Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

45 minutes ago, Chaos Is Me said:

Walden je od EC igrača preko noći postao legit EL igrač, Loyd od ubice privatnik, Hall od nedoraslog igrača odjednom nenadoknadiv gubitak, Kuzmić je do juče bio drvo javorovo sad je pravi EL centar, u Rochestiju do juče ostalo malo magije, danas je ipak penzioner, Terry juče bio moderan centar koji krpi odbranu, danas je glupak zalutao u košarku itd. Klasičan ciganski overreacting. Ne treba nama treća doselekcija, to ne radi ni Real, treba da se dosta trenira i uigrava ova ekipa sa svim prednostima i manama. Sve i da dovedemo nekog, to neće biti Lebron nego neko koga nije hteo niko bogatiji, i taj bi danas bio do jaja a sutra krava muzara. Raspored jeste bio brutalan plus nema publike da boostuje ekipu. 

 

Ovo de facto jeste bio naš najlošiji meč ove sezone i to treba pošteno reći, odradio nas Efes rutinski bez Micića, Rodija, Danstona i Plajsa. Igrali smo bez energije, krenuli dobro a onda kao da smo pomislili da će se ovi sami od sebe pobediti, loš meč Loyda kao da unosi dodatnu nervozu kod ostalih jer zahteva od njih veće ofanzivne uloge. Kapiram Sašu, često rotira da bi održao svežinu i defanzivni intenzitet jer mi možemo da se napucavamo sa Evroligašima samo ako je Loyd u 30+ fazonu, a on ipak nije NBA igrač. Zaista se osetilo odsustvo limitiranog Halla, i takav je naš najbolji PG. Očajna utakmica Terrya, večeras je uvek bio na pogrešnom mestu. Slabi su bili i ostali, posebno Loyd i Davidovac u standardno neupotrebljivog Simonovića. Lazić ima svoju ulogu i bio je u okviru svojih 15 min max. Prelazne ocene samo za Waldena i Kuzmića, Dobrić i kad je korektan napred, pozadi je propuh. 

 

Idemo dalje, duga je sezona, a mi smo, da vas podsetim, autsajder u EL. 

Rocesti je bio penzioner cak i u prvom mandatu. U EL uloga drugog pleja nije mala, stavise od svih rezervi mozda i najbitnija. Vracamo se vec na ispricanu pricu i vec vidjeno od njega. Ako jurimo taj F8 sa njim nema trika da ga stignemo i to je cinjenica.  

 

Hal i Volden po meni igraju iznad ocekivanja, ali Hal po meni je i dalje slab EL pg. Falio nam je veceras iz razloga sto je drugi plej rupa, a treci igra zmijice na tribinama. Da se bolje izrazim, za planove Nebojshe nam fali floor general i prvi plej.

 

Lazicevih 15minuta je zlocin, ok on se bori i igra odbranu, kao da zna nesto drugo. Krilne pozicije su nam jako siromasne i van forme i uglavnom se u napadu svodi na sut za tri poena bez i malo tehnike i drugih opcija na repertoaru. Zato me cudi sto jedini igrac sa kreacijom na krilu igra sudoku na tribinama.

 

Slazem se da tim treba da se uigra i to je normalno, ali je i greska da tim komletan se jos nije ni sastavio tj kasnilo se poprilicno. Cak je i greska samog Covica sto je pricaoo za visoke ciljeve, mislim da u prvoj sezoni SO kao EL trenera to jako tesko sa ovim budzetom i uslovima u kojem se igra ova EL. Postoji neki long term program kojeg se drzis, a na short je potpuno kockanje i otezava posao treneru. Mnogi misle da je SO genije, realnost je da je tek usao u EL vode.

 

Kad vidis problem (Rocesti) to se odmah resava i to je prosto. On moze nasminkati statistiku, ali u praksi ce ga gaziti ako trener protivnicke ekipe napravi skauting bar na 10minuta. Problemi se ne guraju pod tepih.

 

Mi jesmo autsajderi, ali ocite greske treba resavati odmah, bolje spreciti nego leciti kao sa Filipom ili Alimpijevicem.

 

Ostavljanje Rocestog do kraja sezone, pa tu onda Rocesti i ne bi bio najveci problem.

 

Teri moze da se iskoristi, ali da cuva undersize petice ili cak cetvorke, JOB petice.

 

Treba strpljenha za ceo tim i trenera, ali za neke stvari treba brz rez. 

