Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

19 minutes ago, Gudura said:

Ja ne znam da li ti, a i vecina ovde ima kolektivnu amneziju, ili ste jednostavno odlucili da napisete romansiranu biografiju Dejana Radonjica? Ali evo, istine radi, malo me nije mrzelo da prekopam po secanju...

Radonjina prva sezona nije ta, vec prethodna kada je dosao umesto Vukoicica negde krajem februara i pod kojim smo sasvim dobro i dopadljivo odigrali EC, i sasvim dobro stajali u ABA, a Vladu je Covic smenio posle 2 uzastopna poraza.

Dolazi Dejo, i mi do kraja igramo uber ruznu kosarku, ali se dovlacimo do Laktasa, gde sa mnogo srece izbacujemo Radnicki, a protiv Partizana u finalu se nista ne pitamo.

Promenom pravila u hodu se dokopavamo EL sledece sezone.

 

Dobro je što ti nemaš amneziju...

 

Radonjić nas nije preuzeo "negde krajem februara" nego 15. aprila - nedelju dana pred F4 u Laktašima. Znači ceo ovaj deo gde mi pod njim igramo "uber ružnu košarku, ali se nekako dovlačimo do Laktaša" si izmaštao, do Laktaša nas je dovukao magični Vukoičić (2. mesto u regularnom delu, iza Igokee). Računati ta 3 meseca (bez ikakvih promena u timu i pojačanja) kao "prvu Radonjićevu sezonu" je kranje zlonamerno, to nije ni polusezona, bukvalno nas vodio samo na te dve utakmice F4 i u našoj ligi. EL smo se dokopali pobedom u polufinalu protiv Radničkog.

 

25 minutes ago, Gudura said:

Tu smo uglavnom bili kanta za napucavanje, skor 4-6 koji smo izvukli sa 2 pobede na kraju u nebitnim utakmicama.

Na tribinama uglavnom slusam pljuvanje, uvrede na racun trenera, pominjanje lemura i ostalo, a igramo ofanzivno krs kosarku, gde se sve svodilo na izolacije i pokusaje pika sa centrima, ali peglamo odbranu pa smo se uglavnom drzali, ali i redovno gubili na kraju (zvuci li poznato?). U EC imamo grupu za pozeleti, uspemo da dodjemo do QF, gde nas velikan  Budiveljnik umalo izbaci, ali imamo ludilo od navijanja, 25.000 u Areni, i poludelog Djenku. U SF, odigramo ekstra protiv Uniksa kod kuce, ali nas oni rutiniraju tamo i lako prebace nasih +11, jer pojma nismo imali kako da damo kos u Rusiji.

 

To nam je bila prva sezona u EL nakon 13 godina, a naravno i Radonjićeva prva u tom takmičenju... Partizan je recimo prošao u Top 16 sa skorom 3-7, al' smo mi bili "kanta za napucavanje" za skorom 4-6, gde smo jedino ubedljivo izgubili od Makabija u Tel Avivu (koji je te sezone osvojio EL). Utakmice jesmo gubili mahom u završnicama, al' mi to nekako ne ide uz ovu "kantu za napucavanje"... 

 

Sama činjenica da smo u njegovoj prvoj sezoni došli do polufinala EC je za veliki respekt, pošto je to naš najbolji rezultat u tom takmičenju, a ako bi uključili i FIBA period - završnicu evropskog 2nd tier takmičenja nismo igrali od sredine sedamdesetih.

 

Uzgred, zanimljivo kako smo pod Vukoičićem igrali "sasvim dobro i dopadljivo u EC", a ispali u Top 16 fazi tog takmičenja, a pod Radonjićem igramo "ofanzivno krš košarku" i na sreću i navijanje dolazimo do polufinala...

 

58 minutes ago, Gudura said:

Onda sledi cuveni F4 ABA u Beogradu, utakmica posle koje je 99% navijaca zahtevalo Radonjinu smenu, gde su pljustale salve uvreda, jer je "lemur", "poluautisticni mutavac" i "nemac pojma koji ne zna da trazi tajm aut" izgubio EL od raspale Cibone sa dva i po igraca u sred Beograda.

