Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Da se ne lažemo imao je Radonja ovakvih (napadačkih) sekvenci i ranije u prvom mandatu.. Mada su porazi bili retki.
Mi smo te utakmice uglavnom dobijali odbranom, ono što je sinoć izostalo je da ih prelomimo odbranom u 4/4. Iako nema mnogo igrača u Evropi koji mogu da ponavljaju utakmice koju je odigrao Baldwin, morao se izbaciti iz ritma.. Zalepiti mu Lazića, faulirati ga..
Kao kod Saše previše trojki u zadnjoj sekundi, previše faulova u zadnjim sekundama odbrane. Ili smo prilično glupi ili je suvi kvalitet.
Ovaj nivo odbrane je više nego dovoljan za Aba ali je preslab za EL, naročito gornji dom.. Što se kaže preslab za kik box, prejak za rock n roll.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Znam da ovim dajem šlagvort "Džonijevim svedocima" (čak i Štimbetovom svedoku) ali mi smo napadački mnogo impotentni u reketu. Kuzmić može da ga dadne samo slučajno, a alternativa je MJK koji rilja al je kvalitetom u donjih 10% EL igrača. Sve se onda svodi na igru spoljne linije, a tu dosta igrača ne zna ni da dribla loptu kako treba. Prosto, nemamo neke sigurne poene kad zaškripi, nije ni čudo što se okrećemo Loydovim izolacijama, a ako nam je to glavna i osnovna opcija u clutchu jebeš ga. Prioritet svih prioriteta je kakva takva opravka Nnoka i Halla, obojica uprkos svim limitima su nam falila kao leba sinoć.

 

Bayern je kvalitetom jedan prilično skroman evroligaš, uprkos skoru na tabeli. Ipak, imaju samopouzdanje pa Lučić i Baldwin ubace sve kad se lomi, a naši su uspešni ako pogodimo obruč. 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Deda je ušuškan u rotaciji jer ga evo već godinama ,,pokriva'' skil set i ta versatilnost koju često precenjujemo tačnije ne prepoznajemo gde joj je granica a uglavnom i nemamo mnogo izbora jer u ovom ćopavom rosteru kada poluplejevima stane dribling stiže Deda...kada treba ubaciti loptu u igru pod presingom opet Deda jer je visok, uglavnom ladan a spor za neku eksplozivnu demarkaciju u prostoru...kada nam trebaju jeftini poeni sa posta preko tankih i glupih četvorki...daj Dedi. Luča kada proradi mogu samo Kalina i taj level da se hasluju sa njim i to uglavnom dok ne primi loptu...ali sinoć su oni promašaji Luče u seriji najmanje bili do Dedine odbrane...svaki put je bio prekratak i prespor u reakciji. Trinki je sinoć bio toliko samouveren da se nećemo iščupati iz onog kanala na kraju...da bi pojeo ceo red reklama ispred zapisničkog stola da su nekim čudom izgubili. Dobio nas je bez Zipsera i babaroge Rejnoldsa i uprkos Gistovim bravurama jer je mnogo takvih završnica dobio upravo znanjem i sposobnošću da improvizuje pa i rizikuje. Mi smo izvukli Uskoka da bi iskusni i snažniji Wolden odigrao završnicu i to je bio kraj našim organizovanim napadima. On je energetski bio gotov i Trinki nam je presingom na njemu tri puta u nizu pojeo po 15s napada i onda daj bratu Lojdu da porodi koš sa distance za 5 sekundi jer onu zonu na kraju smo prvi put u životu videli. Više nego dovoljna razlika u klasi i za veću razliku.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Hladnije glave da pokusam da rezimiram ono od sinoc.

 

- Igrali smo protiv kvalitetnije ekipe. To je cinjenica sve i da smo bili u punom sastavu. Ja sinoc zaista nisam ocekivao pobedu pre utakmice, jer Bayern pogotovo ovu sezonu vise nije privesak FCB nego solidna i ozbiljna ekipa. Ali, cinjenica je i da bolje ekipe ne moraju uvek da pobede. Sa cisto rezultatske strane (sama utakmica kao i tabela) to je za mene dakle nekako svarljivo. Druga stvar je sta se desava na terenu i kakve se mogucnosti trenutno pruze. Osecaj posle utakmice je da smo mi ispustili pobedu. Opet. S druge strane je casa mozda i do pola puna a ne do pola prazna. Mozda je i podvig ograniciti ekipe kao Bayern na pobede na jednu loptu? Mislim da bismo sa publikom imali par pobeda vise...

