Jump to content

Izvan i iza turnira


wwww

Recommended Posts

Meni je Delpo iskreno underrated jer kada je zdrav dobijao je koga hoce. A opet zbog tih povreda i velikih pauza ga retko pominju u nekom kontekstu igraca koji su obelezili ovu eru osim Big 3. Suludo je da npr on i Cilic imaju isto slemova. Da je bio koliko toliko zdrav imao bi slemova kao Endi i Sten u najmanju ruku.
Isto mi je glupo da govore da je Medvedev underrated kada je stigao do broja 2 i vec neko vreme je tu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da je Delpo sasvim realno cenjen, rečeno je nekom prilikom da ga igrači smatraju top 5 igračem bez obzira na renking koji ima na turnirima gde učestvuje. Ali on praktično nije više aktivan igrač, ne znam većina od pitanih je li ikad igrala protiv njega, pa nije ni očekivano da ga stave na neku listu.

Link to comment
Share on other sites

i posle nek neko kaze da Ben ne zeli da skine glavu Zverevu...

 

ne znam da postoji pravilo da publika/novinari("novinari") ne mogu da dobacuju igracima kako da igraju. Koliko ja znam samo je zanranjeno boksu igraaca da komunicira s igracem...

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je rec o tome da je Misha iz sedista za TV ljude (koje je negde blizu terena) valjda nesto doviknuo Sashi u pauzi setova.

Teoretski, moze bilo ko, ko nije oficijelno u stabu igraca, da sedne negde na tribinama i da dovikuje savete, ja koliko znam to nije zabranjeno. Npr. da Beker ode i sedne negde i dovikuje savete Sashi, ili da Anakon sedne negde i dovikuje savete Fedu.

Bar ja mislim da pravila tako kazu.

 

A Ben je idiot kome ne pada na pamet da prica o pravim sukobima interesa u tenisu, ali zato odmah skace na svaku mogucu sitnicu kad se to tice igraca koje je on izabrao za metu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, ciao said:

Ocekivani sampion RG a Tim izjavio da je izuzetno srecan u privatnom zivotu sa svojom devojkom Lili umetnicom u cirkusu. Novinar komentarise da se nada da ce se pojaviti na Wimbldonu :classic_laugh:

 

https://www.welovetennis.fr/atp/malheureux-sur-le-court-thiem-se-console-en-prive

 

thiem-696x462.png

 

Bezveze je da ovoliko potenciras na tome. Devojka nije nikoga ubila, cime god da se bavi, to je njegov izbor i njegova stvar.

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, McLeod said:

 

Bezveze je da ovoliko potenciras na tome. Devojka nije nikoga ubila, cime god da se bavi, to je njegov izbor i njegova stvar.

Ne znam na sta mislis, zato sto sam stavila njenu sliku? Nikakvo nipodastavanje devojke mi nije u glavi, lepo izgleda i jos vaznije bar sto se mene tice je da ima svoj posao nije sponzorusa. 

Jedino mi je malo smesno sto je u pitanju Tim, koji mi je inace vrlo simpa lik, ali bar meni je bio na neki nacin pojam ozbiljnog mladjeg tenisera pa mi je neobicno i smesno sto mu sada bar po ovom novinaru tenis malte ne uopste vise nije vazan jer se zaljubio, on je poslednji od koga bih nesto u tom smislu ocekivala (ako je to u pitanju)

Link to comment
Share on other sites

Nije to sporno, ali ne zvuci tako, nekoliko puta si insinuirala kako se devojka bavi necasnim poslom, pomalo zvuci kao da je sumnjivog morala (i da jeste, njena i njegova stvar).

 

Da li je to dobro za njegovu karijeru ili da li je to izbor koji njegovi roditelji odobravaju ne znamo i nije na nama da sudimo.

 

Ako to ne mislis, ja ti se izvinjavam, ali svakako tako zvuci.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...