 

 

@mmajstorodmori od Deja..dosao je Salu Belineli tako da je miran prvi put u drugoj sezoni bar do njenog kraja, verovatno 😁

Link to comment
Share on other sites

Mi još malo pa možemo, ili još malo pa ćemo, da počnemo revijalno da igramo EL utakmice jer kad se pogledaju sve okolnosti i sve činjenice već smo propustili suviše solidnih i dobrih prilika. Ukoliko smo naravno mislili da se zaista plasiramo u top8, što je jelte bilo najavljivano, a i da se ne lažemo teško da bi svi mi ovde toliko razglabati i nervirali se da se zaista ne nadamo takvom rezultatu.

Sad koliko je sve to (bilo) realno ili nerealno to je druga stvar, ali tim je tako sastavljan, pre svega tako je trošen novac, a da li je izvršena pogrešna selekcija to opet može i treba da se diskutuje. 

 

Ono što je najveći problem jeste da nova doselekcija sada i dovodjenje novog pleja neće ništa mnogo da promeni, jer mi u ovom momentu sigurno ne možemo da pronadjemo i dovedemo toliko kvalitetnog igrača koji bi nam sam po sebi potpuno okrenuo igru. Mi imamo tolikih ofanzivnih problema da bi nama trebao neki brutalan igrač. Naš napad je toliko jednostavan i individualan da je ovoliko vremena trebalo da svaki protivnik može da shvati kako taj napad načiniti (dodatno) bezidejnim i jalovim. Ja ne smatram da mi ni u ovom trenutku imamo toliko slabu unutrašnju liniju, niti plejeve, koliko se to priča i koliko to naš, tj Obradovićev, način igranja predstavlja. Mi prakticno niti jednog trenutka od početka sezone nismo pokušali pre svega da uspostavimo vezu izmedju spoljne i unutrasnje linije, a samim tim ni bilo kakvu igru sa niskog posta. Nije to samo dodaj loptu nekom ko će da igra ledjima i završen posao. Blokove koje razmenjuju bekovi i visoki igrači uz čeonu liniju su šablonski i reda radi samo, čisto da se kaže da bukvalno ne šetamo po terenu. 
Od te igre sve što smo videli su improvizacije Davidovca i MJK, ali koncepcijski takav napad i veza spoljna-unutrašnja linija ne postoji.


Dalje, ni napad iz pika prakticno ne postoji, odnosno varijacije na temu, već se i iz tog pika sve svodi na iso košarku bekova, eventualno da u nekom slučaju kad se igra centralni pik lopta ode na stranu/ćošak, ukoliko dodje do greske pa odbrana previše sakupi.

Ovo su naravno i protivnici još bolje skenirali i onda je njihov jedini cilj biti maksimalno agresivan, i sa i bez lopte, na Lojda, Voldena i Ročestija. Potpuno isti recept su imali Barselona, Partizan i veceras Efes, koji čak i sa skraćenom rotacijom nije hteo da odustane od te maksimalne agresivnosti.

Čak rekao bih veća je agresivnost na naše pomenute igrače sa loptom, gde sve češće i visoki protivnički igrači iskaču i udvajaju, jer Lojd i Volden ipak nemaju kvalitetan taj first pass, niti najsjajniji pregled kada su pritisnuti, a Roč jednostavno fizički ne može da izdrži agresivnost pa ni nema poziciju i uglove za dodavanje kako treba. Sa Holom je malo drugačija situacija jer on nije (tolika) opasnost po kos, pošto jednostavno nije skorer.

Na sve to se nadovezuje staticnost i nedovoljno otvaranje uglova za pas od strane ostalih saigrača i onda sve češće i češće gledamo situacije gde nam ističu napadi, gde ih rešavamo u poslednjim sekundama kojekakvim nelogičnim rešenjima i šutevima...

 

Ono što dodatno zabrinjava jeste da i odbrana pokazuje znake slabosti u poslednje dve utakmice. Partizan je promašio suviše otvorenih trojki ali Efes nije, a i jedni i drugi su napadali na veoma sličan način iz pika, gde skoro uopšte ne traže vezu sa visokim igračem i pas u reket, niti pas u ugao na strani pika, pa neki trougao, već ide pas na suprotnu stranu. Generalno taj pas je jedan od lošijih, naročito kad dolazi kao neplanirano rešenje, ali mi smo počeli da se gubimo u rotaciji i protivnici unapred znaju šta će odigrati i gde će nas napasti. Rezultat toga su otvoreni šutevi rivala.

