Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

10 hours ago, Kankkunen said:

Momak je sinoć iskoristio priliku što je sjajno, kao i Uskoković nedavno. Pitanje je da li bi dobijali šansu da smo bili kompletni, al dobro, to im je trenutna uloga  pa nek budu strpljivi i spremni da se dokazuju. Moram opet da ponovim, svima je potrebno vreme i strpljenje i sve će doći na svoje mesto.

Velika razlika je u nastupu Radanova i Uskokovica. Uskokovic nas jeste povezao u napadu, ali je bio tragican u odbrani, sa +14 smo dosli na +2 i to najveci delom kroz direktne poene igraca koje je on trebao da cuva, ali se na neki volseban nacin svaki put zakucavao u blokove i ostajao daleko od svojih igraca. 

Sa druge strane Radanov je juce direktno odbranio 4 protivnicka napada i uspesno ucestvovao u timskoj odbrani jos mnogo puta. Pritom je pokazao i da ofanzivno moze biti jako koristan, mnogo korisniji od Lazica sigurno, a ofanzivni repertoar mu je bolji i od Dobricevog, koji se uglavnom svodi na sut.

Radanov je po meni igrac, koji moze da pruzi i na EL nivou na obe strane terena, dok Uskokovic ono sto postigne u napadu prospe u odbrani, pa o vise od toga.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Svima zdravlja u novoj ali i da nas ciganjska sreća pogleda kad treba i da što pre zapalimo Pionir...izgradićemo lepši i veći. Ritu i Kolomu želim da se baš dobro udaju, Dobriću...mirnu levicu, Laziću...da ga na jesen ćapi Makabi, daćemo odštetu u dobrotvorne svrhe a kapitensku traku Dedi, JOB-u...da mu prosečan PIR bude dvocifren...ništa jače, Woldenu... da igra svoju igru, Dedi...da vadi stvar samo kad mora i da zaduži traku na jesen, Simonu....da krene sa lektirom i skriptama čim pre, Kuzu...oproštajnu sezonu za rispekt, Lojdu da ne propusti ni jedan meč u nastavku, Boriši...da nadje svoj iner dragon, Kuridži...više osmeha i jake plećke, Radanovu...pasent popunjene kolone i mesto u repki...Nnoku da ga se plaše najstrašnije, a Radonji želim samo da je tu...bar još 2-3 EL sezone. Ako sam nekog propustio...blame it on Absolut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima. Vec nekoliko meseci citam forum i zaista sam zaprepascen koliko zanimljivih komentara o kosarci sam procitao. Kako kosarku pratim vec skoro desetak godina pozeleo sam da se i ja okusam u diskusiji sa pravim poznavaocima ove igre. Navijac sam Crvene Zvezde i nadam se da cu uspeti da barem odrzim kvalitet foruma na dosadasnjem nivou mada cu se naravno potruditi i da ga podignem. 

 Srecna Nova godina svima i da nam Zvezda osvoji ABA ligu, a u EL da se posibamo sa svima, pa dokle stignemo. Bitno je samo da se vrati vera u nas KK. 

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Preteče me.
Srećna Nova Godina svima, prvo da svi ostanu zdravi, da ste veseli i da naravno uživamo u igri naše Zvezde i u Radonjizmima barem sledećih nekoliko godina!
Zaista sjajan tekst, preporuka svima koji ga nisu pročitali. Meni lično smeta što naš klub nije ovakvoj ljudini, a tek igračini ukazao malo više poštovanja.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Verovatno sam jedan od retkih ovde koji ga je gledao.

 

Gledao ga I na toj čuvenoj ,kad je komšijama dao 59

 

Igrački, neponovljiv... daleko ispred svog vremena .U svakom slučaju legenda kkcz I Jugoslovenske košarke.

 

Imalo je smisla, njegovo ponašanje posle one utakmice sa dopingovanim Portorikancima

 

Ove njegove priče po opskurnim portalima ne pratim, jer želim da ga pamtim kao genijalnog košarkaša

 

 

 

 

 

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

 

 

 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...