Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

9 minutes ago, propolis said:

Svidja mi se sto je Walden preuzeo odgovornost u završnici, bravo momče tako se postaje klasa!!!

 

 

 

završnica rutinera. 

 

samo da dodam da je hall imao vrhunske minute u drugoj četvrtini i početkom treće. tu je napravljeno tih 4-6 razlike i zahvaljujući njemu 

 

posle je prso ali je walden srećom to pokrpio 

Link to comment
Share on other sites

E ovo je ozbiljna EL igra, borba svih 40 min, jasan plan i drzanje za isti cak i kada je protivnik kidisao. Nismo izgubili glavu posle stuzanja nase prednosti u zadnjoj cetvrtini.
Kuzmic i Hall daleko od kvaliteta koji je potreban ovom timu, ne znam sta se desilo sa Hallom ali on je ubijen u pojam, ne sme da krene ka kosu. Bas je lepo odigrao na pocetku, sta mu ee desilo u medjuvremenu stvarno je misterija. U momentim kada ceo tim dize formu on nas sa Kuzmicem vraca nazad. Napad ozbiljno trpi kada je on u igri i to je glavni problem ovog tima, definitivno se mora nesto uraditi,nas jedan igrac deli od top8, ucinak prvog pleja nam je mizeran. Rocesti dolazi do daha, a Hall sve gori i gori. Pa i sam Kuzmic trpi jer nemamo dobru produkciju od pleja, jeste i on u kanalcini, ali je Hall daleko veci problem. Ne znam sta nam je ciniti, ovako kada gledam najlogicnije resenje je Hall out, a neki novi Amer in, e sada akonse ne varam Hall ima 2 godine ugovor i ne verujem u takav scenario.

JOB sa drugw strane zlatan vredan za ovaj tin, samo treba da se uigraju akvije za njega i da mu se gura pravovremena lopta kada je blizu kosa, retko ko moze da ga brani, on i Kuridza kada su zajedno samo gurati i jednom i drugom da zidaju, retko ko ima ovakva dva post igraca i to treba koristiti.

Po meni, Rit na 5 a Kuzmic u neku banju da malo dodje sebi, jedan problem resen, e sta raditi sa Hallom ne znam, valjda ce vremenom dici malo formu, treba mu reci da se mane te alibi kosarke, kreni brate pa i pogresi, sve jw bolje od driblanja u prazno i uvaljivanja koske Lojdu. Nije operisan od ulaza, ima taj sut sa poludistance, pa koristi to sta koji moj driblas u prazno. Probijaj i idi agresivno na kos, ako te cuvaju ispod bloka opali za 3, ako nesto mrzim kada neko bezi od odgovornosti. Jwdva cekam Barsu, da se posibamo muski pa sta bude, koliko mi se cini Zvezda nikada nije dobila 2 za redom u duplom kolu,kakva bi to ironija bila da se dobiju ovakvi mecevi [emoji848].




Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, đubrivo. said:

 

završnica rutinera. 

 

samo da dodam da je hall imao vrhunske minute u drugoj četvrtini i početkom treće. tu je napravljeno tih 4-6 razlike i zahvaljujući njemu 

 

posle je prso ali je walden srećom to pokrpio 

Evo i ja, kao redovan pljuvac Halla, da se pridruzim pohvali za taj period. Bio je agresivniji veceras, uzeo par suteva, ali posle toga nestao. Mislim da on ima psihicku blokadu, koja kada se nadoveze na njegove igracke ogranicenosti dovodi do katastrofe. Odavno nisam video kod nekoga ovoliko nesigurnosti i bojazljivosti. Veceras prvi put posle ko zna koliko vremena krece u levi prodor, pokusava da ga zavrsi desnom rukom i to nekim sutem a ne polaganjem. (Zalicio mi na Vuka Radivojevica i njegovu desnicu u levom ulazu). Neshvatljivo da covek nema ulaz sa onakvim telom. Nemam drugo objasnjenje za njega osim straha od ove uloge na ovom nivou i solidnih igrackih ogranicenja.

Roc se sa druge strane bas trgnuo, nadam se da ce ovo biti u kontinuitetu. Licio je veceras na onog igraca od pre 3 godine.

 

Iznenadjenje mi je ova pobeda. Uvek sam ih smatrao za luzerski tim, ali Milanezi imaju tone individualnog kvaliteta. Neuigrani su jos + na sve ovo treba dodati i Datomea. Ako uspeju da naprave tim od ove legije stranaca, bas ce biti jebeni. 

 

Sve u svemu, svaka cast momcima! Lepa timska pobeda!❤

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Dobri smo bili večeras, ubismo ih odbranom. Oni duduše su daleko od neke čak i solidne fizičke forme, već posle poluvrmena pola tima im je disalo na škrge, ne treba precenjivati naše mogućnosti.

 

Drago mi je da se Džoni uklapa, solidne role svih od kojih se to i očekuje. Problem na kecu je definitivno nešto što će nas, ukoliko se nešto ne promeni, skupo stajati u konačnici svih takmičenja.

Link to comment
Share on other sites

Mogli smo i Dubljevica u paketu sa Lojdom, da se ne trose pare na Kuzmica. Nije da je cena tu negde ali moglo je da se stisne recimo na Ritu (Djordjevic bi bio jeftiniji, domaci je, a zakrpio bi u ABA sta treba). 

I, pazi sad, da je ostao Lorenzo Braun umesto Hola i Rocha. 

 

Ne moze biti mnogo skuplje (Dubljevic+Braun+Djordjevic vs. Hol+Roch+Rit+Kuzmic) a daleko je korisnije i dize ovu ekipu na nivo "mnogo zajebane". 

 

I nebo je granica 😄 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...