 

Tek tako sledi F4? Mislim ako smo pod Vukoičićem dopadljivo došli do drugog mesta sa skorom 18-8 (mada je Milivoje Lazić izgubio prve dve ako se ne varam), onda možda vredi i napomenuti da smo u prvoj Radonjićevoj sezoni bili ubedljivo prvi sa skorom 22-4. 

 

1 hour ago, Gudura said:

Srecom, Covic je bio pametniji od svih, a Cibona se zaista raspala.Eto nove sanse za EL

 

Što mi zaigrasmo u EL, a ne Partizan? Oni su isto izgubili polufinale ABA od Cedevite trojkom Nolana Smita (a onda su ta dva i po igrača Cibone dobili i finale)... Al' eto: Cibona odustala, mi izgubili u polufinalu, Partizan isto izgubio (sa mnogo iskusnijim trenerom koji je bio duže u klubu), zašto mi? Da nije moooožda zato što smo bili (ubedljivo) prvi u regularnom delu? Ima li Radonjić zasluge i za to, ili se pamti samo "čuvena Cibona"?

 

1 hour ago, Gudura said:

i mi sledece sezone igramo EL i tek tada pocinjemo da licimo na tim sa konceptom, ali i dalje dozivljavamo neke WTF poraze, ali uspevamo zbog lucidnog MWilla da dobacima do drugog kruga, gde smo bili kanta za napucavanje, i gde smo poceli sa 1-7, a zavrsili sa 4-10, i sve to uz krcatu Arenu.

 

A može se reći i da već u drugoj njegovoj sezoni prolazimo u Top 16 fazu EL. Među 16 najboljih u Evropi nismo bili od ranih sedamdesetih. Ovo da smo prošli zbog lucidnog MWill-a bolje da ne komentarišem, mislim naravno da je i on imao zasluge, ali smo mi pre svega bili tim i bilo je tu još nekih igrača koji su odigrali svoju najbolju košarku do tada.... Dok opet nismo postali kanta za napucavanje, jelte...

 

1 hour ago, Gudura said:

Onda konacno dolazi plej of ABA, gde osvajamo prvu titulu ABA, protiv mnogo slabijeg Partizana i to na pomozi Boze i Mwilovo ludilo, a posle i KLS.

 

Opet dolazi plej of ABA pravo niotkuda... 1. mesto u regularnom delu, skor 24-2, obezbeđena prednost domaćeg terena. Za mnogo slabiji Partizan su tada igrali Mačvan, Milosavljević, Pavlović, Tepić, Murić, mladi Milutinov... Inače su nam glavni igrači u toj seriji bili Kalinić i Dzenkins, a ne M-Will. Dzenkinsa su te sezone neki mudri ljudi iz uprave hteli da trejduju u Budućnost za Dzej Ar Rejnoldsa, al' je Radonjić imao poverenje u njega, istrpeo njegovo raspadanje u EL, a ovaj mu vratio kada je bilo najpotrebnije... Možda se mogu izvući i neke pouke iz toga.

 

Takođe, simpatično je kako si preleteo preko toga da nam je to prva osvojena ABA liga, a to takmičenje igramo od sezone 2002/2003. Titula prvaka države nam je prva od '98.

 

1 hour ago, Gudura said:

Dakle 2 i po sezone je Radonja opstao, bez titule i uz igru kija se svodila na odbranu i energiju, a gde se kostur tima zadrzavao, a dugovi gomilali, sto je doslo na naplatu u Alimpije sezoni i sezoni F4 u Beogradu.

 

Kako je to opstajao 2 i po sezone bez titule? Titulu u sezoni 2014/15 svakako nije mogao da osvoji u decembru, normalno da će je osvojiti na kraju sezone... Ako ćemo da budemo precizni: osvojio je dve godine nakon što nas je preuzeo, a ako nećemo da budemo zlonamerni onda ćemo reći da je osvojio u svojoj drugoj sezoni kod nas.

 

Kostur tima se fenomenalno zadržavao:

 

- posle sezone 2014/15 nam odlaze Williams (prvi plej), Jenkins (prvi bek), Kalinić (prvo krilo), Marjanović (prvi centar), Blažić (drugi bek), dok se Mitrović (startna četvorka) povređuje na početku sledeće sezone i propušta je skoro celu.

