Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Bas lepa pobeda. Povratak protiv evropskog sampiona posle -14. Mislio sam da nas je usrala pobeda Albe i da nema sanse da CSKA dopusti 2 poraza od autsajdera, srecom tu je Kuridza 🙂

 

Lojd :Hail: Onom ko je potpisao ugovor sa njim pre spanskog plej ofa povecati platu duplo minimum.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Železničko gnomče said:

🙂

 

Lojd :Hail: Onom ko je potpisao ugovor sa njim pre spanskog plej ofa povecati platu duplo minimum.

 

Ludo zivi, ludo voli
ko ce ludom da odoli
loyd, loyd, loyd, loyd, loyd

 

meni je jednako impresivno kakave su se sve minijature desile na kraju meča bez kojih bi lojdova partija završila kao što je hackettova

- davidovac sa ona dva poteza zbog kojih bi ga direktno u repku posadio. reeth sa bananom i ulovljenom loptom. rocjestie i terry sa ona dva uzastopna alley upa

plus je valjda bilo 100% sa slobodnjaka

 

opasan finiš.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Quote

Kako je motivisao Davidovca? Bio je ljut u jednoj situaciji na njega.

„Ja sam tu zvao akciju za njega. Nervira me to kada nije uzeo to što je za njega nacrtano. Nekada pobegne malo od lopte, nije plašljiv, naprotiv, pokazao je na kraju da nije plašljiv, jer je na neki način i prelomio. Ali nedostaje mu malo bezobrazluka da bude još bolje, on je naš projekat. Trebalo je da uzme loptu i on je trebalo da završi, a ne Hol“, prisetio se tog napada Obradović.

 

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Saša Obradović je već ozbiljan trener što je sinoć i pokazo protiv veliko rivala Itudisa.

Mnogo volim košarku gde se ceni svaka lopta, svaki tajm-aut i ništa ne ostavlja da se desi samo od sebe.

Igrački će biti još bolje, ima tu baš dosta potencijala!

 

  

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Saša je posvećen i vodi računa o milion detalja.
Koliko samo minijatura i sekvenci je bilo potrebno da se dobije sinoć. Roč&Teri, Ritova sekvenca, Davidovac, Lojdovi ulazi, Kuridža kroz celu utakmicu, Volden je bio bitan u stizanju razlike..
Sl.bacanja 17/17 u jednoj onakvoj rovovskoj borbi.. Suze da ti krenu..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Imao sam prilike lani popričati na kratko  i slikati se sa Kuridzom poslije utakmice i pobjede u Kopru protiv Primorske. Zaista skroman i drag momak. Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo drago radi njegovog potpisa za nas jer znam da će uvijek dati srce na terenu a dečko zna košarke. Jučer sam na live temi napisao u jednom trenutku da nas trener vodi ovu utakmicu ko početnik. Međutim zaboravio sam dodat zasad. A to govorim zato što sam danima prije imao ludi osjećaj da ćemo ih dobiti. I moja intuicije me rijetko prevari. I moj kum se samo nasmijao kad sam mu prije utakmice napisao da ovo sigurno dobijemo. I zaista Sale je za mene loše vodio tekmu do najvećih - 14. Ali nakon toga jedino šta mi nije imalo smisla je bilo ubacvanje Simonovica koji se nadam se ide na tribine kad počne O'bryant igrati. Bar u El. Ako ima pravde. Čak i Laza koji me je nervirao u prvom se je preporodio u drugom. Momcima kapa dole do poda :Hail:. Ozbiljna pobjeda i veliki skalp. Napokon imamo ekipu. I nismo dozvolili da nam Hackett sa partijom karijere ja mislim uzme sou. Kakav preokret i pobjeda. Sjajno :18:

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

Pogledajte koliko Teri već na prvom koraku posle bloka beži svom igraču. Neverovatno. Ovo moramo da koristimo bukvalno nonstop. Ako reše da pomažu na Teriju odmah sa igračem u reketu, ostaće Laza sam ko duh na ziceru i to Roč može da doda. Inače Roč očigledno nije fizički na maksimumu, radujem se da podigne taj nivo jer će lakše igrati. Dosta se mučio da rešava šutem što je inače za njega nekarakteristično.

