram, Davidovac, Uskokovic). Tako se peglaju nedostaci, a istovremeno se koriste oni benefiti koji ovi igraci itekako imaju. 

 

Od legit EL igraca to se otprilike zna ko je u opticaju: Bjelica, Kalinic, Nedovic, Teo. Kalina je razvalio ovu sezonu pa ce mu cena na zalost drasticno skociti, ali prosle sezone smo ga mozda i mogli dovesti. Ponuda od npr. 700k i glavnog igraca u timu sa najvecom minutazom i dugogodisnjim ugovorom ne bi bila neprivlacna za igraca koji ce igrati kod kuce sto svima njima jako znaci jer je to jedina stvar koja im nedostaje. Sa druge strane je CZV do sada kroz ABA imala laksu prodju u EL nego Valensija, pa i to nije zanemarljivo kada se potpisuje visegodisnji ugovor. Za Bjelicu je i prosle sezone bilo reci jer mu se smucila NBA a ima zelju da igra ovde. Nedovic nije moj cup of tea za te pare, sto ne znaci da sam ja u pravu, a ako Virtus ne udje u EL nije nemoguce da i Teo postane slobodan. Sve u ovom poslednjem pasusu moze da bude stvar diskusije. 

 

 

Edited by mmajstor
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takodje se ne bih slozio sa konstatacijom da je pogresan izbor stranaca kriv za nase posrtanje, je ni pre nismo imali bas uvek srece sa strancima. Setimo se Mekela, Tompsona, Sofoa., ni Volters se nije naigrao kod nas. Nekako od stranaca smo extra kvalitet dobili od Markusa, Kvinsija, Kinzija i Lorenca, ja ovako na prvu ne mogu da se setim jos nekog extra kvaliteta. Lojd je u rangu sa njima. Wolden uopste nije los, ali samo oni i igraju u nasoj ekipi. U EL smo pobedjivali samo onda kada im se jos neko prikljucivao, kao Kuridza protiv CSKA.

Link to comment
Share on other sites

On 4/10/2021 at 12:09 PM, Laki21 said:

 

Čovek da se zapita da li si ti u stvari gledao neku tekmu Future u ovoj sezoni.

 

Dobro, ovo je vise tema za ABA ligu, ali da, naravno da sam gledao njihove meceve.

 

Evo statistike, broj poena prve petorke + Della Valle + svi ostali:

 

Monaco, 65 + 7 + 5 (Z. Nikolic 5, svi ostali 0), 51+2+13, 54+11+11 (Popovic) + 11

Crvena zvezda, prvi i drugi mec: 63+10+10 mec u PG, 53+2+12 u BG

Partizan, prvi i drugi mec: U prvom mecu su dali 101 poen, ali samo 7 igraca se upisali u strelce - medju kojima je i Apic sa 12 poena koji je sada u nemilosti Milojevic. U drugom mecu je to nesto bolje bilo prvenstveno jer je Apic ucestvovao sa 8 poena.

 

Ili, da pogledamo poslednje meceve Buducnosti i ucesce klupe u poenima i indeksnim poenima:

 

Apic, poslednjih 5 meceva, 16 poena, 12 indeks

Mitrovic, poslednjih 5 meceva, 8 poena, 9 indeks

Z. Nikolic, poslednjih 5 meceva, 19 poena, 30 indeks

Popovic, 12 poena, 4 indeks

Sehovic, ukupno 4 poena i 3 indeks

 

Buducnost ima sve osim dugacku klupu - kao sto mozemo videti vecinu poena postize petorka Cobbs - Ivanovic - Ejim - Nikolic i Reed.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...