Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

18 hours ago, John Terry said:

Da vam ne stajem na muku, pa cu biti kratak. Zao mi Scepanovica, ne kapiram kako neko moze posle dve nedelje sezone da tera trenera. Ni malo vere i poverenja, neverovatno zaista. Ne dao nam bog slucajno da sutra u Cacku ne bude +30 za Zvezdu mislim da ce i moji da teraju trenera.

 

 

Izvuce se Sale ovaj put. 

  • Like 7
  • Ha-ha 15
Link to comment
Share on other sites

Mučeni Kuzmić umesto da dominira na ovoj utakmici uspeo da ima indeks -2 u pobedi od 31 razlike, 95:64. Raspao se danas. Non stop se svađao sa loptom. Izgleda da mu nikako ne leže niske ekipe. 

 

Hall me oduševljava, svakom utakmicom sve više i više.

 

Lepo je što je Obradović dao šansu svima. Možda ih trgne da krenu ozbiljno da rade. Napisao sam već na lajvu, mnogo mi se sviđa što cela ekipa grize u odbrani, nema opuštanja. Biće poraza ali sa ovakvim pristupom nikom im ništa ne može zameriti. Ako ovakva atmosfera i ekipa ne trgnu Borišu i Radanova onda ne znam šta će.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Loyd za 15 minuta 21 poen uz samo jedan promasaj. Dobili smo ozbiljnu zvijer od igraca. Dobro je sto Obradovic trazi maksimum na svakom mecu, to je jedini put do uspjeha za ovakvu ekipu.

 

Nadam se da nema NBA klauzulu. 😀

Link to comment
Share on other sites

Bravo za celokupnu ekipu. Dobili smo 30 razlike Borac u trenutku kada su sigurno 'leteli visoko" nakon trijumfa u prvom kolu. Dominantna odbrana, sjajan protok lopte i prakticno stalno otvoren sut za tri rezultira visokim procentima.

 

Nema sta, ovo je bilo dva nivoa iznad domacina. Borcu puno srece u nastavku ali zna se ko je gazda.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tipična dosadna ABA tekma, što sam ja lično dugo čekao i sa zadovoljstvom odgledao, pogotovo 4/4 sa Borišom i Radanovim. Pohvale za Sašu i sve igrače, osim standardno Lazića, neočekivano zbunjenog Kuzmu i DavidOvca, koji već malo počinje da me brine, uz nadu da će naći štimung kad bude najpotrebnije.

 

ALI - gde je Teri?! (da, video sam ga, opet van terena i iza stakla s maskom) Očekivao sam da će da uđe danas bar na 5min pred kraj. Sad se osećam kao isprošena mlada koja prvo čeka pola godine datum venčanja, pa onda verenik pomeri i taj datum jer strina iz Nemačke ne može da stigne, onda dođe korona, pa pomere venčanje na jesen, onda pomere kad prođe drugi/treći talas korone, a ovaj već prestao da se noću vraća kući... 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sve idealno za ovu vrstu utakmice i pred duplo EL kolo. Minutaža od Aleksinih 5 do Holovih 23 minuta. Lojd MWP, index 26 za 15 minuta. Bilo bi idealno da je Teri debitovao ali uskoro će i to.
Ja od Kuza tek u drugom delu očekujem da ima konstantnije partije, ipak je veliku pauzu imao.

Link to comment
Share on other sites

Биће и успона и падова, дуга је сезона али волим када видим да један човјек овако посвећен послу као Сале Обрадовић, пренесе то на екипу. Тачно знаш да су лимити ове екипе онакви како Човић буде пратио ростером.

Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...