Jump to content

corona zajebancja


zoran59

Recommended Posts

42 minutes ago, freethrow said:

Ne znam gde da stavim post Jelene Đoković, pa mi je ovaj naziv teme delovao najbolje... Ipak, tema nije zajebancija jerbo je ona napisala nekoliko simptomatičnih stvari, zapravo toliko ih je kondenzovala da post bukvalno može da se izučava u školama. JĐ ovako kaže:  

 

 

Mlada gospođa je, koliko znam, završila poslovnu administraciju u Italiji, ali se poziva na "učenja" (zvuči kao Basara kada u romanu pominje Bombasta Paracelzusa ili Savonarolu i njihova učenja). Ezoterija u poslovnoj administraciji ili ezoterija u poslu kojim se Jelena bavi, iako se nije za to školovala... pohvalno.

 

 

 

Posvetila se učenju učenja mistika i ezoteriste jer se susretala sa njegovim radom? Biodinamika agrikultura? Poljoprivreda? Upada i treća stavka.

 

 

Ne tvrdim da je tačno ili nije. Ovo je ključna rečenica koju kao štit koriste svi neškolovani ljudi poslednjih godina, da se za svaki slučaj ograde od potencijalnih bedastoća koje govore, ali i istovremeno agresivno negirajući znanje i kvalifikacije onih koji ga imaju. Nije to samo slučaj u naprednjačkoj kraljevini diplomokradica i ministara vozača motokultivatora, to je trend u celom svetu, pa čak i u USA, Zapadnoj Evropi u kojoj Jeca - zaposlena u mističnoj poljoprivrednoj biodinamičkoj administraciji traži put i obaveštava ljubitelje tenisa (!) o svom putešestviju, uporedivim sa Kastanedinim, samo što je ozloglašeni ludi nacista njen Don Huan. Idemo dalje.

 

Lanac reakcija bi trebalo da bude dodatno prizivanje ekipe u pomoć (zavera botova, ovaj put ne naprednjačkih po političkom opredeljenju, koliko kao filozofskom pravcu). Mišljenje, moje na primer, o biodinamičkoj agrikulturi Rudolfa Štajnera je relevantno koliko i moje mišljenje o metodama saniranja posledica moždanog udara: nisam kvalifikovan, školovan, nemam pojma, obratiću se profesionalcu. Ali, danas smo svi profesionalci.

 

 

Jedna od retkih dobrih stvari koje Instagram i Facebook i Twitter rade je upravo skidanje ovakvih gluposti koje su opasne. Nisu opasne jer će neko da poveruje bukvalno u njih i da onda krene minobacačima na 5G antene, već zato što će osetiti podršku da svoje fantazije, strahove i rupe u znanju (koje apsolutno svi imamo, u manjoj ili većoj meri) projektuje u svojevrsnu borbu protiv autoriteta koja se, konačno, završava gledanjem likova poput Salvinija, Tome Nikolića, Trampa, na mestima na koja ih dovodi neznanje drugih.

 

Nole heroj.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Tamburinjo said:

Fotografija Ivice Đorđevića.

 

Kraftwerk 3-D koncert u beogradskoj Štark areni 2018.

Fotografija Slavorum.


Ja sam moju istu ovakvu oprala (nenamerno) u ves masini na 60C sa sve praskom i omeksivacem. 

 

Produsena, promenjen display i radila jos tri godine. Jesu ovi limiti, ali radila bi i nakon sudnjeg dana.

Edited by Plavi Golub
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, freethrow said:

 

 

 

 Nisu opasne jer će neko da poveruje bukvalno u njih i da onda krene minobacačima na 5G antene, 

Osim sto su opasne i bukvalno se veruje u njih. A ovo je satro civilizovaniji svet od Srbije.
https://www.theguardian.com/technology/2020/apr/06/at-least-20-uk-phone-masts-vandalised-over-false-5g-coronavirus-claims
Fb, twiter i ostala sranje na zalost ne skidaju sve gluposti, sta vise ocigledno je koju agendu guraju, Roganov podcast kada su mu bili osnivac twitera, neka "zastita korisnika" i novinar.

Edited by LayupFromTheMidget
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, CLakiSH said:

Svaka ti cast @freethrow sto si imao zivaca da ovako izanaliziras njenu izjavu.

Ja sam procitao ovo i bukvalno mi je ono, rendom Slavica sa Fejsa se buni sto su joj skinuli video kojim ce ona da doprinese otkrivanju sveckih zavera.

 

To što se Jelena lepo udala, ne znači da u suštini ona nije jedna najobičnija Slavica Noktići/make up  works at Sam Svoj Gazda, went to Viša Navijačka...

 

Edited by Stoned Laki21
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Don Laki Juan said:

Znam da sam mnoge zabrinuo sa mojim postom, tako da sada moram da napišem i happy end priče.

 

Nabavio sam kvasac. Hvala na brizi. 

Jos jedna zadovoljna musterija.

I vi mozete obradovati vase najmilije graskom, kvascem i drugom deficitarnom robom u  ovim teskim trenutcima.

Vise informacija u inbox.

 

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...