 

- posle sezone 2015/16 nam odlaze Kinsey (startni bek), Miller (startna četvorka), Zirbes (startni centar), Micić (bekap plej), Štimac (bekap centar)

 

Kako nam je izgledao roster u sezoni 2016/17 sam nedavno pisao, pa da se ne ponavljam... Poenta je da su nama i tada najbolji igrači, a i neke bekap opcije odlazile svakog leta, izuzetak je bio Jović (a i on je kod nas postao nešto bolji igrač nego što je bio pre nas). Razni Lazići, Dangubići i ispovređivana verzija Mitrovića su nam dostupni i nakon Radonjićevog odlaska, meni je malo pretenciozno da to nazivam kosturom ekipe, al' dobro... 

 

Ovo sa nagomilavanjem dugova mi je too much RSB, izvini. Bilo je u tom periodu možda i nekih obeštećenja, ili je Radonjić samo nemilice trošio? Jel' bilo sličnih obeštećenja nakon njegovog odlaska?

 

1 hour ago, Gudura said:

Dalje je legenda, ali ne zaboravimo i da je sezona gde smo igrali QF, mogla mnogo drugacije da se zavrsi, da nije u utakmici gde se Pionir zamalo srusio od buke i gde je morao Gudura da izadje na parket vukuci muda po podu, na -10 protiv Bajerna. S tim sto je i posle bilo gomila WTF momenata, tipa izgubljenih +18 iz prvog poluvremena, od mrtvog Strazbura.

 

Ja tu sezonu isključivo pamtim po porazu od mrtvog Strazbura, ne po tome što smo došli do 8 najboljih u Evropi posle 40+ godina.

 

Uzgred, otkud Gudurić na parketu kada je tada imao samo 20 godina, a Radonjić ne daje šansu mladim igračima?

 

1 hour ago, Gudura said:

Da skratim, dve i po sezone su date Radonji, da dodje do nivoa koji se ocekivao od SO posle 2 i po meseca, a sve to uz obilato polivanje govnima od vecine ovde koja sad od njega pravi bozanstvo, ali uz potpunu podrsku i strpljenje  gazde, i prepune i napaljene tribine.

 

Jašta i početne pozicije su im iste... Zapravo smo skoro imali prilike da pročitamo da je Obradovićeva bila teža. 

 

2 hours ago, Gudura said:

Sta je od svega toga imao Sasa Obradovic, da bude ovako kao ker oteran posle 3 meseca?

 

Šta ako je sam otišao?

 

 

P.S. Sada vidim da su kolege forumaši već dosta toga ispisali, al' neće da se baci.

  • Like 26
  • Thanks 10
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, SunZero said:

najjaci su ovi sto placu zbog saloa

 

Realno ne vidim da bilo ko place zbog Saleta, ljudima je mozda krivo sto nije islo onako kako smo mi a verujem i on zeleli. Bice bolje iduci put, on ostaje legenda kluba i nadam se da je razlaz protekao dzentmenski. 

 

Dobrodoslica nasem najboljem treneru u poslednjih 20 godina (a mozda i duze, bem li ga, kad je sport u pitanju moje pamcenje pocinje negde 1998. godine).

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zakasnili smo ponovo, bar jedno pola godine. Sad opet doveden Radonjic (jes kurac da nije mogao letos, a moze sad) samo da se Covic osigura da se uzme ABA i to je to. Uz to smo vec za EL manje-vise ispusili.

 

Ipak, bolje ikad nego nikad. Verujem da ce Radonjic da nas zategne, da otpise onoga koga treba da otpise, ali trebace i njemu bar 2,3 meseca da nas stabliziuje. Reklo bi se taman pred PO ABA lige. 

 

E sad da vidimo, u jednom uredjenom sistemu, ko od igraca moze i koliko. 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Nije ga neko tako nazivao, vec si to bio ti. Toliko o tome koliko volis i postujes klub za koji navijas. 

Sada je dosao tvoj omiljeni trener i veruj mi, ja cu biti prvi koji ce stati u njegovu odbranu kada ga neki takvi kao sto si ti budu ponovo nazivali lemurom.

