Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

10 minutes ago, Laki21 said:

 

Ovo je zaista jeziva selekcija. Još veći problem je što Obradović svojim vođenjem ekipe čini da najveće slabosti svakog igrača budu maksimalno vidljive. 

Jeziva.

Ne mislim da njegovo vodjenje utice znacajno, u smislu da su mane ogoljene.

Mislim da je danas hteo da dobije samo na najlaksi nacin, al cak i tako, ovo je bilo zaista uzasno.

Ponovicu, ovde su korekcije pod must, ili ce se desiti brodolom.

Kuz, Simon pored terena. Kuz ako je moguce prekomanda u fmp nazad, simon nek uci za trenera. Roc danas ok al samo u situacijama kad 3metara ispred nema nikoga. Nedovoljno dobro za nas a za EL tek. Prosto nema goriva vise.

Trebaju nam startni plej i centar, mislim da je centar bitniji. Plej ne mora mozda biti ekstra kvaliteta. Centar tipa Rejnolds iz Bayerna bi nama npr zavrsio posao.

Minimizirati ulogu Lazica, uhodati JOB na nacin da tim prodise.

Odbrana zna da bude korektna, tu nemam mnogo zamerki van defanzivnog skoka.

Edited by Vamos Laki
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stvarno bih voleo da vidim te treninge gde ti mlađi ne ostavljaju krv na njima, pa nisu zaslužili minutažu. Onda dođu utakmice i mi gledamo ovo decenijsko izdrkavanje Lazića nad klubom, Simona koji ni sam ne zna kako i dalje zarađuje leba od košarke i Kuzmić koji više ni rekreativno ne može da igra.

Odavno nismo imali lošiju centarsku liniju. Nema mesa u reketu, imaćemo velikih problema sa ekipama koje imaju klasične centre. Desi se loš dan, niko nije pljuvao protiv Žalgirisa, Mege, Himkija... ali ovo je previše. Tonemo iz utakmice u utakmicu sve dublje. Bilo koji drugi evroligaš bi onakvu igru Bajerna kaznio sa laganih 10-15 poena razlike, a mi smo uspeli od egala da napravimo ubedljiv poraz i da damo samo 59 poena?! Obradović za sad više deluje nadmeno nego onako kako trener treba da se ponaša.

Neka neko kaže da mračim i da preterujem kao pre na live temi, ali ovde postoje ozbilji problemi, više njih. Niko ne treba da bude pošteđen kritike kad se ovakve stvari dešavaju.
Ročesti i Teri koji su u paketu došli kao doselekcija mi deluju kao opasni promašaji. Prvi jer je u godinama, majstor je ali se vidi da ne može da radi ono što je radio kod nas kad je igrao kod Alimpijevića. Drugi jer stvarno ne vidim koje kvalitete ima osim što može dobro da hvata alley up-ove. Snaga ispod proseka, igra leđima ne postoji, odbrana upitna. Na sve to dovodimo O'Brajanta koji deluje da samo gleda da isporuči svoje brojke, bez obzira na ostatak ekipe i trenutnog rezultata...

Sledeće duplo kolo je ključno što se tiče Evrolige. U slučaju neuspeha, očekuje da se nekome zahvalimo na saradnji, jer nema potrebe imati toliko igrača ako već u prvom delu puštamo niz vodu snove o borbi za plej of.

Edited by Boaće
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Takeshi_Kovacs said:

apsolutno

posebno su ih kaznili oli, fener i makabi


Rekao sam da je Bayern odigrao takvu partiju većim delom utakmice kakvu je odigrao protiv nas. Mi očajni u Minhenu smo bili egal na 4,5 minuta do pred kraj meča. Ako hoćeš da spinuješ, moraćeš malo bolje.

Edited by Boaće
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

nije volden mogao da pokrpi sve sto su dzoni i roc sjebali

sreca pa nije bilo loyda

 

Ja stalno imam ideju da on nije doveden da puni Primorsku i Krku a da u EL ne postoji. Možda mi je krivo gledište.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Takeshi_Kovacs said:

ako hoces da lupetas a da ti niko ne odgovori, moraces ipak bolje


Šta lupetam? Onakav prazan hod Bayerna i lošu igru u većem delu utakmice protiv nas neki drugi evroligaš ne bi iskoristio? 

Činjenica je da smo izgubili od Himkija i Bajerna koji su dosta loše odigrali protiv nas, ali smo mi uspeli da budemo lošiji. Stvarno me ne zanima da li je tebi ovo lupetanje ili ne, idi onaniši na O'Bryanta kako je razvalio moćnu Primorsku.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sam izgleda cuvar vatre br.1.