 

- Mi smo ekipa sa ogranicenim mogucnostima i kvalitetom. Bez publike smo dodatno osakaceni. U ovakvom dugotrajnom takmicenju se rezultati vrlo, vrlo retko mogu napraviti samo na srcanost i ekstra pozrtvovanje. Treba talenat, kvalitet i novac. Mi to za sada za EL level jednostavno nemamo (bar ne u dovoljnim kolicinama) i krpimo gde znamo. Ako kvaliteti koji dovedemo ne opravdaju ili ne premase ocekivanja onda smo tanki. Sta to znaci za buducnost? Ne igrati EL? Osvajanja ABA samo da bi se EL igrala bez nekog rezultatskog ocekivanja je... pa, nekako depresivno. Ali, na to smo trenutno spali. Za ABA smo po meni i dalje prvi favoriti. Druge ekipe bi sinoc 'ladno izgubile od ovakvog Bayerna. Ali, i za ABA vazi da bolje ekipe ne moraju uvek da pobede tj. da osvoje titulu.

 

- Ko je kriv za ovo sto se desava? Obradovic? Radonjic? Nije vise toliko bitno. Da je ekipu sastavio kolektiv Obradovic-Covic (Covic se tu sigurno nesto pitao), to stoji i oni snose odgovornost za to. Radonjic nije bezgresan, ali iluzija je da on moze da promeni 4-5 igraca u sred sezone. A 4-5 igraca su po meni realno ono sto nam treba, ali koje bi i trebalo uigrati. Da li 1-2 nova igraca prave razliku? Mozda, ne znam. Cinjenica je da Radonjic iz jednog ili drugog razloga nije promenio ekipu (ako je uopste mogao) i da sa takvom ekipom mora da tera dalje. Mi nemamo informacije zasto su neke stvari kakve jesu i samo spekulisemo sa poluinformacijama ili nasim pretpostavkama. Jalova su ta posla, bez potvrdjenih informacija na osnovu kojih se moze graditi misljenje da li o JOB, Simanicu, povredama, bolestima, novcu, ugovorima itd. se ovde samo nepotrebno izludjujemo.

 

- Nasa igra u odbrani je uglavnom bolja nego pre dva meseca, u napadu smo zato i dalje do bola ograniceni ako nam protivnik visoko brani igrace, a uz to se koncentrise na one malobrojne koji imaju poene u rukama (pre svega Loyda). U zadnjoj cetvrtini za to nismo imali resenja (pre toga pre svega u 2. i 3. cetvrtini jesmo). Raznovrsnija igra (npr. na centre koje mi trenutno nemamo ili nisu na upotrebljivom nivou) sinoc ocigledno nije bila opcija.

 

- Radonjic nije nasao resenje za igru Bayerna u 4. cetvrtini. Iako sam naslucivao da nam 10 poena prednosti nista ne znaci (zbog nas samih hronicno hipnotisanih od straha pred mogucom pobedom ali i zbog Bayerna, jer se nije moglo ocekivati da Lucic celu utakmicu prespava; jedino razocarao je Zipser, a i Raynolds se nije proslavio), ipak protivnici na EL nivou ne po prvi put relativno lako okrecu rezultat u takvim trenucima. Za mene uopste nije sporno da je igra sa Radonjicem smislenija i disciplinovanija. Mislim da ce to za ABA biti dovoljno. U EL ionako nema sta puno da se ocekuje, cinjenica da neretko i nismo imali srece, ali i mozda i to nije slucajnost (manjak kvaliteta?). Mozda je kao navijacu ponekad pametnije propustiti koju utakmicu. Nismo toliko slabi da smo automatski kanta za nakantavanje, a kad nam se tokom utakmice eventualno probudi nada za retku pobedu, a mi izgubimo, onda smo (kao sinoc) samo posrane volje. Ko ima EON i moze da premota u slucaju pobede unazad i u miru odgleda, divota... Diclaimer: Lakse reci nego uraditi. I ja sam sinoc gledao utakmicu live...

