Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Nisam se javljao ovde nekoliko dana. Za to vreme otisao jedan trener, vratio se veliki Dejan Radonjic :Hail:, dozivljen debakl u gostima protiv Igokee.

 

Moje misljenje je da je ovaj trenutak najgori za povratak Radonjica. On je trebalo ili da postane trener u junu 2020. ili u junu 2021. godine.

 

Tim lici na Buducnost od pre dve sezone. Samo gomilaj igrace, samo trosi, samo stavljaj igrace koji ne igraju za kikiriki na tribine, pa ce mozda nesto dobro da se desi.

 

Prva greska je na poziciji plejmejkera. Prosto je trebalo uciniti sve da potpise ili Pangos ili Hermannsson (ili neki treci plej koji vidi saigrace na terenu). Takvom pleju se da najveca plata i 30 minuta, ostatak dati nekom Potu/Uskokovicu/slicnom polovnom igracu i da krpi taj igrac i Walden. Na 2 Loyd i Walden, na 3 rascistiti to, cemu drzanje 4 igraca na toj poziciji? Na 4 MJK, Simanic i eventualno Davidovac + novi igrac kad bude trebalo. Na 5 Raynolds, Nnoko i Kuzmic i drzati nekog Jovanovica zlu ne trebalo.

 

Reath, JOB, Hall, Simonovic, Lazic/Dobric/Radanov, sve je to visak. 2 pleja + 2 beka + 2 krila + Davidovac + 2 cetvorke + 3 petice, to je 12 igraca, ostatak 18 godina i mladji, odnosno igraci koji trenutno nisu ni za ABA, kao Sow u Baskoniji ili Brenneke u Albi.

 

Ne moze Simanic ili Radanov da budu 15. i 16. igrac, na sta lici toliko bahacenje? Nama su van 12 igraci poput Simanica, Reatha, Simonovica i Radanova, to je van svake pameti. Dvojica od ove cetvorice su imali jako dobre brojke u FMP, Simonovic je imao velike minute u Cedeviti i strpao nam je 4 trojke, a nama su oni, neka ih, da ih drugi ne uzmu.

 

Igrac koji je 3. godinu u klubu ili 3. godinu profesionalac je ili u 12-13 igraca ili se sa njim sporazumno rastajemo.

 

Jos neki prizivaju Petruseva ili Simonovica II. Pa nisu oni ludi da igraju za nas. Bitadze koji je bio zvezda u usponu EL se na kraju raspao u Buducnosti i sveo na sut za tri poena, kod nas bi Petrusev zavrsio na tribinama.

 

Ne moze se ni EL igrati rekreativno. Mora da se drzi neki nivo, mora da se igra na pobedu. Najlakse je predavati meceve, to je i Buducnost radila, pa su ih razvalili Covic, Davidovac i Ojo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, mmajstor said:

- Dovodjenje pleja nekoliko dana pred smenu trenera, koja tesko da u tom trenutku nije bila u pripremi. Ko ga je doveo?

- Potpisivanje Radonjica u Miskovoj kancelariji bez ijednog obelezja Zvezde 

 

Po meni su moguca 3 scenarija:

1. Nova/stara SNS struja ispregovarala Radonjica bez saglasnosti Covica i pusta vest u medije nakon cega nije vise moglo nazad. Uprava tek onda obavlja razgovor i konstatuje sa Saletom da nema snage da se sa njima hvata u kostac i naknadno se objavljuje "sporazumni raskid ugovora" (nit otkaz nit ostavka). Iz osvete se ne dozvoljava da Radonjic potpise ugovor u prostorijama kluba a i njemu je svejedno jer mu je vec jasno ili napomenuto da je bivsi posto druga struja preuzima klub.

 

 

Iako se ovakvom načinu promene trenera svakako ima svašta prigovoriti, to sa Miškom i mestom potpisivanja nije ništa neobično.

 

Isto smo imali i 2015. kada je Radonja nakon slanja Duleta u penziju produžio ugovor opet kod Miška u kancu, bez KKCZ obeležja

 

 

Uzdržavam se ovih dana od pisanja nekih čaršava jer je zaista nemoguće sklopiti ceo pazl sa svim događajima u poslednjih par nedelja. Neke si i ti nabrojao (npr. to za dovođenje pleja). 

 

Dejo svakako ne krizira sa kešom pa da hitno mora na nečiju klupu. Dejo nije malouman, ima TV, vidi roster, vidi igru. I prihvata se posla. Reklo bi se kockarski potez jer lako može sve da ode nizbrdo i da mu to bude ogromna fleka (ne kod navijača svakako) nego u trenerskoj karijeri i da maltene zapečati šanse da sutra trenira napolju ekipu ozbiljniju od nekih rumuna-belgijanaca gde bi ga MIško sa lakoćom ubacio. 

