Jump to content

Izvan i iza turnira


wwww

Recommended Posts

 

Španac ima samo jedan grend slem trofej manje od Rodžera Federera i Vilander je siguran da će se taj odnos promeniti tokom 2020. godine.
Ove godine Nadal će postati najbolji teniser sveta svih vremena! Mislim da njega više ne zanima borba za rejtinge, bar mu nije u prvom planu. On želi da osvaja grend slemove, a ako mu to donese i prvo mesto na listi, uzeće ga, naravno. Ali, siguran sam da mu je prioritet još jedan ili dva grend slem trofeja. On će postati najveći svih vremena ove sezone“, izričit je Vilander.

 

Moglo je i na temu za smešne stvari, ali neka ga ovde. Vilander je poznati Mek 😁

Link to comment
Share on other sites

Pročitah negde da je Tim rekao kako mu je Muster stavljao preveliki pritisak a on ga već ima dovoljno. Ali ovo baš zvuči kao da se nisu lepo rastali.

Inače Brazilac Žoao Soza doživotno suspendovan za nameštanje mečeva, i naravno gomila medija ga pobrkala s Portugalcem Sosom koji sad mora da se pravda i objašnjava grešku  :ajme:

https://twitter.com/josemorgado/status/1221016916942315520 

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Uopste mi nije bilo zao kad je uzeo Fedu onaj USO. Bilo mi je zao za mnoge turnire koje je mogao da uzme, ali nije bio dovoljno spreman. Tuga je realno da Marej i Vavrinka u toj da kazemo generaciji sa ovima imaju po 3 slema, a on samo jedan. On je imao potencijal bar za pet, igru da pobedi svakoga iz big 3, ali jednostavno njegovo telo nije izdrzao.

 

Stvarno sta je covek sve istrpeo, od tenisera iz 21. veka jedino mogu Hasa da se setim da je prolazio kroz slicno. Velika greota, dva velika, ogromna igraca, sa ogromnim znacajem za tenis, ali nece biti tako upamceni zbog povreda koje su ih snasle.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...