 

Dakle, kao što je rekao Chaos, prvobitni cilj i zadatak bi bilo treniranje sa onim sto imamo, da Saša prihvati, verujem da shvata već, da to sto je zamislio u napadu ništa ne radi i ne valja i da traži nova rešenja. Opet kažem nova idejna i koncepcijska rešenja, jer da dobije nekog Larkina koji će sam da preokrene napad neće. 
Uz naravno preispitivanje odredjenih uloga i minuta, pre svega mislim na Lazića i Simonovića.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Kakav bre top 8, dragi moji forumasi.

To je samo PR (ne)dragog nam gazde. Ovaj tim sa zakasnelom doselekcijom tek za par nedelja moze da igra top 12 EL kosarku.

Petice sy nam Kuz 2 god.bez kosarke i Terry od 198cm sa IQem 60. Duop Reath i MJK na 4, Johnny vcras nije ni igrao.

 

Hall i Walden su dosli iz EC, Roch isto 2 godine bez kosarke. Nismo mi doveli ZOCa, doveli smo Saleta. Dobric, Lazic i Simonovic ne bi videli EL bez Zvezde, Deda tesko. Aleksa ima ball handling u rangu nekih forumasa.

 

Malo realnosti...i malo manje od F4 do najgori nemaci pojma ikada i nazad.

Nisu ovi igraci toliko losi koliko sam ja sad izlozio, ali cinjenica da bi maximalno trojica igrala ove godine EL da nisu kod nas.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Gust raspored, putovanja, losa odbrana zbog umora...sve to stoji. Znamo kakav je Saletov stil, puno agresivnosti na obe strane terena i kad igrace stigne umor onda to ne izgleda lepo.

 

Ono sto je za mene najveci problem generalno ovog tima je to sto smo u napadu kako se kaze heavy pnr ekipa, bez ijednog igraca koji se u piku snalazi kao riba u vodi. To bi u teoriji trebalo da bude Hall, ali i on je u najboljem slucaju prosecan.

 

I to igranje pika mi cesto deluje nekako zbrda zdola organizovano. Uzme jedan bek loptu zove visokog, uzme drugi zove drugog visokog, ne prave se najbolji uglovi za postavljanje bloka, ostali igraci lose rasporedjeni, lako se namesti strana pomoci, itd. Fali malo strpljenja, da se malo bolje udje u napad. Takodje, resenja iz pika su nam i dalje uglavnom individualna, a ne timska, i to iziskuje mnogo vise utrosene snage.

 

Umor ce proci, ali neke sustinske stvari ostaju.

Edited by Del Piero
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Kod nas sve krece od timske energije, zalaganja, borbe itd. Koncepcija tima je napravljena da tako funkcionise - nemamo elitnih napadaca (Lojd & JOB blizu..) i ne mozemo se uzdati na lagane utakmice, da cemo nekoga zatrpati bez po muke. Sve i jedna pobjeda se mora zaraditi, i dobro istrositi. Kada je ovako gust raspored, vjerovali ili ne, imali alergiju na to ili ne, akumulativni zamor dodje na naplatu, i noge budu malo teze, koncentracija opada i ekipne mane dodju do izrazaja. Kamen temeljac nam je jaka timska odbrana, sa dosta preuzimanja, rotacija - sa malo tezim nogama, za koju milisekundu se kasni u odbrani, close-out nije toliko efektivan, ne preuzimamo inicijativu od prve sekunde i ne diktiramo protivnika nasom odbranom, ne mozemo da budemo toliko agresivni i ostavljamo dovoljno prostora da se protivnik razmase. Poslije ispomaganja, fali malo brzeg vracanja u reket i autorativnije borbe za poziciju, pa gubimo na def skoku.. Bez kontrole naseg reketa, nema ni brze tranzicije, nema dobrih pozicija u ranom napadu, energije za ofanzivni skok, jakih blokova, deblokadi, brzog prvog koraka itd. Sve je to povezano sa svjezinom, uz to malo treninga da se poboljsa tajming kretnje, isprave neke sitnice i eto opet jake masinerije i pobjeda u EL.