 

- Mislim da je neuspesno cuvanje Baldwina bilo prelomno. Dobricu to nije uspevalo, a Lazic je usao prekasno (po meni se predugo sa tim cekali, mada i on se nije proslavio). Uz to su zaista pogodili u zadnjoj cetvrtini skoro pa sve, delimicno u zadnjim sekundama napada kao i neke teske suteve. Uz to primiti 28 poena u bilo kojoj (a ne zadnjoj) cetvrtini je previse. Tesko se tako nesto moze okrenuti i dobiti.

 

- Kuzmic je tuga, zao mi ga je. Ali, ovo je jednostavno slabo. Odbrana mozda jos i nekako, u napadu neupotrebljiv (osim za 1-2 "livade" koje napravi).

 

- MJK je za EL level samo ponekad upotrebljiv. Da pokusava da to nadoknadi borbenoscu, to stoji. Ali i kod njega se na kraju sezone postavlja pitanje sta zelimo i trebamo mi (tj. koji su nam ciljevi sledece sezone) i da li on to moze, godinu dana stariji, da isporuci.

 

- Davidovac sinoc podbacio pre svega u napadu, na ispadanja u odbrani sam se navikao. Ironija cele price je da se to sinoc manje nego inace desavalo, ali se desilo u kljucnim trenucima. Inace je on vrlo zahvalan igrac.

 

- Dobric nesto slicno kao Davidovac. Otkada je Radonjic tu, on igra bolje. Nekonstantno, ali bolje i pre svega napadacki raznovrsnije.

 

- Lazic mozda nije onaj "stari", ali igra mnogo, mnogo bolje nego pre dva meseca.

 

- Simonovic pokazuje znake zivota. Za sada ne vise od toga. Ali, to je mnogo bolje od dosadasnjeg minulog rada u ovoj sezoni.

 

- Walden je bio solidan, ali izgubio tj. prosuo kljucne lopte i to kada smo se mogli odlepiti ili kad se lomio rezultat.

 

- Halla Radonjic nije ubacivao zasto tacno? Zbog ne tako retkog trenerskog fetisa da igrac koji izlazi iz povrede ili koji se tek prikljucuje sastavu u prvoj utakmici po pravilu ne igra? Ako je tako, onda cemo nasu najjacu ekipu u punom sastavu (pod uslovom da se niko dodatno ne povredi ili oboli) videti ne pre kraja marta ili pocetka aprila. Iz tog ugla i gledam relativno pesimisticne izjave Radonjica pre i posle utakmice o stanju ekipe.

 

- Uskokovicevi sve cesci i duzi bljesci raduju. On treba jos da radi, ali decko je siguran sa loptom i ako se ne zapuca u neke trap situacije gde ga udvajaju, on relativno retko gubi lopte. Dao je par poena, napravio asistenciju. Za njega licno super, za nas za EL nivo jos premalo. Ali, ima nade i za nas i za njega.

 

- Mi smo za sada limitirani na 8 ili  max. 9 igraca. Radanov i Simanic (iz kojih razloga vec) samo popunjuju mesta na protokolu. Sta se tu desava, znaju i oni i Radojnic, ne treba se tu zavaravati. Verovatno nisu dovoljno dobri za ovaj EL nivo. Cija je to greska, to je druga stvar. Price o "nepravdi" prema njima su mi bezrazlozne. Oni su profesionalci i placeni su sve i da samo sede na klupi. Zasto bih ja imao bilo kakav saosecaj sa njima? Radom se nesto moze postici, ako je kvalitet tu. Ako nije, treba im se na kraju sezone zahvaliti tj. ne produziti ugovor ako isti istice. Ako se ugovor ne moze raskinuti, pa naravno da ih treba zadrzati kad ih vec placamo i koristiti kad bas zagori i kad nam nedostaju igraci na koji prvenstveno racunamo. Radanov jos nesto malo i igra u ABA, Simanic ni to. Pogotovo ovaj drugi ima solidno dotiran visegodisnji ugovor i vec godinama kod vise trenera nije u stanju da ga opravda. Pa, valjda je i do njega, majku mu. I sad treba da ga sazaljevam ili naricem neku bozansku nepravdu prema njemu? Kako da ne.... Don't hold your breath. Ako je njemu svejedno (a izgleda da jeste), meni je jos vise. A ko kaze da bi on uopste pristao na raskid ugovora? Ali, stoji da klub treba da malo vise obrati paznju koga, kada i kako angazuje.

