Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Walden je odigrao jebeno dobro prvo poluvrijeme, povukao je ozbiljno ekipu na svojim leđima. Ako se ne planira dolazak pleja moraće on i dalje da krpi tu.

 

Po meni njegove tri trojke na brzaka u prvoj cetvrtini, su bila najveca inekcija samopouzdanja za ostatak ekipe i zbog koje smo i dosli na +17 u prvom poluvremenu. Zbog tolike razlike smo i uspeli nekako da sacuvamo na kraju prednost. Definitivno, zasluzeno igrac utakmice i pored nekih kamikaza poteza.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Vlada_79 said:

Mi smo za nekih dvadesetak minuta, negde od 19 minuta pa do 39 dali samo 20 poena. Uzasno znamo da stanemo. Bas nam je samopouzdanje u kurcu. Kao da se odjednom pojavi drugi tim u utakmici. Medjutim dobro je da smo ovo dobili. Raduje i ono radovanje igraca na kraju, kao da im je pao kamen sa srca. Deluje da ce iz utakmice u u utakmicu biti to bolje. Pogotovo povratkom Lojda.

Jel si ti mozda kosarkaski sudija?Imam jednog drugara sto je sudija,tvoje godiste i navija za CZV,a zove se Vlada.

Link to comment
Share on other sites

Da je bilo odlicno - nije uopste.

Da je PAO mnogo los - axiom.

Da ne znamo i sa novim trenerom da privedemo tekmu kraju - NUMEMO.

 

Ali smo pobedili bez 3 igraca i to je sad najvaznije. Na trening sa Lojdom i Nnokom i bekovi da pritišĆu loptu jod jace..Ejveri Bredli ili ti Djenka style.

 

Edit: Jos 1 dobra tekma Kuza, idemo dalje,sad je to vec 6-7 u kontinuitetu. Radonja voli da spusti dole, ako JOB bude naucio povratni, a Dejo je i Bobija naucio..bice to sve bolje.

Edited by leki bg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

RADONJIĆ "ZAOKRUŽIO" STRUČNI ŠTAB: Od starih lica do pomoćnika kog navijači Zvezde pamte!

 

Poznata su sva nova lica u stručnom štabu Crvene zvezde.

 

Nakon pobede Crvene zvezde nad Panatinaikosom u okviru 17. kola Evrolige, klub je saopštio da je kompletiran stručni štab Dejana Radonjića.

Prvi pomoćnik trenera Zvezde biće Goran Bošković, zvanično je potvrđeno.

 

On je nekadašnji igrač Crvene zvezde i selektor reprezentacije Ukrajine, dok je novo ime i Miodrag "Mića" Dinić koji je priključen stručnom štabu kao jedan od pomoćnika.

Bošković je prve igračke korake načinio u košarkaškom klubu Podgorica. Nakon toga je nastupao za Radnički, FMP Železnik, Budućnost, a u Crvenoj zvezdi je proveo tri sezone (1996, 1997. i 1999. godine).

Po završetku igračke karijere pravio je uspehe i sa košarkašicama Budućnosti, dok je bio deo stručnog štaba reprezentacije i aktuelni je selektor Ukrajine.

Što se tiče Dinića, igračku karijeru gradio je kroz OKK Beograd, Metalac, Tamiš, i Spartak, a trenersku kao pomoćnik u FMP-u u periodu od 2014. do 2020. godine.Takođe, u više navrata bio deo stručnog štaba juniorske reprezentacije Srbije.

U stručnom štabu Dejana Radonjića nalaze se još Nikola Birač i Saša Kosović, dok je za kondiciju zadužen Aleksandar Lukman.

 

Kum nije dugme ... :classic_biggrin:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Placebo Lone star said:

Upgrade-ovani Lazic.

ALI

Kad bas iz to ludila pojuri bekove u kontri,uplase se jer leti za rampom kao besan pas.

+Bolji sut

odbranu trbutbo igra bolje od Branka.

 

Uh, ne bih se slozio.

 

Jedino je tacno da se zalece na rampu kao lud. Dobric odbranu 1 na 1 igra dosta lose, skace na svaku fintu, plus nema telo da isparira snaznijim trojkama. Lazic, nekada moj omiljeni igrac a danas samo batler, igra i dalje jako dobru odbranu, koja ipak nije na nivou iz prvog Radonjinog mandata.

Link to comment
Share on other sites

Kad ekipa ima trenera, onda i slabiji igraci deluju upotrebljivo, pocnu da se kristalisu uloge, jer svi manje vise dobro igraju i mnogo dobijemo realniju sliku svega. A da, uspeli smo i da pobedimo bez Lojda.