 

Uglavnom i mnogo jace ekipe, sa dubljim rosterima imaju i imace amplitude u igri, to je neminovno sa ovakvim tipom takmicenja (+imperativ domaceg sampionata nama), tako da ko ocekuje konstantnu igru, zelju, energiju tokom citave sezone jednostavno nije realistican.

  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, leki bg said:

Kakav bre top 8, dragi moji forumasi.

To je samo PR (ne)dragog nam gazde. Ovaj tim sa zakasnelom doselekcijom tek za par nedelja moze da igra top 12 EL kosarku.

Petice sy nam Kuz 2 god.bez kosarke i Terry od 198cm sa IQem 60. Duop Reath i MJK na 4, Johnny vcras nije ni igrao.

 

Hall i Walden su dosli iz EC, Roch isto 2 godine bez kosarke. Nismo mi doveli ZOCa, doveli smo Saleta. Dobric, Lazic i Simonovic ne bi videli EL bez Zvezde, Deda tesko. Aleksa ima ball handling u rangu nekih forumasa.

 

Malo realnosti...i malo manje od F4 do najgori nemaci pojma ikada i nazad.

Nisu ovi igraci toliko losi koliko sam ja sad izlozio, ali cinjenica da bi maximalno trojica igrala ove godine EL da nisu kod nas.

Pa niko nas nije bio po usima da sklapamo ekipu na taj nacin. Proslogodisnja ekipa je recimo Ferari za ovu, sa Lorencom, Bilijem, Panterom, Stratosom..Sve su to zabodi za relativno male pare, Tomic je tu bio mag skautinga  u osnosu na Obradovica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo nije bilo dobro na vise nivoa (ili cak svim?), al ja cu kontra od vecine:

Kuz jeste da za direkntog protivnike nije imao EL centre nego nesrecnog Sanlija, ali je i na skoku na obe strane, i u odbrani od pika pokazao da nam je neophodan. Par puta je i speedy Larkina lepo usmerio i naterao na potez koji ne zeli. Lepice njega table, ispadace mu lopte, igrace ne vise od 17-18min, ali on jedini moze da obavi neke poslove na terenu. Moramo ga cuvati jer ce posle pauza delovati bolje nego kad je u had&heavy ritmu.

Trentuno nam najbolje pale specijal akcije, iz prvog pasa, tipa kada se Lojd/Deki zagrade pod kosem. Tu su pasovi dobri i pravovremeni. Zelim da verujem da to moze da se prenese i na pozicioni napad, koji postaje mucenje ako opcija jedan ne prodje. Tu dolazimo i do Dzonija (na derbiju) - deluje da ga polako usmeravamo da ne divlja, a sad sto vise voli fadeaway, tu se nista ne moze. Ipak, on nam, kao i Kuz, nudi neku dimenziju koju bez njega nemamo.

Glavni igraci nam nisu beskicmenjaci. Koliko Lojda nije htelo, bio je na silnim ofanzivnim skokovima. Volden je takodje mu*ato momche. To su predouslovi za happy end sezone.

U odbrani su nas zatrpali sa trojke i iz preuzimanja, ali pre svega jer su nam teske noge. Bice to bolje. Jedini ozbiljni minusi (u nekim sekvencama) na toj strani terena u smislu da se izgube su, paradoksalno, fizicki najmocniji igraci - Teri i Rit. Ipak, verujem da su sposobni da cuju i napreduju. I slazem se da je bar sad bolje sa cuvaju cetvorke i deluju iz drugog plana ili da uvek preuzimaju na piku, sve preko toga je teorija relativiteta za njih.

Bice bolje, idemo dalje.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Ridji said:

Mi još malo pa možemo, ili još malo pa ćemo, da počnemo revijalno da igramo EL utakmice jer kad se pogledaju sve okolnosti i sve činjenice već smo propustili suviše solidnih i dobrih prilika. Ukoliko smo naravno mislili da se zaista plasiramo u top8, što je jelte bilo najavljivano, a i da se ne lažemo teško da bi svi mi ovde toliko razglabati i nervirali se da se zaista ne nadamo takvom rezultatu.

Sad koliko je sve to (bilo) realno ili nerealno to je druga stvar, ali tim je tako sastavljan, pre svega tako je trošen novac, a da li je izvršena pogrešna selekcija to opet može i treba da se diskutuje. 