 

Rezime: Relativno posrano jutro posle EL utakmice. Na zalost, ove sezone to postaje obicaj. Otpisati EL sezonu, ali je odigrati posteno (sto mislim da svakako trenutno radimo u sklopu nasih mogucnosti). Za ABA nam prestoji teska borba koji bismo trebali resiti u nasu korist. Ako se to ispuni, treba se dobro razmisliti sta hocemo sledece sezone da postignemo kao i sa kakvim osobljem to zelimo da uradimo. Naravno da sam za Radonjica. Sud o njemu je moguc samo nakon sledece sezone. S obzirom kada i u kakvom stanju je on preuzeo ekipu, on moze samo da bude pozitivan. Gore ne moze mnogo da bude, a ekipu nije on sastavio. Kup za sada ima, u ABA je sa najmanje poraza i ima sve sanse da sa timom zavrsi na 1. pozicviji, u KLS se ocekuje titula. Ako osvoji ABA spasio nas je bez da ulazim u to da li bi i Obradovicu to poslo za rukom. Ali opet, da li je to to, ako cemo da opet bez sanse opet igramo EL?

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Počeo sam da se uopšte ne nerviram i da me ne pogađa ništa kada igramo EL, što ne valja s obzirom da sam neko ko se nervira i kada igramo kls sa najslabijim timom. Razlog tome jeste što sam prihvatio činjenicu da ovaj tim nema nikoga, tj prve opcije, na dve najvažnije pozicije u košarci 1 i 5. U EL ne možeš da budeš konkurentan ako nemaš pleja i centra. 

Edited by Orthodox89
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, K.Dot said:

Kako se zove ono što je Davidovac sinoć igrao, koji je ono sport? Razbio ga Lučić na sitne komade. Ima da se igra i ta KSL, tu će DeDa da zablista. Kakvi luzeri. Takav im je majndset postao a to se mnogo teško menja. Kako se bliži kraj utakmice lopta je klizavija i veća, obruč postaje uži, mudanca manja itd.

 

 

To je zasrao Radonjić, morao je Simonović biti na parketu, jer je deset puta atletičniji i brži od Davidovca. Davidovac u stvari može da čuva samo teže trojke i lakše četvorke i nikog više.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, K.Dot said:

Kako se zove ono što je Davidovac sinoć igrao, koji je ono sport? Razbio ga Lučić na sitne komade. 

 

Zato je Lucic reprezentativac Srbije. Klasa iznad, nema sta tu da se polemise. I nazalost, nece DeDa nikada biti na nivou Luce... kapa dole za Luciceve igre u poslednje vreme.

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, K.Dot said:

Kako se zove ono što je Davidovac sinoć igrao, koji je ono sport? Razbio ga Lučić na sitne komade. Ima da se igra i ta KSL, tu će DeDa da zablista. Kakvi luzeri. Takav im je majndset postao a to se mnogo teško menja. Kako se bliži kraj utakmice lopta je klizavija i veća, obruč postaje uži, mudanca manja itd.

 

Razbio ga je zato sto je mnogo kvalitetniji igrac, prosto i jednostavno. Lucic je reprezentativac i igra na top nivou u inostranstvu deset godina, a Davidovac je igrac kojeg mozemo da zadrzimo do kraja karijere, ukoliko to zelimo. 

Nije bas kao da on treba pre utakmice samo da namesti majndset pa da razbija mnogo bolje igrace od sebe.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, drakon1 said:

Ali opet, da li je to to, ako cemo da opet bez sanse opet igramo EL?

Uvek je ABA bila prioritet, EL je za lokalni prestiž, veću popularnost i finansije ... pa ako se nekad sklope kockice, super.