 

Volden je razvalio danas. Urpkos greskama u drugom poluvremenu, decko je bio alfa i omega nase ekipe danas, dao brdo bitnih poena, cak i uspevao da razigra saigrace, sto kod Obradovica nije bio slucaj nikako. Radanov izgleda kao zmaj na spram svih nasih domacih igraca, pogotovo bekova, sto kaze Nakamura, neverovatno je da decko do sad nije dobio ni minut. Mada on je i kod Tomica dobro delovao bas, pa ga je ovaj sklonio odjednom. Kuzmic takodje daje znake zivota, iako nema snage, ali opet moze da bude upotrebljiv i idealan za ulogu drugog centra. Kolom jeste penzos, ali je pokazao skill danas. 

 

O Brajant konacno deluje da igra i radi za ekipu i stvarno se cini da ce Radonja uspeti da ga uklopi, ali on je jednostavno mnogo glup kosarkas i bice ups and downs s njim. 

 

Prevelika je ovo uloga za Dobrica, jer se tu ne radi o pitanju konstantnosti, decko jednostavno nema mozga da igra toliko, a da nema isto ko i JoB, ups and downs.

 

Simanic bi komotno i mogao i morao da uzme Kuridzine minute. Ali dobro, bar sad moze da se veruje u trenerov izbor. 

 

Prava Radonjic tekma, koonacno smo videli i fastbreak poene, brzu igru, ima tu jos da se gilja i radi, ali stvarno je ovo dobro delovalo.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ozbiljna utakmica celog tima. Dobra reakcija posle dolaska novog trenera. Sada treba zadrzati ovaj pristup i pokusati da to ne bude reakcija koja ce trajati par utakmica. Dobro je da se uskoro vraca Lojd i da cemo biti jaci i za Noka.

Posto je ovo ko zna koja utakmica u kojoj padamo u drugom delu utakmice, verovatno je do kondicije( posto je Lukman rekao da su u losem stanju), pa se nadam da ce se to popraviti, pa samim tim i koncetracija u nekim situacijama.

Kolom je odlicno odigrao(sem jedne situacije na kraju prvog poluvremena) i u napadu i ono sto me je iznenadilo i u odbrani. Kada se bude malo fizicki sredio bice bas ono sto nam je falilo.

OBrajant je odigrao solidnu utakmicu. Kazem solidnu, jer ono moze mnogo vise od ovoga i kada popravi kondiciju(a kazu da je onu najlosijem stanju) resice nam mnogo utakmica. Mislim da ce mnogi da kukaju za njim sledece sezone.

Dobric je opet izlazio iz svoje uloge, a kad to ne radi njegova igra je odlicna. Radanov je tako dobro odigrao na obe strane, da sam se predomislio o potrebi angazovanja nekog na 3, jer on i Dobric to mogu da zakrpe. Kada bi mogli i Simanica da oporavimo.......

Radonjic me je iznenadio, jer je kod njega uvek bila jaka odbrana, a napad cisto mucenje, ali ovo sto smo videli sinoc je znak da je prilicno napredovao u ove 4 godine.

Uz doselekciju doselekcije na pleju, a negde sam procitao da se opet pokusava sa Jovicem-Markovicem bice to zajeban tim koji ima mesta dosta da napreduje.

 

Oftopik:

Za sve one koji su zacudili kako neko vidi Stefana Lazarevica u Zvezdi. Pogledao sam FMP-Cedevita. Ono sto je odigrao Stefan je ostavilo na mene veliki utisak. Mozda je takav utisak na mene ostavio samo Bogdanovic na Evropskom prvenstvu U-18 u Litvaniji 2010. Naravno Bogdanovic je bio strasan strelac, ali Lazarevic je danas cuvao najbolje igrace, skakao, pogadjao za 3 kada je trebalo,pogadjao bacanja,pogadjao ispod kosa, asistirao, prenosio loptu i pritom je odigrao skoro celu utakmicu. Decko se ozbiljno razvija i unapredjuje sve svoje nedostatke. Zacudio bi se ako ne bude sledece godine u Zvezdi. Lazic 10.0

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Nedovic je igracina, bas je dosta  napredovao. Da ga zaobidju povrede i bice jos bolji.

Mora se reci da je Kolom dosta bolji od Hala, rekao bih da igra bez ikakve presije, kao da mu je sve sto odigra u ovoj sezoni bonus.

Moramo da prestanemo da cuvamo rezultat fudbalski, od 48-31 smo vise gledali ka semaforu nego ka kosu. 

