Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

6 hours ago, John Terry said:

 

Pa...i da i ne. Imaju Perkinsa, Jaramaza i Pejdza. Pejdz sa odbranom nema blage veze. Jaramaz je atleta, on moze da vrsi pritisak

 

Upravo to...Jaramaz koji jaše Uskokovića koji slabo gradi loptu i po difoltu ustupa već na prvom kontaktu.

I pored solidnog frejma vidi se da nema dovoljno snage i lako ulazi u paniku kada ga pritisnu. Mogu i da rizikuju da ga udvoje čim priđe aut liniji jer nema fokus i iskustvo da odatle izabaci rescue pass.

Mislim da će Lojd i Deda morati to da podele u drugom poluvremenu.

Ako Lojd bude uglavnom prenosio loptu groblje je već odradilo pola posla na njegovom usporavanju i što kasnijem ulasku u neku šutersku seriju jer pored prenosa moraće i sam da kreira za sebe i da odigra neku timsku akciju dok ga vijaju ko đavla.

Iskompenzovaće to Laza i Dobrivoje sa distance...i dalje ne mogu sve da nam pokriju.

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

srećom Phoenix igra sutra u isto vrijeme. Prestresni su mi ti mečevi sa komšijama. Ne smiri me ni 4 normabela u kombinaciji sa valerijana kapima a još pijem i tablete za tlak. I onda komedija , ja i moj kum koji je isto teški zvezdaš ali nažalost dobio šečer pa ni on ne gleda u živo pratimo svako toliko P2P. Puno manje stresa. Ili pak žena koja je uz mene zavolela Zvezdu mi svako toliko javlja kretanje rezultata. Jbg zdravlje na prvom mjestu.

  • Love 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, đubrivo. said:

'oćel' biti na pravovernim nacionalnim kanalima rtsa b92 pinka i hepija tekme u subotu ili moram da rodim stream za arenu?

Imas cloud aplikaciju, besplatna do marta. Ja sam pre neki dan instalirao zbog kupa. Dosta je dobra, mnogo bolje radi nego Eon recimo. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, K.Dot said:

Sva sreća pa je žena organizovala da nam sutra uveče dodju neki prijatelji a njih sport ne zanima tako da najverovatnije neću ni gledati utakmicu. Moje srce ne bi podnelo Radeta Zagorca koji šutira trojke 5/5.

ja sam jednom skoro zavrsio na hitnoj kad sm izgubili od Strazbura gdje smo vodili preko ili oko 20 pa izgubili na kraju. Od tad se pazim

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Orthodox89 said:

Mislim da bi celu jednu kancelariju opremio šta sam sve od stvari polomio dok sam gledao naše. Naravno to je bilo u mlađim danima sad samo lomim nerve. Ne znam šta je bolje ( gore ) . 

Evo sad  mi je malo lakše kad vidim da nisam jedini koji se tako ždere i sekira za našu Zvezdu 🙂

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Mile1 said:

Simanic polako pocinje da ima ulogu kao Simonovica gde ce jedina njegova uloga u napadu biti da pripali trojku,sto je zaista steta uzimajuci u obzir kakve ima fizikalije. 

 

Kako to "polako počinje"? :lol_2:

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Boriša u poslednje dve sezone šutira trojke 48.8%, a i vizuelno to izgleda preljepo, ja imam utisak da je on jedan od boljih visokih šutera u Evropi... Možda je vreme da se sa toga šta sve ne ume fokus prebaci na ono što zapravo ume, te probati od njega napraviti neku sirotinjsku verziju Bertans/Dankan Robinson šutera specijalca, posebno jer je u prošlosti pokazao da ume da šutne i iz izlazne kretnje, a izbačaj mu je visok, brz i fluidan. Malo mu srediti footwork, trenirati ga vujoševićevskim metodama (minus davljenje - to bilo pogubno za njegovu krhku psihu), a onda crtati pregršt akcija za njega i dati mu zeleno svetlo da poteže bez razmišljanja (jer mu to razmišljanje dokazano ne ide).

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Marvin said:

Iskreno, protiv nas Davidovci, Dobrici i Lazici redovno imaju utakmice sezone, tako da vam Lojd nece ni biti potreban u EL modu 😉

 

Hehe kako im iskusno nabijas pritisak. A znamo da sva trojica redovno citaju forum. Nadam se da im neces na ovaj nacin poremetiti koncetraciju.

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...