 

Jako čudna vremena za naš KK. Previše otvorenih pitanja, premalo odgovora, previše nejasnoća i nelogičnosti. I to bi bilo ok da je sada neki maj-jun pa da zatvaramo sezonu i gledamo gde ćemo i šta ćemo. A mi smo na pola sezone, sa EL puštenom niz vodu i ABA za koju se moramo jezivo preznojiti da je osvojimo. Teška vremena

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, mmajstor said:

1. Nova/stara SNS struja ispregovarala Radonjica bez saglasnosti Covica i pusta vest u medije nakon cega nije vise moglo nazad. Uprava tek onda obavlja razgovor i konstatuje sa Saletom da nema snage da se sa njima hvata u kostac i naknadno se objavljuje "sporazumni raskid ugovora" (nit otkaz nit ostavka). Iz osvete se ne dozvoljava da Radonjic potpise ugovor u prostorijama kluba a i njemu je svejedno jer mu je vec jasno ili napomenuto da je bivsi posto druga struja preuzima klub.

 

Ovo je skroz realan tok stvari... naprednjaci odavno mlataraju Zvezdom, Covic se malo sta pita ili samo klima glavom

 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Losmi17 said:

Ne da nije normalno, nego pocinjem da mislim da je on saboter trenutni.

Verovatno gledaju da ga isutiraju, a on kakav je hoce da im pokaze da ce biti potop posle njega.

 

Mislim mozda lupetaram, al nema niceg logicnog i normalnog u poslednjih 15 dana.

Ne zna se sta je bizarnije.

 

 

6cd7fe8596440d53001807c19902e4b6.jpg

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, mmajstor said:

Iako Zvezda dugo ne igra dobro (negde od dolaska Obrajanta) ceo haos je nastao u periodu izmedju Valensije i Zenita. U tom intervalu se desila povreda Hola, Covid Lojda i neocekivani dolazak Koloma. Moguce da je i ovaj poslednji potez uticao da se tim potpuno raspadne jer pojedinci mozda vec i pre toga nisu bili zadovoljni ovako sirokim rosterom, a naravno da je uvek je u igri i prica oko plata, ili mozda prekurch Saletovog urlanja. 

 

Nista licno ali ovo me je dovelo do suza.

 

Pa nije lik samo usetao u prostorije kluba, doveo ga je Obradovic.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, gledaoc said:

 

Quote

"Zvezda uvek najavljuje zemljotres. Svako ima pravo da opisuje, Zvezda je izgubila sa velikim rezultatom, bilo je to neočkivano i za mene, mislio sam da ćemo sa Sašom biti 3 god ali to se dogodilo, videli ste stanje ekipe i to je rezultat sinoćne loše igre i neuobičajenog rezultata. Olakšavajće je što su Klipersi izgubili 51 razlike. Lotpa je okrugla, morali smo ovo, žao mi je što došlo do toga i sada je Radonjić"

:Hail::roflmao:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Sector said:

Po ovoj izjavi bih rekao da ide i JOB. To bih mogao da prihvatim jedino da dodje Petrusev ili Simonovic. Trenutno bi njegov odlazak samo povecao minutazu nekih igraca kojima treba da se smanji ista. 

 

A da se vrati Vlada? :default_coffee:

 

P.S. Nemoj da me prijavljuješ za stalking. :lol_2:

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Nije mi jasno kako smo ovoliko fejlovali sa Hall, Roch, Terry,Simonović. Naravno da ne možeš sto posto da znaš kako će se neko prilagoditi i igrati , ali braate ovo je baš težak fejl. Koliko god mi ide na živce, ne mogu da kažem da je JOB loš , specifičan igrač i nije dobro uklopljen u ekipu. Ova kriminalna selekcija nas je izjela. Hall je bukv po svemu prikazanom EC igrač, i to ne startni plej EC, nego bek up blej EC. Isto važi i za Terry. Ja ne znam dal trenutno ima 5 igrača koji su vredni da igraju u Zvezdi trenutno i to ne mislim samo na igračke kvalitete, nego i psihičke , ljudske kvalitete. Užas živi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

dzoni je drugi najbolji igrac u ovoj ekipi i njegovo silbovanje ima smisla jedino ako je zamena petrusev/simonovic

mada je i to sporno posto je dzoni primarno cetvorka, a ova dvojica su centri...gde vec imamo legit EL igraca od koga dosta ocekujemo

ako bi se trazilo mesto za jednog od meginih tornjeva blizanaca, ja bih poslao kuza u fmp

 

mada najradije svakako tu nista ne bih dirao

ako moze neki bolji plej od hall/kolom i zatvori se u halu i treniraj

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...