Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Ja znam da mi nismo jebeni Miami Heat, ali je li neko video kako izgleda Colom ili smo ga potpisali preko zooma? Covek izgleda kao da ne moze da istrci dva minuta na traci za trcanje a da mu gornji ne ode na 200. 

 

Sve ovo je mnogo neozbiljno.

Edited by Del Piero
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

SO je kurac od trenera i ovo je kurac od ekipe. Ovo je za sada najveći gazdin fail u njegovoj eri. Ništa nismo pogodili ove sezone osim možda Lojda. Muka je gledati ovaj bol u kurcu i ne znanje trenera. Sramota velika. Sramota. Igrači ne jebu trenera ni 2%. Sve po džepu pa nek se vuku po terenu onda.Ne postoji opravdanje za ovo. Sramota. 

Edited by Orthodox89
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Срећа што већ три утакмице не гледам, по лајву бих сигурно заглавио болницу а не би имали где да ме приме због свега овога. Има ли неког стида, неке одговорности, било чега?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Slavisa iz Tavankuta said:

Pored Dzonija ja bih dodao i Voldena. Koji vec nekoliko utakmica ne moze da se sabere.Hall bolje da se nije oporavio. Kolom ipak mu je prva utakmica. Simonovic ni za klupu. 

Ajoj Slavisa.Pa ne moze da se sabere jer igra pleja a to je pozicija koja mu neodgovara.Kad je igrao svoju poziciju bio je odlican!

Link to comment
Share on other sites

Just now, Kooineeperk said:

Da li je mozda neko video ovog coveka? 

 

 

Ne kazem da treba da hvata za gusu, ali mora nesto da uradi. 

 

Ili jednostavno, igraci rade to sto on trazi ali to nije ono sto dobija utakmice - e u tom slucaju Cova treba da reaguje. 

To uopste nije pohvalno.Jbt kad moras fizicki da se obracunavas...

Link to comment
Share on other sites

Ovakav hrkljuš od ekipe koju mi imamo može samo vrhunski trener da uklopi da liči na nešto. Obrad to nije, ali nije ni baš toliko loš da mu ekipa izgleda kao što sada izgleda. Baš je podbacio u svim elementima, i nema nikakve nade da ovo može da zaliči na nešto sa njim.

 

Ova utakmica je dovoljna da se vidi da Kolom neće doneti ništa. Bolje da smo istrpeli Roča, bar je gotivniji. Kolom ima samo u dupetu 5 kila viška. Naš skauting ili nema pojma i nema oči, ili se peru pare. Treće nema. Na kraju će Filipa da vrate, kako je krenulo...

 

Nisu bitne izgubljene utakmice, svario bih to bez problema da ličimo na ekipu koja ima plan igre, glavu i rep. Mi nemamo ništa. Obradović se ili zajebava, ili se resetovao na fabrička podešavanja pa je zaboravio i ono što je znao. Ovakvo vođenje ekipe je za momentalan otkaz. Već mesec dana čovek ne zna gde udara. Igra u napadu mu ne postoji, a odbrana se ugasila iako je ličila na nešto prvih mesec dana. Od one utakmice sa Efesom mi smo se raspali totalno.

 

Nisam pametan, bolje biti neće sigurno, nemamo ni kvalitet, a ni trenera nažalost... da sam na mestu Čovića stvarno ne bih znao odakle bih počeo... 

Edited by Issey
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...