Jump to content

Tenis u doba Korone


gggggggg

Recommended Posts

1 hour ago, wrach said:

Jbg, steta za Novaka...

Mada gledajuci ove nove klipove iz kuce i enterijer nije ni zasluzio da bude GOAT sa onakvim ukusom 🙂

To sam i ja pomislila, ali se onda uteših da je to u Marbelji, valjda nije njegova kuća. Bar se nadam :classic_biggrin:

 

Quote

Ironicno,ali meni jedino realno deluje da ce tenisa biti tamo gde smo mislili da sigurno nece - Kina i Japan. Peking,Tokio,Shangaj..to bi moglo da se odigra mozda..ostalo mislim da nece.

Ja sam pisala skoro nekome preporuku za Šangaj i upravo kontam da će tamo do kraja godine biti najsigurnije. Ali opet i u Kini su sad najveća pretnja baš ljudi što dolaze spolja, pitanje je kako će logistički to moći da se sredi.

 

 

 
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Naisla sam na jedan kviz sasvim simpa od deset pitanja vezano iskljucivo za big 3 - jel vec bilo ovde? ili da postavim? Mislim da takoreci svako od nas zna sve odgovore ali ipak da se proveri? :smiley2: ? jel ovo ok topik za to ako stavim ? a ako je bilo recite da ne prevodim za dz

Link to comment
Share on other sites

Gledam sad naknadno studio na SK o otkazivanju Vimbldona, zvali su praktično sve naše igrače i igračice i pitali ih za mišljenje. Najviše mi se dopalo kako je Janko govorio, a većina se slaže da su male šanse da se ijedan slem održi do kraja godine, zbog logističkih problema koje sam već pominjala.

Uz to Janko je dodao nešto što mi stvarno nije ni palo na pamet kad je USO u pitanju: s obzirom koliko su morali da isplate Džini Bušar kad je ono udarila glavu, sve i da se stanje relativno poboljša, USO verovatno neće hteti da preuzme rizik da se jedan ili više učesnika razboli i da se suoče sa potencijalnom gomilom milionskih tužbi, iako će i ovako izgubiti ogromne iznose kao i ostali slemovi koji nemaju osiguranje kao Vimbldon.

Inače je Viško održao malu pridiku Filipu kako zna da on ne voli teretanu i da ga mrzi ali je baš sad vreme da iskoristi karantin za takve treninge, što je bilo jasno da Filip ne radi :classic_biggrin:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

QUIZ 😀

 

Znaci odgovor je uvek jedan od njih trojice Rafa, Fed ili Novak

 

1) Ko od njih ima pozitivan skor sa drugom dvojicom?

2) Ko od njih ima najvise osvojenih GS ova?

3) Ko od njih ima zlatnu medalju na OI u singlu?

4) Ko je bio najvise nedelja svetski broj1 ?

5) Ko je osvojio 4 GSa u nizu ?

6) Ko iskljucivo na GS ovima ima najbolji skor u odnosu na drugu dvojicu ?

7) Ko ima najvise osvojenih Mastersa 1000 ?

8)Ko je pobedio bar jedanput drugu dvojicu na svakom GS u ?

9) Ko je pobedio vise puta drugu dvojicu na istom GS u ?

10) Ko nije izgubio od Wawe u finalu GS a ?

 

 

Edited by ciao
Link to comment
Share on other sites

Novinari :puke:

Bas sam slusala, rekao je da nema sanse da je tek tako prelezao koronu, ali da je cinjenica da je kasljao mesec dana i da je imao temepraturu.

A on i Federer su bili krajem godine u Kini, kad su igrali onu egzibiciju

Link to comment
Share on other sites

Je l bio već intervju sa Ivaniševićem za SK? :classic_sad:

 

Quote

Ivanišević: Biće dobro ako se održi i Australijan Open!

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića koji je 2001. godine osvojio Vimbldon i koji bi 18. jula trebalo da bude primljen u Kuću slavnih, sa nevericom prati dešavanja koja je prouzrokovao COVID 19.

Goran Ivanišević za SK

sportklub

Goran Ivanišević za SK

 

Nestvarno. Šta drugo mogu da kažem. Posebno mi je žao što je otkazan Vimbldon jer je to turnir koji je kod mene uvek izazivao posebne emocije. Ali, šta je tu je. Život ide dalje, moramo da se borimo”, rekao je Ivanišević za Sportske Novosti i nastavio:

Mislim da se ove godine tenis neće igrati. Moja najoptimističnija prognoza je da će igrači izaći na teren tokom Australian Opena sledeće godine, a i to je pod znakom pitanja. Šta će se dogoditi u tom periodu i kakav će uticaj sve što se događa imati na svet tenisa? Biće jako nezgodno. Kako za igrače, tako i za trenere, organizatore turnira, zaposlene, za sve koji žive od tenisa.

Ivanišević je izolovan u Zagrebu,  a Đoković u Marbelji. Kada će ponovo početi sa radom i treninzima teško je proceniti, ali Hrvat ima još jedan problem jer je sada pod znakom pitanja i svečanost koja je trebalo da se održi 18. jula, na kojoj je zvanično trebalo da bude primljen u Kuću slavnih zajedno sa legendarnom Končitom Martinez.

Gotovo je izvesno da će svećanost biti pomerena za 2021. godinu. Biće nas verovatno više koji će biti primljeni u Kuću slavnih, a jedino mi ostaje da budem strpljiv. I mislio sam da se nešto mora dogoditi kada sam ja primljen u Kuću slavnih, ali nisam baš mislio da će ceo svet stati.”, našalio se na kraju legandarni Ivanišević.

 

I što je najgore, ovo je realno :classic_sad:

 

Link to comment
Share on other sites

Meni, kako stoje stvari, realno deluje da neće biti do kraja ove godine. Jer nas na jesen na severnoj hemisferi verovatno čeka novi talas ovog sranja. 

 

A onda AO2021 u sred leta nekako i moguće da se održi. 

Link to comment
Share on other sites

"Jedan od mojih ciljeva u ovoj godini je da ostanem neporazen..Salim se..Ustvari,ne salim se.."
Cilj ispunjen po svemu sudeci.

Da spomenem da je umro Dusan Grujic,dugogodisnji predsednik TK Partizan,koji je na jedan nacin doprineo/pomogao usponu srpskog tenisa posle 2000.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...