Radanov je decko zbog kog bi publika dosla u halu, kakav prvi korak, hladnokrvnost. Dejo madjija, sta reci.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, SunZero said:

Bratina. Noga mu je tad bila u gipsu, ako se sećam. On sedi blizu klupe sa igračima, ja došao do ograde i pitam za fotku. Mislio sam preskočiću, samo ako hoće da se slika. On legenda ustaje, hramlje, dogegao se 5-6 metara samo zbog slikanja s nekim navijačem.

Al šta znam, lepi smo.

u9egYAv.jpg

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 13
  • Love 4
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Markoss said:

Simanic bi komotno i mogao i morao da uzme Kuridzine minute. Ali dobro, bar sad moze da se veruje u trenerov izbor. 

 

Ne može. Kuridža nije tu zbog lepote već zbog mlaćenja i gomile prljavog posla od kojeg bi Simana dobio osip samo da mu se spomene, a kamoli da treba da odradi.

  • Like 12
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Čvarkov said:

 

JOB je odigrao vrlo dobru utakmicu. Videlo se da i u napadu ne forsira, tj 3 puta seče dok ne uzme šut. Mislim da će ga Radonja staviti u službu tima i da će doći do izražaja njegov kvalitet jer je posle Lojda naš najkvalitetniji igrač.

 

job igra na ovaj isti način od neke četvrte utakmice u dresu zvezde, trener koji je sve upropastio je korigovao njegovu igru vrlo brzo ali se to ovde ignorisalo (iako je dovoljno ljudi pominjalo) jer se ne uklapa u narativ trener nema pojma - igrač privatnik. 

 

ono što je radonjic zaista uradio sinoć nikako nije malo - dao je priliku radanovu koji mu je to vratio boljim performansom nego na tiktoku a lopta se u napadu kretala kao na početku sezone kod obradovića (koji je budala). 

 

verovatno prva bitna tekma koju smo dobili bez loyda je za respekt - samo da ponovim ono što je kaos već rekao na neki način : ne znam može li da se izvadi negde statistika koliko otvorenih šuteva je pao imao sinoć, pošto su jedno 80% toga promašili. ovo je bila jedna od lošijih odbrana u sezoni a ni trener panate nije gledao srećom tekmu sa albom pa nije ni pokušao da vrši pritisak na voldena na našoj polovini.

 

uglavnom - protok lopte + radanov + pobeda je makar za dve stavke ako ne i cele tri više nego što sam ja očekivao. bez makar metar dana rada je teško očekivati neki kontinuitet u boljitku u igri. 

 

ovo je po meni dobar sastav koji će dolaskom nnoka biti potencijalno bolji. 

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, đubrivo. said:

 

job igra na ovaj isti način od neke četvrte utakmice u dresu zvezde, trener koji je sve upropastio je korigovao njegovu igru vrlo brzo ali se to ovde ignorisalo (iako je dovoljno ljudi pominjalo) jer se ne uklapa u narativ trener nema pojma - igrač privatnik. 

 

ono što je radonjic zaista uradio sinoć nikako nije malo - dao je priliku radanovu koji mu je to vratio boljim performansom nego na tiktoku a lopta se u napadu kretala kao na početku sezone kod obradovića (koji je budala). 

 

verovatno prva bitna tekma koju smo dobili bez loyda je za respekt - samo da ponovim ono što je kaos već rekao na neki način : ne znam može li da se izvadi negde statistika koliko otvorenih šuteva je pao imao sinoć, pošto su jedno 80% toga promašili. ovo je bila jedna od lošijih odbrana u sezoni a ni trener panate nije gledao srećom tekmu sa albom pa nije ni pokušao da vrši pritisak na voldena na našoj polovini.

 

uglavnom - protok lopte + radanov + pobeda je makar za dve stavke ako ne i cele tri više nego što sam ja očekivao. bez makar metar dana rada je teško očekivati neki kontinuitet u boljitku u igri. 

 

ovo je po meni dobar sastav koji će dolaskom nnoka biti potencijalno bolji. 

 

Bold 1

Slažem se da je na više utakmica igrao dobro i da je minimalizovao nerezonske šuteve, ali jednostavno forum to nije želeo da vidi. Htedoh reći da će Radonja izvući 200% iz njega i da će maksimalno doći do izražaja njegove vrline, a da će mu sakriti mane.

 

Bold 2

Naš najveći dobitak od sinoć je Radanov. Potencijalno smo dobili pojačanje iz svojih redova, samo se nadam da će dobijati šansu u kontinuitetu. 10ak-15ak minuta po utakmici je sasvim dovoljno za početak jer može da doprinese u oba pravca.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...