Hoces da kazes da su raniji treneri imali lose uslove za rad? Cini mi se da smo samo u dve utakmice bili inferiorni u odnosu na protivnika i moglo je da se zavrsi i drugacije, ali nije. To sto mi nismo bili zadovoljni igrom bi svi zaboravili da smo dobili tri od tih osam utakmica.

Eto ti jos malo besmislica, floskula(mozes li mi objasniti gde su) i nebuloza. I ne znam zasto uopste tebi odgovaram, posto sa ljudima koji vredjaju ne komuniciram. 

 

Džizs, naravno da sam bio ja (i Lošmi). Misliš da samo koristeći zamenicu pokušao to da prikrijem? Ne budi bukvalista, malo stilske slobode molim. O poštovanju i sticanju istog sam već pisao pa da se ne ponavljam. 

 

Radonjić se za svoje mesto pod suncem i status među navijačima IZBORIO KRVAVIM RADOM. Prešao je razvojni put od lemura do legende. Prošao je kroz toplog zeca, ono što Obradović ne može ni da zamisli. Dakle, neće ovde a ni drugde biti mnogo nezadovoljstva, čak i ako rezultati ne stignu brzo.

 

Što se tiče uslova za rad, Obradović je praktično dobio odrešene ruke, od juna je bio u klubu, uticao je više no značajno na formiranje rostera, malo ko od trenera u skorijoj istoriji je imao tu povlasticu.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Wesley Sneijder said:

@Gudura

 

Prvo, Radonjic nije dosao u februaru, vec u Aprilu, nedelju dana pred F4 u Laktasima, osvezi secanje malo. 

 

Drugo, tada je prioritet svih prioriteta bio skidanje Partizana sa trona, i EL i EC su bili nebitni naspram toga. 

 

I trece i najvaznije, kod Radonje se videlo da uci iz gresaka i retko je dozvoljavao da na isti nacin bude pobedjen 2 puta. 

 

Taj F4 u Laktasima je teska kradja, sramotna utakmica, mislim da je ono protiv Buducnosti bilo mala maca za to. Sta se sudilo Partizanu tu, mislim da ne bi pobedili da smo imali igraca vise na terenu.

 

Mogu i forice i trol do sutra. Radonjic je trenercina za Obradovica. 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Spoiler

Dok mi Laki ne odobri jedan njegov post, ostavicu ovde nekoliko anonimnih, posle random poraza u ABA ligi : )
ORmWG82.png

 

BZIoS0o.png

 

zlnuCzC.png

 

ZRWGDXM.png

 

KCrCeit.png

 

tOoy9Q0.png

 

pJ5iTpg.png

 

Nisam hteo ovime da potignem nista spektakularno, samo me neodoljivo podseca na ovu sezonu i komentarisanje Obradovica. To ne znaci da bi Obradovic uspeo sve ovo sto je Radonjic kasnije ostvario, ali eto, zanimljivo za prisetiti se : )

 

  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

 

Са свим некако и могу да се сложим, мада има доста упитних реченица, али рећи да је Партизан, уз сву агенду, демагога на клупи и све што је у том тренутку имао на својој страни, са Милосављевићем, Мачваном, Павловићем и другима био у том тренутку много слабији од нас је у најмању руку злонамерно, да не кажем шта ми је прво пало на памет.

 

To je kao ona prica sa KKP teme kad je Tomic obrisao pod Trinkijerijem. Citiram: "Zvezda ima talente i korisne domace igrace poput Dobrica i Davidovca, a mi samo Jaramaza i Zagorca". 

 

Ali dzabe, moze 100 puta da se napise nece postatii istina. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Del Piero said:

Radonjic je igrao dva puta F4 sa Buducnosti.

 

Ako vec pises nesto molim te proveri jer je neozbiljno da ovde bacas netacne informacije. Ovo su bukvalno najosnovnije informacije koje bi trebalo i napamet da znas, a ako vec ne onda ih proveri jer ti treba 30 sekundi.

 

Ma idi... to osnovne informacije koje moramo da znamo na pamet? 🙂 🙂

 

Ne pada mi na pamet da to proveravam jer je potpuno nebitno za ceo kontekst - ako 2 F4 (za koliko, sedam ili osam sezona u BD) je zasluzno da se treneru da kontinuitet od najmanje 2 sezone da se ostvari zadati rezultat, a rezultati koje je imao SO to ne zasluzuju evo ja se izvinjavam zbog svoje izlapelosti i neozbiljnosti. 