Bez poraza u ABA, ubedljivo prvi.

U EL 2-4, jedini kiks Zalgiris.

Bitna i losa naravno stvar za nas je da igramo bez publike, a nama publika bar +20% donosi.

 

Jos se sklapaju kockice. Zajebano je kad dovedes 2.opciju u napadu, back-up playa i (sad) 1.centra posle starta sezone. Bice ovo ok.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Just now, leki bg said:

Ja sam izgleda cuvar vatre br.1.

Bez poraza u ABA, ubedljivo prvi.

U EL 2-4, jedini kiks Zalgiris.

Bitna i losa naravno stvar za nas je da igramo bez publike, a nama publika bar +20% donosi.

 

Jos se sklapaju kockice. Zajebano je kad dovedes 2.opciju u napadu, back-up playa i (sad) 1.centra posle starta sezone. Bice ovo ok.

negde sam na slicnoj liniji

s tim da jesam zabrinut zbog poslednje 2 tekme...solidno je lose to bilo

ocekivao sam losije partije u novembru zbog 3 nova igraca, ali ipak vidim razloga za brigu

dok je problem na pleju poznat od ranije, nisam ocekivao da budemo ovoliko inferiorni u skoku

tu je, pre svega, problem kuz

ne znam sta im je bilo u glavi letos kad su ga potpisali na 2 godine...mozda je na trenutak zalicio da ce biti nesto od njega

ali ovo sto igra sada je ispod svakog nivoa

ne bih se cudio da sale pokusa vise da koristi kuridzu ili dzonija na 5

to ce naravno stvoriti neke druge probleme...ali kuz je jednostavno neupotrebljiv na obe strane

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja izgleda jedini razumijem djurasevu zajebanciju. 

 

Razliku protiv el azdaja treba da pravi startni plej a ne covjek od 35 godina koji je dosao na 2 mjeseca. To da Hall nije kvalitet za prvog pleja je jasno, ali se tek stidljivo provlaci, dok se Roch samo ceka na penal. Da Hall igra ono sto treba da igra (a ne krivim ga jer nema kvalitet) lako bismo mi sa Focom. 

 

Nego ono sto me vise brine je pozicija 5. Tesko je igrati sa ovakvim centrima. Sa Terijem bih mozda i bio zadovoljan da igra do 15 min max. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Del Piero said:

Nije bio sedma opcija, ali i po statistici, a jos bolje na oko se vidi koliko je on nama bitniji nego sto je bio Valensiji prosle sezone. Mi smo obe utakmice ove sezone u EL dobili kad je on ubacio 30 poena, u Valensiji je znao da se i ne pojavi na mecu, pa se to ne oseti previse u njihovoj igri.

 

Mi iz Himkijeve ekipe mozemo da dovedemo te bolje igrace samo ako postoji neki problem, kao sto je izlazak iz povrede ili ovo za O Bryanta, pa niko od tih igraca u idealnoj situaciji ne dolazi kod nas niti mi to mozemo da platimo.

Nije bio sedma vec druga opcija. Sto se tice toga da se ne oseti to je stvar trenera i samog tima. Nama bi trebalo isto tako da se ne oseti posto imamo dosta kvalittnih igraca na papiru. Samo sto smo imali losu selekciju igraca i isu nam prosle primerne opcije na kecu i petici.  Rocesti je da se skrpi do decembra a Teri je ocigledno bio macka u dzaku, verujem da ga ni Obradovic nije gledao npr...mislim uzivo.

 

Sto se tice tih 30poena, to govori vise o treneru nego o samim igracima. Ocigledno njegova vizija ekipe nije jos zazivela,cisto sumnjam da on nesto tako zeli. Treba sacekati jos malo i videti pocetkom decembra sta treba menjati.

 

Meni se licno ne svidjaju domaci igraci kao Simonovic, Lazic i Kuzmic, ispusene mustikle i tu je trebalo traziti mladje alternative koji nece da otaljaju karijeru vec da je podignu na visi nivo.

 

O Himkijuje suvisno pisati,oni da hoce mogu imati i 50m budzet, moraju da placaju dodatno, dobar igrac kad bira izmedju Rusije i neke Spanije, Grcke, Italije..moze otici u Rusiju samo zbog vise para na ugovoru. Svakako nama nedostupni,ali mi takve igrace treba da trazimo po tim manjim klubovima i da ih stvaramo...sto smo i uradili...sa Halom, Terijem i Voldenom,  i videcemo sta ce biti.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...