 

Ono što je najveći problem jeste da nova doselekcija sada i dovodjenje novog pleja neće ništa mnogo da promeni, jer mi u ovom momentu sigurno ne možemo da pronadjemo i dovedemo toliko kvalitetnog igrača koji bi nam sam po sebi potpuno okrenuo igru. Mi imamo tolikih ofanzivnih problema da bi nama trebao neki brutalan igrač. Naš napad je toliko jednostavan i individualan da je ovoliko vremena trebalo da svaki protivnik može da shvati kako taj napad načiniti (dodatno) bezidejnim i jalovim. Ja ne smatram da mi ni u ovom trenutku imamo toliko slabu unutrašnju liniju, niti plejeve, koliko se to priča i koliko to naš, tj Obradovićev, način igranja predstavlja. Mi prakticno niti jednog trenutka od početka sezone nismo pokušali pre svega da uspostavimo vezu izmedju spoljne i unutrasnje linije, a samim tim ni bilo kakvu igru sa niskog posta. Nije to samo dodaj loptu nekom ko će da igra ledjima i završen posao. Blokove koje razmenjuju bekovi i visoki igrači uz čeonu liniju su šablonski i reda radi samo, čisto da se kaže da bukvalno ne šetamo po terenu. 
Od te igre sve što smo videli su improvizacije Davidovca i MJK, ali koncepcijski takav napad i veza spoljna-unutrašnja linija ne postoji.


Dalje, ni napad iz pika prakticno ne postoji, odnosno varijacije na temu, već se i iz tog pika sve svodi na iso košarku bekova, eventualno da u nekom slučaju kad se igra centralni pik lopta ode na stranu/ćošak, ukoliko dodje do greske pa odbrana previše sakupi.

Ovo su naravno i protivnici još bolje skenirali i onda je njihov jedini cilj biti maksimalno agresivan, i sa i bez lopte, na Lojda, Voldena i Ročestija. Potpuno isti recept su imali Barselona, Partizan i veceras Efes, koji čak i sa skraćenom rotacijom nije hteo da odustane od te maksimalne agresivnosti.

Čak rekao bih veća je agresivnost na naše pomenute igrače sa loptom, gde sve češće i visoki protivnički igrači iskaču i udvajaju, jer Lojd i Volden ipak nemaju kvalitetan taj first pass, niti najsjajniji pregled kada su pritisnuti, a Roč jednostavno fizički ne može da izdrži agresivnost pa ni nema poziciju i uglove za dodavanje kako treba. Sa Holom je malo drugačija situacija jer on nije (tolika) opasnost po kos, pošto jednostavno nije skorer.

Na sve to se nadovezuje staticnost i nedovoljno otvaranje uglova za pas od strane ostalih saigrača i onda sve češće i češće gledamo situacije gde nam ističu napadi, gde ih rešavamo u poslednjim sekundama kojekakvim nelogičnim rešenjima i šutevima...

 

Ono što dodatno zabrinjava jeste da i odbrana pokazuje znake slabosti u poslednje dve utakmice. Partizan je promašio suviše otvorenih trojki ali Efes nije, a i jedni i drugi su napadali na veoma sličan način iz pika, gde skoro uopšte ne traže vezu sa visokim igračem i pas u reket, niti pas u ugao na strani pika, pa neki trougao, već ide pas na suprotnu stranu. Generalno taj pas je jedan od lošijih, naročito kad dolazi kao neplanirano rešenje, ali mi smo počeli da se gubimo u rotaciji i protivnici unapred znaju šta će odigrati i gde će nas napasti. Rezultat toga su otvoreni šutevi rivala.

 

Dakle, kao što je rekao Chaos, prvobitni cilj i zadatak bi bilo treniranje sa onim sto imamo, da Saša prihvati, verujem da shvata već, da to sto je zamislio u napadu ništa ne radi i ne valja i da traži nova rešenja. Opet kažem nova idejna i koncepcijska rešenja, jer da dobije nekog Larkina koji će sam da preokrene napad neće. 
Uz naravno preispitivanje odredjenih uloga i minuta, pre svega mislim na Lazića i Simonovića.

 

Hvala što se sve sabrao ne jedno mesto. Sve je lepo i precizno navedeno i nabrojano. No, ti, ja, svi mi ovde smo amateri, i poprilična je neprijatnost za našu struku u klubu da je sve to toliko vidljivo i svima očigledno. Jer ako mi ovde uspevamo da na sitna crevca rasčivijamo sve probleme i uzroke ove muke koje gledamo na terenu, onda je protivničkim trenerima daleko lakše to da učine, jer su, za razliku od nas, profesionalci.

