Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

45 minutes ago, Chaos Is Me said:

 

Zanimljiva ideja, ali nadam se da postoje i druge opcije za nas osim večitog gledanja preko tarabe u komšiluk. CMM je sigurno bolji igrač u odnosu na to kako izgleda u poslednje vreme u KKP, ali moram da priznam da me je razočarao stavom i mentalitetom koji pokazuje.

 

Nije vecito gledanje preko tarabe u pitanju, barem ne sa nase strane. Ako je igrac uskoro slobodan i ako se uklapa u koncepciju, sto da ne? Do Radonje je.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, 12Laki said:

Danas samo zelim da se dobro posibamo sa Barsom.Pa makar i izgubili 15 razlike al da bude borbe bre. :))

Ja sam pre meceva koje Radonja vodi ubedjen da ce ekipa izaci psiho-fizicki jako, bez da ustukne, pa sta god bilo.

Desice se u El ponovo Valensija, bice opet i neka tekma poput one u Madridu, ali poenta je da u takvim mecevima protiv cesto kvalitetnijih rivala izlazimo snazno i igramo svoju igru, tako moze biti samo bolje za period sezone kad se bori za trofeje protiv ekipa pribliznog kvaliteta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Večeras samo želim da vidim istog Radanova, Dobrića, Kuzmića , Lazića kao protiv reala, da vidim malo živahnijeg Dedu i makar sličnog Voldena. Kontinuitet u odbrani i hrabrost u napadu. Mnogo bitna tekma sledi protiv Mornara, a nama je sada bitan kontinuitet dobrog raspoloženja. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, n4l1m said:

ofkors, ko i uvek bas protiv nas svima se vracaju bitniji igraci, pa ce tako mirotic igrati sutra..

aj sto se njima vracaju a plus su i onako jaci, nego nema konstantno fale po 2-3 igraca unazad 2 meseca... :fking annoying:

ma ima da ih deremo sa sve njim 😄. bit će utoliko slađe. da ne krenu opet priče kako nam je protivnik bio vidno oslabljen 🙂

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Crni said:

A sta da kaze Himki koji placa Jovica 100 000, a ovaj povredjen, toliko dugo, a ovo sad sto igra, bolje da ne igra? I ovakav Kolom je jeftiniji i bolji trenutno.

 

Dal išta ima smisleno u tom Himkiju? 

Bilo bi dobro imati taj luksuz da plaćamo i Koloma da ne igra, ali je ta pozicija trenutno zauzeta za Hall-a. Naš gorući problem je što nemamo organizatora igre koji je ostatku rostera podelio više od po par lopti a evo nas na pola sezone. Nalazim neosnovano optimističnom prognozu da je ovaj roster više nego dovoljan za osvajanje ABA lige. Konkurenata za PO nikad više... 18 trica Cedevite u drugoj pobedi nad Futurom za par dana ? ne znamo kako će izgledati Mornar ako/kada uklopi Hemiltona ? Od Budućnosti smo od svih pozicija vidno jači samo na Lojdu. Trenutno se među prvih 6 timova na tabeli regionalne sigurno niko ne bi menjao sa nama za plejmejkerski par...a mi bi sa ''otprilike'' 5 njih ako smo realni.

I Hall i Kolom nemaju telo za jači hasl, seriju tvrdjih tekmi i veći pritisak. Hall je šminker i kada je zdrav a ni toga se nismo nagledali...Kolom proda 2-3 fore ali rasproda i 3-4 lopte sve dok sam ne zatraži izmenu...on ne deluje kao neko ko može izgurati sezonu sa većom minutažom. Sa ovim forsiranjem preko njegovih limita, uz svo znanje koje poseduje, postaje štetan a rizičan je i da ispadne ružno na prvoj jačoj krivini...teško da bi u tom slučaju uspeli da ga vratimo u rotaciju.

Ne verujem da sa ovom dvojicom idemo u PO ABA jer bi to prvenstveno bila i nepravda ka treneru koji je uleteo u sred vatre kada se znalo da je fokus već preusmeren na osvajanje regionalne. Scenario sa Woldenom u ulozi primarnog organizatora igre je nezabavni program i nama i njemu...a sigurno i Radonji. To smo odgledali i negledljivo je.

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

treba gledati jeftinija a proverena resenja, te u tom smislu treba videti kakvu ce sezonu imati jaka, jones i luka... luka ako ga zdravlje posluzi mora biti pod must back up.. stobse reklo, mjk i simon su debelo u godinama a od blokise i onako nema nista..

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Kosta said:

Za next sezonu pojuriti Blazica, koliko kosta da kosta.

Jaka je simpaticna lozana i dileja i energy king, ali je njegov nivo kosarke, u ovoj fazi karijere znatno ispod nivoa EL, a i kad je bio najbolji nije bio bas na tom nivou.

Simon je bio prosle godine jedan od 3 najbolja igraca COL, pa smo videli na sta lici ove godine kod nas (ne lici ninasta). Tako da neka hvala.

COL i Eurocup su taman tim i takmicenje po njegovoj meri

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, n4l1m said:

treba gledati jeftinija a proverena resenja, te u tom smislu treba videti kakvu ce sezonu imati jaka, jones i luka... luka ako ga zdravlje posluzi mora biti pod must back up.. stobse reklo, mjk i simon su debelo u godinama a od blokise i onako nema nista..

Vara li me sjećanje ili se Jaka i Radonja nisu baš u ljubavi rastali. Nešto ga Radonja nije htio u timu iako se ovome ostajalo. Ako nisam nešto pobrkao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Orthodox89 said:

Večeras samo želim da vidim istog Radanova, Dobrića, Kuzmića , Lazića kao protiv reala,

 

Nemoj molim te. Znaci da Radanov opet ima indeks korisnosti u minusu? Moze on bolje od toga. Pokazao je.

 

Ovde neki ljudi, cini mi se, da se Radanov popiski na sred terena, rekli bi, vau! Decko igra korektno do sad ali ne treba preterivati i gledati sve kroz ruzicaste naocare.

Edited by Vlada_79
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...