Nadam se da će ABA uskoro izgubiti to mesto u EL da bi napokon prioritet postala najjača takmičenja, EC ili EL nije bitno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Kankkunen said:

Uvek je ABA bila prioritet, EL je za lokalni prestiž, veću popularnost i finansije ... pa ako se nekad sklope kockice, super.

Nadam se da će ABA uskoro izgubiti to mesto u EL da bi napokon prioritet postala najjača takmičenja, EC ili EL nije bitno.

 

Problem je što bez "prvi u selu" mi ne možemo uopšte da dođemo u situaciju da budemo "poslednji u gradu". Jer ako nam se ne da ta licenca, a baš i ne vidim neki logični razlog zašto bi, ostaje nam ta "seoska" borba. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, vepar said:

Samo da proverim da li je Radonja i dalje bolji trener od Saleta hah

jeste i to za koplje..

 

ne znam sta ste vi ocekivali, mi i sa full sastavom imamo najskromniji tim na papairu, a kao sto sam kazao i 3 nedelje, tek sa ovakvim polovicnim sastavom je bilo cisto samoubistvo pristati igrati utakmice u el..

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Kankkunen said:

Uvek je ABA bila prioritet, EL je za lokalni prestiž, veću popularnost i finansije ... pa ako se nekad sklope kockice, super.

Nadam se da će ABA uskoro izgubiti to mesto u EL da bi napokon prioritet postala najjača takmičenja, EC ili EL nije bitno.

 

Takođe, bojim se da bi gubitak mesta ABA, to dovelo do jednog za mene kao ljubitelja košarke neželjenog, uzročno - posledičnog lanca događaja. Prvo, ABA bi se raspala. Verovatno bi Hrvati, čiji klubovi  godinama maju epizodnu ulogu u istoj, povukli nogu... A to bi pre ili kasnije dovelo do raspada lige. KLS sa sobom nosi manja ulaganja, manje stranih igrača i verovatno neko takmičenje poput FIBA LS.

Edited by svarozicslo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, svarozicslo said:

 

Takođe, bojim se da bi gubitak mesta ABA, to dovelo do jednog za mene kao ljubitelja košarke neželjenog, uzročno - posledičnog lanca događaja. Prvo, ABA bi se raspala. Verovatno bi Hrvati, čiji klubovi  godinama maju epizodnu ulogu u istoj, povukli nogu... A to bi pre ili kasnije dovelo do raspada lige. KLS sa sobom nosi manja ulaganja, manje stranih igrača i verovatno neko takmičenje poput FIBA LS.

Ne bi se raspala liga zato što je najkvalitetnije takmičenje u regionu, plus ima prolaz u EC ... i dalje bi postojao interes klubova da se igra.

Bilo bi samo manje tenzije oko EL (3-4 kluba), sve drugo bi ostalo isto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Užasni ste. Pre nekog vremena m je neko napao kada sam rekao da imate opasno - luzerski mentalitet ove godine (kao i KKP i to na nižem nivou), a sada to većina ovde piše.

 

Šta je sa Obrajantom?  Mislim, jasne su mi sve njegove mane, ali one piju vodu ako ćeš da dovedeš enkoga umesto njega, a ne samo da ga plaćaš i držiš na tribinama. I sa svojim problematičnim procentima šuta, on je opet jedno rešenje više u napadu, ovo sa Lojdom je već pročitano, pa nije dovoljno ni kad da 27 ili koliko već.

 

Drugo, ovde je većina dobila fras kad se spomenuo Štime, kojeg stvarno ne cenim previše u EL smislu, ali ovo što igra Kuzma je klasični izgovor za košarku. Štime i u tom tuskoj, kakvoj takvoj ligi, ima njegovih standardnih 13-14 poena i i 10ak skokova. Ali ok, to je neka druga priča.

 

Treće, dosta je kritičan i Radonja, mada ne mislim tu na one sulude ideje sa LIVEa, o izbacivanju Vejda i slično, nego jednostavno manjak kreativnosti u 4, u ofanzivi. Apsolutno nijedna ideja osim iso Lojda. 