 

 

1 minute ago, ivan9 aka Laki said:

0Y6kYV.gif
 

 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Ali kako dvojac sa SKa otvoreno hejtuje Rocestija, zvucalo je degutantno.

Nakon back to back Roc/Teri minijatura, Kuzmanovic komentarise: 'A gde su bili do sad' :classic_ninja:

 

Sjajna utakmica sinoc, bas sam uzivao. Utisak veceri, Kuridzin hustle ❤️

Dede nidje i onda se samo ukazao i dao onih mozda i kljucnih 5 poena. 

Loyd doktorski, brutalan igrac.

Edited by dulematic
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Baš, baš vredna pobeda!
Utisak je da smo timski pobedili CSKA. Naravno da svaki uspešan tim mora da ima jednog igrača na koga se može osloniti u ključnim momentima utakmice, ali meni se čini da se ova Saletova skupina presabrala i pronašla način da parira moćnom protivniku. Neupitan je doprinos trenera složićemo se. Izuzev Loyda, ovogodišnja Zvezda je skup dobrih igrača sa jednim ili eventualno dva kvaliteta potrebnih za takmičenje u Euroligi. Sale je to sinoć iskoristio do maksimuma, a posebno u drugom poluvremenu i OT. Svako je radio stvari koje najbolje zna i na taj način doprinosio uspehu tima. Mi ćemo definitivno imati problema u toku meča, posebno u Euroligi dok se ne prilagodimo na protivnika, ali ne sumnjam da će vreme potrebno za to da se tokom sezone skraćuje. Onda ni Čovićevi postavljeni ciljevi neće biti toliko daleko. Mi smo njih prelomili kad smo uspostavili unutrašnju igru, pa je Loydu i Waldenu bilo lakše da probijaju. Po meni preslikano kako je nas Žalgiris dobio...sad se srećom prelomilo na našu stranu. Tu je zaista ogroman doprinos MJK, Davidovca i Terija. Mene raduje da je pomalo iznuđena izmena u vidu Rita dala ekstra rezultat. Ovakve epizode kada bi mogao da isporučuje u kontinuitetu, ne bi morao da brine za evroligaški angažman sledeće godine. Posle sinoćnje partije, sad možda O'brayant-ov anganžman deluje nepotrebno, ali kada bi u idealnom svetu živeli, zamenio bi Simona u rosteru i mogli bi reći da imamo legitiman tim da se pošibamo sa svakim i svugde. Loyd je definitivno najbolji naš igrač i svidelo mi se sinoć što je probijao njihove bekove prilično lako i prilično uspešno. Naravno i njemu je trebalo malo da se adaptira, kada je to uradio, videli smo koliko može. Za to vreme MJK je pružio najbolju partiju od kada je u Zvezdi. Ulio je sigurnost u svoje saigrače, a sa druge strane bio opasnost na koju se mora obratiti pažnja, što je opet rezultiralo da se i oni malo zapitaju kako će teći Zvezdini napadi. Iz aviona se vidi da postoje akcije za svakog igrača na parketu, pa čak i za Rita i to je jasan pokazatelj da trener veruje svakom od njih. Reakcije posle utakmice, kao i objave na mrežama, odaju utisak sjajne atmosfere u ekipi, a to je osnovni preduslov za dobre rezultate. Kuzmić zaista brine, ali sa dolaskom O'bryant-a imaćemo prostora da ga još malo sačekamo.
Ja sam mislio, a pogotovo posle Lessort-a & co i FČ3 & co , da će mi biti teško povezati se sa nekim Zvezdinim timom posle onih Radonjinih. Ovi momci za evo 7 zvaničnih mečeva, zaslužili su poštovanje i strpljenje navijača (koje nas Cigane nikada naravno nije krasilo), mene su načinom na koji su sinoć okrenuli -14, definitivno kupili.
Baš je lep ovaj petak posle ovakve pobede, što neko reče...kad će taj derbi!? Lep vikend Ciganijo!


Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...