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Laki21 said:

 

Džizs, naravno da sam bio ja (i Lošmi). Misliš da samo koristeći zamenicu pokušao to da prikrijem? Ne budi bukvalista, malo stilske slobode molim. O poštovanju i sticanju istog sam već pisao pa da se ne ponavljam. 

 

Radonjić se za svoje mesto pod suncem i status među navijačima IZBORIO KRVAVIM RADOM. Prešao je razvojni put od lemura do legende. Prošao je kroz toplog zeca, ono što Obradović ne može ni da zamisli. Dakle, neće ovde a ni drugde biti mnogo nezadovoljstva, čak i ako rezultati ne stignu brzo.

 

Što se tiče uslova za rad, Obradović je praktično dobio odrešene ruke, od juna je bio u klubu, uticao je više no značajno na formiranje rostera, malo ko od trenera u skorijoj istoriji je imao tu povlasticu.

 

 

O da ti i gospodin ,,ko je jos zarazen da bi mogao da odigram kladionicu". Ljudske gromade.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, mmajstor said:

 

Mocart Sport i B92 su ti tabloidi? Pa sta mislis odakle njima info? Ne bi oni nikad nista objavili da nisu bili sigurni da je istina. Ne znam gde ti tu vidis kontriranje, iznosim onako kako se desilo a u skorasnjem saopstenju kluba nigde ne pise da je Sasa sam otisao. 

 

 

Laktasi - pred sam F4 zvanican pravilnik ABA lige je bio da prvi na tabeli u ligaskom delu ide u EL, drugi je sampion lige. Igokea je vec proslavila plasman na kraju ligaskog dela. 

Nakon zavrsenog F4 gde mi nismo bili sampioni nego samo finalisti se izlazi sa saopstenjem da Aba liga nije dobro protumacila pravilnik evrolige i da nije tacno da ide ligaski prvak (Igokea) vec finalista plej ofa. Pa zar se ne secas da je Igokea htela da bojkotuje sve zivo zbog toga. 

 

Sledeca sezona - oba finalista idu u evroligu. Mi smo ispali u polufinalu, i nismo se plasirali. Cibona proglasava da nema love za EL i mi ulazimo kao prva zamena jer smo bili prvi u ligaskom delu. Znaci usli smo problema koje je imala Cibona, a ne zato sto smo ostvarili onaj rezultat koji je vodio direktno u EL. 

2013. Pre kraja ligaškog dela se znalo da finalisti idu u EL. To se znalo još dok smo se sa Igokeom borili za prvo mesto i to izgubili bulvalno za jednu loptu u Laktašima. Ti hoćeš da predstaviš da je odluka o učesnicima EL doneta posle plejofa u Laktašima. Stvarno imaš selektivno pamćenje. Nama je utakmica polufinala sa Radničkim bila kvalifikaciona za EL. Dačin promašaj iz kornera u zadnjoj sekundi nas je odveo u EL bukvalno.

2014. Cibona ne ispunjava uslove za učešće u EL. Dve najbolje plasirane ekipe koje ispunjavaju uslove su Cedevita i Zvezda. Tačka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, mmajstor said:

Laktasi - pred sam F4 zvanican pravilnik ABA lige je bio da prvi na tabeli u ligaskom delu ide u EL, drugi je sampion lige. Igokea je vec proslavila plasman na kraju ligaskog dela. 

Nakon zavrsenog F4 gde mi nismo bili sampioni nego samo finalisti se izlazi sa saopstenjem da Aba liga nije dobro protumacila pravilnik evrolige i da nije tacno da ide ligaski prvak (Igokea) vec finalista plej ofa. Pa zar se ne secas da je Igokea htela da bojkotuje sve zivo zbog toga. 

Vec u februaru se znalo da ce u EL ici samo finalisti, a ne prvoplasirani iz reg. dela, tako da Igokea nije proslavila nista.

 

Ovo vise nisu neistine nego ciste lazi koje pises. Apliciraj za posao u informeru.