 

 

Edited by realno *w
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Kankkunen said:

Ne bi se raspala liga zato što je najkvalitetnije takmičenje u regionu, plus ima prolaz u EC ... i dalje bi postojao interes klubova da se igra.

Bilo bi samo manje tenzije oko EL (3-4 kluba), sve drugo bi ostalo isto.

Ispada po ovome da bi bilo bolje da se iz ABA ne ide u EL.

 

Ne bi bilo bolje, ne bi bilo ni isto, bilo bi gore. Klubovi bi bili manje motivisani, ulaganja bi bila manja, kvalitet bi bio niži.

Kakva god da je, ABA sad nudi instant kartu u Evroligu za šampiona i to je ogromna stvar. Čak nerealno velika stvar, kad se uporedimo sa ostatkom EL.

Ne znam da li bi se ABA raspala da se ne ide u EL, ali znam da bi svi koji su protiv nje, a tih ne manjka, dobili veliki adut u ruke. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Kankkunen said:

Ne bi se raspala liga zato što je najkvalitetnije takmičenje u regionu, plus ima prolaz u EC ... i dalje bi postojao interes klubova da se igra.

Bilo bi samo manje tenzije oko EL (3-4 kluba), sve drugo bi ostalo isto.

 

Razumem i uglavnom se slažem. Međutim, mislim da taj EC ne mora nužno da zavisi od ABA. Tako Partizan neće biti u prva 4 -5, a svejedno će dobiti pozivnicu za EC. S druge strane, u ABA možda ima 5-6 timova koji bi bili zainteresovani i mogli finansijski da isprate učešće u EL/EC. 

Edited by svarozicslo
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, realno *w said:

Užasni ste. Pre nekog vremena m je neko napao kada sam rekao da imate opasno - luzerski mentalitet ove godine (kao i KKP i to na nižem nivou), a sada to većina ovde piše.

 

Šta je sa Obrajantom?  Mislim, jasne su mi sve njegove mane, ali one piju vodu ako ćeš da dovedeš enkoga umesto njega, a ne samo da ga plaćaš i držiš na tribinama. I sa svojim problematičnim procentima šuta, on je opet jedno rešenje više u napadu, ovo sa Lojdom je već pročitano, pa nije dovoljno ni kad da 27 ili koliko već.

 

Drugo, ovde je većina dobila fras kad se spomenuo Štime, kojeg stvarno ne cenim previše u EL smislu, ali ovo što igra Kuzma je klasični izgovor za košarku. Štime i u tom tuskoj, kakvoj takvoj ligi, ima njegovih standardnih 13-14 poena i i 10ak skokova. Ali ok, to je neka druga priča.

 

Treće, dosta je kritičan i Radonja, mada ne mislim tu na one sulude ideje sa LIVEa, o izbacivanju Vejda i slično, nego jednostavno manjak kreativnosti u 4, u ofanzivi. Apsolutno nijedna ideja osim iso Lojda. 

 

 

 

DžoB je u Turk Telekomu.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, svarozicslo said:

 

Razumem i uglavnom se slažem. Međutim, mislim da taj EC ne mora nužno da zavisi od ABA. Tako Partizan neće biti u prva 4 -5, a svejedno će dobiti pozivnicu za EC. S druge strane, u ABA možda ima 5-6 timova koji bi bili zainteresovani i mogli finansijski da isprate učešće u EL/EC. 

To će isto važiti i za EL ... licence, finalisti (pobednik) EC i pozivnice (WC), po potrebi ... sve ide u tom pravcu, više puta je najavljeno

da nacionalne i regionalne lige neće imati prohodnost ka EL. To će se desiti, pre ili kasnije.

Link to comment
Share on other sites

Gubitkom mesta u EL , ABA postaje rekreativna liga , jer će donosit par mesta u EC, a tih par mesta će manje više uvek biti obezveđeno za iste ekipe. Ako imaš ambicije da igraš protiv najboljih ekipa u Evropi , a nadam se da naš klub te ambicije ima, onda treba da se molimo i to jako da se ovo ne desi. Realno, daleko smo i od bilo kakvih licenci od strane EL jer pitanje šta se sve traži da bi dobijao tako nešto ili ti da li imamo dovoljno para. 

Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...