Jump to content

Tenis u doba Korone


gggggggg

Recommended Posts

Zakljucicu da je Novak sada u velikoj prednosti u odnosu na druge tenisere - ne samo da je on imuniziran i trebalo bi bezbedan od korone za USO a i RG nego plus i njegov tim tj Goran i Paniki overeni, Miljan je bio tamo popravljao i Grigora sam je rekao i nije fasovao znaci spada u one koji vec imaju imunitet, sve pet . Ako se neko jos pridruzi Vajda (mislim da nece ionako je rekao Novak da ce po jednog trenera na slemu, Goran je logican, mozda vajda dodje onako na RG), ali njegovi Edo i Elena mogu da budu mirniji, od Novakove ekipe nece fasovati

 

Jos ce da ga optuze da je on to sve namerno :default_sofa:

Edited by ciao
Link to comment
Share on other sites

Ja sam uvek optimista - u principu asimptomaticni nemaju posledica, mislim da je verovatnoca da kao asimptomaticni bez simptoma ima posledica manja nego da neko ko nije imao virus dobije virus i posle ima neki malo tezi oblik.

Nikome ne zelim da ima bilo kakve posledice naravno ali licno kao Novakov navijac se priznajem mirnije osecam znajuci da je imao virus i da je bilo asimptomaticno.

Za mene samu ako treba da biram varijantu to je varijanta koju bih izabrala

 

Link to comment
Share on other sites

Pa jeste ali mislim da je velika sansa da cemo svi na kraju proci kroz to. Licno ne verujem da ce dobre i safe vakcine biti bar za dve godine minimum ako uopste bude, nazalost pocinjem da gubim nadu mada se jos uvek nadam da ce samo od sebe korona da se ugasi, tako da mi se cini da su velike sanse da ce nas zakaciti kad tad, mozda i ne nas koji mozemo sa poslom koliko toliko da se izolujemo ali za njih tenisere mi je tesko da zamislim da ce uspeti da mimoidju susret sa nekim zarazenim; - ali videcemo, najbolje bi bilo da korona sada nestane naravno sto svima nama i celom svetu zelim i da se niko vise ne zarazi ali ...

Edited by ciao
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

RG je najbolji, oni za 2 nedelje pusta ulaznice u prodaju :lol_2:

 

AO je mozda moguc, bez strane publike i sa smanjenim kapacitetom, ali ipak do januara ima jos vremena.

Edited by Boxy
Link to comment
Share on other sites

Ja procitah negde a ne mogu da verujem - jel istina da pravni fakultet sada organizuje prijemne ispite za upis? prijemni ispit za pravni fakultet i tamo sede zajedno u nekom zatvorenom prostoru satima studenti - pa to mi je kao prvo besmisleno u ovom momentu i mnogo opasnije nego bilo koji turnir na otvorenom prostoru.

 

U Francuskoj nema prijemnih ispita ove godine sve se odlucuje prema ocenama u skoli, sta fali - treba biti neki poseban talenat da bi upisao pravni?

Da ne govorimo i o svim ostalim ispitima koji zahtevaju vecu organizaciju za online ali bar prijemni je mogao da se preskoci

 

Link to comment
Share on other sites

Kod nas se ispitni rokovi drže manje-više normalno, tj. nisu online. Upis brucoša je online, e sad za prijemne na posebne fakultete ne znam, diferencijalni za one koji nisu imali eksternu maturu će isto biti normalno, ali njih je malo. Za master studije će biti prijemni ali tek valjda u septembru-oktobru, ako se situacija jako pogorša možda ih ukinu.

Šta će da rade umetnički fakulteti, arhitektura i slično nemam pojma. Ali generalno kad već imaš sve ispite normalno da svi dolaze na fakultete, i profesori i studenti, onda verovatno nikom ne izgleda ništa posebno da se po istom pricipu organizuju i prijemni, mislim u Srbiji, pošto pretpostavljam da se i tamo ispiti odvijaju manje-više redovno.

Link to comment
Share on other sites

Moje dete je polagalo u ponedeljak prijemni na Fakultetu političkih nauka, deo ljudi je polagao na samom fakultetu, a deo na fon-u. Lično su predavana dokumenta, po petoro je puštano i svi su morali da imaju maske. Na FMU je takođe bio prijemni, što je bilo skroz simpatično za duvače i pevače....

Juče je koleginica branila doktorat na Hemijskom fakultetu, sedeli smo nas desetak na pristojnoj razdaljini, sa naskama, bez klime.

Čini se da fakulteti hoće da dokažu neophodnost prijemnog u odnosu na državnu maturu, a i fin novac se onkasira od prijemnih ispita. 

 

Link to comment
Share on other sites

 

EcGpSndX0AchTon?format=jpg&name=medium

 

Today, I say no to the US Open. To go there is to take the risk of being contaminated. Even if I was the first to want to play tennis, to travel, because it's our daily life. If it is to go there with risks and observe a quarantine on the return, that seems complicated because if we play the US Open, we must sacrifice Madrid and Rome. You have to find flights to get there, and to get in too. Even if there is the financial constraint with the interruption of the season and the need to play, at one point I prefer not to play and stay alive and in good health.

Link to comment
Share on other sites

On 7/3/2020 at 10:42 PM, ciao said:

Ja procitah negde a ne mogu da verujem - jel istina da pravni fakultet sada organizuje prijemne ispite za upis?

Ne samo pravni, svi su imali prijemne ispite. Moj sestrić je polagao pijemni pre desetak dana, možda manje.

Link to comment
Share on other sites

Jbg, da se malo hvalisem...

Prvo, background: mi smo, kao, Ameri, ali cerka rodjena u USA ima dva drzavljanstva. Studira medicinu u domaji jer ne kosta nista a ovde bi bilo 50 do 100 hiljada $ godisnje, zavisno o univerzitetu.

I igra tenis, majstorski.

 

Ovi ludjaci u 'Rvackoj su uprkos koroni i svemu organizovali i odrzali drzavni univerzitetski sampionat. Mada, skratili su meceve na samo jedan set.

I tako je moje dete (tri godine za redom!) univerzitetska sampionka drzave.

Evo je sa ekipom, skroz desno:

28ALMAb.jpg

 

Ako nekoga interesuje vise (ima i dosta fotki), ovde:

 

Edited by zoran59
  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...