  • Like 11
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SunZero said:

 

sad se setih da sam napisao da radonja nije dovoljno lud da uzima ovakav bagav roster u gubitnickom zanosu ali izgleda da je ludji no sto sam mislio

 

nije baš neki herojski čin preuzeti ovaj roster, da ne preterujemo ipak

uvek je nezgodno uzeti tuđ kroj ali ima tu jako puno dobrih i solidnih igrača, jedan i bliže vrhu el igrača nego tim dobrima

 

ono što je najvažnije je da ovaj tim dokazano igra dobru odbranu, tako da je radonjićev osnovni postulat prisutan.

  • Like 16
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, pavijan2 said:

2013. Pre kraja ligaškog dela se znalo da finalisti idu u EL. To se znalo još dok smo se sa Igokeom borili za prvo mesto i to izgubili bulvalno za jednu loptu u Laktašima. Ti hoćeš da predstaviš da je odluka o učesnicima EL doneta posle plejofa u Laktašima. Stvarno imaš selektivno pamćenje. Nama je utakmica polufinala sa Radničkim bila kvalifikaciona za EL. Dačin promašaj iz kornera u zadnjoj sekundi nas je odveo u EL bukvalno.

2014. Cibona ne ispunjava uslove za učešće u EL. Dve najbolje plasirane ekipe koje ispunjavaju uslove su Cedevita i Zvezda. Tačka.

 

Pa ti si napravio neko vidjenje stvarnosti koje bi samo voleo da si tacne. Ova zadnja recenica sa sve Tackom ti je vrh. 🙂

 

A za sezonu pre mislis da su ovi iz Igokee teletabisi pa da su tek tako hteli da bojkotuju sva naredna takmicenja da je sve bilo cisto. Cela liga je igrana sa saznanjem svih klubova da prvi ide u EL. 

Link to comment
Share on other sites

Zakasnili smo ponovo, bar jedno pola godine. Sad opet doveden Radonjic (jes kurac da nije mogao letos, a moze sad) samo da se Covic osigura da se uzme ABA i to je to. Uz to smo vec za EL manje-vise ispusili.
 
Ipak, bolje ikad nego nikad. Verujem da ce Radonjic da nas zategne, da otpise onoga koga treba da otpise, ali trebace i njemu bar 2,3 meseca da nas stabliziuje. Reklo bi se taman pred PO ABA lige. 
 
E sad da vidimo, u jednom uredjenom sistemu, ko od igraca moze i koliko. 
 
 
A jbg ne bih ja krivio Čovića što je jurio Saleta, sve je govorilo da bi mogao da bude dobar ubod. Legenda, solidna, karijera, motiv, iskusan a još uvek mlad ali jbg Da li ga je sputao pritisak ili jednostavno nije taj kalibar. Imao je uslove kao retko koji naš trener, čini mi se i veliku slobodu izbora. Nije bilo malo sreće sa Nokom pre svega ali jbg mora da pokaže i moć improvizacije.. Nije išlo, ja isto mislim da bi se loše završilo.. Ni aspekt zdravlja nije naivan.. Smejali smo se kad ga Simon smiruje ali deluje kao lik introvertno i da je ona spoljna nervoza samo vrh ledenog brega šta se dešava unutra. Meni ga je često bilo žao, ali ono daj i ja se nerviram ali brate na kraju ovo je samo sport, i Simonov potez nije za čuđenje..
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kao neko ko je u hali gledao 3. I 4. mec cuvenog plejofa 2015. mogu samo da kazem da je taj trenutak vredniji od bilo cega neuspesnog, Cibone, Laktasa, poraza od 40 razlike. 

 

Necu ni da spominjem brutalne utakmice u El, gazenje najjacih svih 40 minuta. Jebote u 2020. godini da nekome na kkcz forumu treba da se objasnjava koliko je Radonja velikog doneo i kakvo je ime je neverovatno. 

  • Like 10
  • Love 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Obradović je verovatno kompromisno raskinuo saradnju..
.ne bi nikom odgovaralo da su se podjapali i da mu isplaćujemo ceo ugovor. Ali ako je tako, mogli su da nastupe prvo sa saopštenjem: ''Obradović dao ostavku .''.. a bar sutradan: ''novi trener Ra.''