 

A Obradović umesto da se dernja na utakmici bolje da stane pred ogledalo, lepo se izdernja sam na sebe i stavi prst na čelo, te se zapita šta i kako radi, je li na dobrom putu i šta treba da menja, PRVENSTVENO KOD SEBE, da bi nešto pozitivno učinio sa timom.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Wingwalker said:

Kokoškov u EL timu ima na kecu: Lorenzo, Westerman, Ali, Meli Mahmutoglu i pored De Colo-a sada i Perez...Sale Virtus u EC timu: Teo, Marković, Adams i Pajola... Komšije: CMM, Gordić, Pejdž, Jaramaz...Mi od ponedeljka: Hall.

Pretera ga. Stavio si Meliha i Paigea koji pleja ne mogu da igraju ni na jednom nivou, a izostavio Waldena i Rocha koji to zapravo i igraju kod nas.

 

Nema na sta da se kuka vise. Igraci su kakvi takvi su, ali ima ih dovoljno. Rochestiea neka zadrze ili zamene i to je to. Dosta promena, neka se radi malo sa ovim sto se ima.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Pretera ga. Stavio si Meliha i Paigea koji pleja ne mogu da igraju ni na jednom nivou, a izostavio Waldena i Rocha koji to zapravo i igraju kod nas.

 

Nema na sta da se kuka vise. Igraci su kakvi takvi su, ali ima ih dovoljno. Rochestiea neka zadrze ili zamene i to je to. Dosta promena, neka se radi malo sa ovim sto se ima.

Pa Rocha nisam naveo jer piše ''od ponedeljka'' , Pejdž je učio te škole kako god da ga okreneš a mi smo Voldena već probali na pleju...može al onda to nije ovaj Volden. Meli je greška ...ispade šesti u nizu. Sve ovo ipak ne menja mnogo gornju matematiku.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Cavani said:

Lazic je zaista sraman, 17 poena ukupno na 11 utakmica, 8% sut za tri i samo 2 bacanja izvedena protiv Zalgirisa, sa indeksom u minusu i upitnom odbranom.

Da nije onog dziberisanja jos bih mogao da ga istrpim, ovako jedva cekam da mu vidim ledja iz kluba. 

Dziberisanje mu je i kupilo mesto u timu dok je Covic u klubu.

Lazna legenda, nula od coveka!

Mrs iz Zvezde!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tacno cu prestati pratiti czv, zbog pisanja na ovom forumu, toliko negativni komentari da je to ne moguce.

Svi neki poznavaoci igre iz fotelje, voleo bih da vas vidim pokraj terena umesto obradovica ili na terenu umesto lazica, terija. Jedini koji je zalutao u ovaj tim je rocesti. on je zalutao jos u onom prvom mandatu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said:

Tacno cu prestati pratiti czv, zbog pisanja na ovom forumu, toliko negativni komentari da je to ne moguce.

Svi neki poznavaoci igre iz fotelje, voleo bih da vas vidim pokraj terena umesto obradovica ili na terenu umesto lazica, terija. Jedini koji je zalutao u ovaj tim je rocesti. on je zalutao jos u onom prvom mandatu.

Logično je da prestaneš da pratiš forum.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro, Slavisa...slazemo se da se ne slazemo, i to je za ljude.

 

Ja nikad nisam bio fan igraca poput Lazica. Na terenu izgleda kao da se nabrijao da bije nekoga. Uglavnom je tu par minuta, dobije dve licne i aj zdravo. Ima jos takvih igraca, ali malo. Lazic je "long overdue" za zahvalnicu. Meni je kosarka igra finese, poteza, suta. Ja ne mogu da smislim ciglare koji se ponasaju kao bully na terenu. I kazem, nije Lazic jedini, ali ne mogu da ih smislim takve. Jebem ti ja beka bez suta. Neg igra ragbi, tamo vole takve bradate spartance.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said:

Razmisljam se i u vezi toga

ja sam juce isto hteo da se samobanujem...ali sam umesto toga obogatio IL sa novih 7(od malopre 8 ) clanova i sad vec forum drugacije izgleda
nemam ja sta da kazem coveku kome je 6 utakmica u 5 dana glupi izgovor

 

on topik & very hot take - mislim da roc ostaje

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...