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, mmajstor said:

 

Pa ti si napravio neko vidjenje stvarnosti koje bi samo voleo da si tacne. Ova zadnja recenica sa sve Tackom ti je vrh. 🙂

 

A za sezonu pre mislis da su ovi iz Igokee teletabisi pa da su tek tako hteli da bojkotuju sva naredna takmicenja da je sve bilo cisto. Cela liga je igrana sa saznanjem svih klubova da prvi ide u EL. 

Ne znam u koji si mod upao. Ali ništa ti to ne valja. Internet u šake sinko, informiši se, pa polemiši.

Edited by pavijan2
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, đubrivo. said:

 

nije baš neki herojski čin preuzeti ovaj roster, da ne preterujemo ipak

uvek je nezgodno uzeti tuđ kroj ali ima tu jako puno dobrih i solidnih igrača, jedan i bliže vrhu el igrača nego tim dobrima

 

ono što je najvažnije je da ovaj tim dokazano igra dobru odbranu, tako da je radonjićev osnovni postulat prisutan.

Imaće Koloma i Nnoka, a vrlo moguće još jednog igrača po želji ... ima tu materijala.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, threepwood said:

Naravno da sam presrecan sto je prepoznato koliko je Sasa gresaka napravio od pocetka sezone i naravno da sam presrecan ukoliko je istina da je Dejan njegova zamena, ali malo smo pogresili u koracima. Nije mi jasno zasto je doselekcija odradjena 3 dana pre zamene trenera. Kapiram da ce Radonja zaplakati mucenik kad vidi Koloma na prvom treningu. Bukvalno poslednji plej na svetu kojeg bi on zeleo.

 

Kolom bi mogao da prođe ko' onaj nesretnik što ga je Partizan kupio pre nekih godinu ili koliko, pa nije nijednom ušao ne teren pre no što je ugovor raskinut.

 

29 minutes ago, Dropkick Murphys said:

@Laki21
Hoce li se drug moj naljutiti ako okacim jedan post iz 2013. prikladan danasnjem danu? : D 

 

Udri brate.

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, threepwood said:

 Nije mi jasno zasto je doselekcija odradjena 3 dana pre zamene trenera. Kapiram da ce Radonja zaplakati mucenik kad vidi Koloma na prvom treningu. Bukvalno poslednji plej na svetu kojeg bi on zeleo.

 

ne znam kako te stvari idu ali nešto ne verujem da zvezda prvi put zvrcne radonjića sinoć, radonja pristane jutros pa se raziđu sa sašom  ( :

pogotovo što je radonjić u bgdu sve vreme. u svakom slučaju zna da imamo i koloma  ( :

 

 

ajd pa da bude berićetno.

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Nate said:

Daj @Markoss⁶ ne zajebavaj. Kako smo se mi uopste dovukli do finala je neobjasnjivo. Nezapamceno samoubistvo radnickog uz malu podrsku sudija.

Mora se priznati da niko od dejovih naslednika nije imao podrsku kao on

 

Ok, ne kazem to. Kazem da smo u finalu protiv Partizana pokradeni kao nijednom u ovoj deceniji. Najtendencioznije sudjenje koje smo imali akzem u zadnjih 10 godina, sva sreca pa je ta suluda ideja da se igra na jednu utakmicu promenjena, bas zato da sudije ne bi imale toliku slobodu, gde ce u 3/4 da apsolutno sve sude Partizanu, izmisljaju im poene i bukvalno ih poguraju do pobede.

 

Elem, zivo me zanima dal ce Radonja da pravi neke promene sto se rostera tice, ovo nije nikako po njegovom ukusu. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Jenkins said:

Kao neko ko je u hali gledao 3. I 4. mec cuvenog plejofa 2015. mogu samo da kazem da je taj trenutak vredniji od bilo cega neuspesnog, Cibone, Laktasa, poraza od 40 razlike. 

 

Necu ni da spominjem brutalne utakmice u El, gazenje najjacih svih 40 minuta. Jebote u 2020. godini da nekome na kkcz forumu treba da se objasnjava koliko je Radonja velikog doneo i kakvo je ime je neverovatno. 

 

Ta dva meča su mi valjda najdraža dva što se tiče Zvezde u životu. Potpuno isti osećaj.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...