Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2019/2020


maXa88

Recommended Posts

A dakle ti ovde muku mučiš s Inglesom... baš je težak raspad. Što je najgore, nije on ni toliko izgubio na minutaži dolaskom Bogdanovića, a s obzirom da ulazi sa klupe ni usage ne bi trebalo da bude problem, jednostavno je baš loš u odnosu na prošlu sezonu. Možda malo umor od svetskog, jebem li ga.

 

Valjda će ga bar šut malo krenuti.

Edited by djole
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Kakvo užasno veče mojih, zajednički FG% od 35% je za zatvor, tek 75% sa slobodnjaka, a izvesni Duncan Robinson je sam ubacio trojki koliko i mojih 9 igrača. Na sve to, vrlo bedan učinak što se STL i BLK tiče. Marc Gasol i Joe Ingles su neviđena govna za fantasy, znao sam to čim sam uzeo Inglesa, a od Marca sam ipak očekivao više, čovek ne može da dogura do dvocifrenog učinka cele sezone. Džaba ingeniozni potezi na FA kad ovakvu rupu sa bitnih pozicija ne mogu da pokrpim. 

 

Cuj izvesni, Spo je pred pocetak sezone rekao da je jedan od najboljih sutera na svetu. Steta sto kad se vrati Vinslou nece biti starter, inace prvi sam ga ja pokupio, ali kad se vrati Vinslou izgubice mesto u petorci.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, threepwood said:

Damian Lillard, Khris Middleton, Draymond Green, Jack Layman, Markieff Morris, Kyle Kuzma... 

Od zdravih imam samo doticnog Bruce Browna i Tadiju Dragicevica

 

umesto sto kukas, trebalo je najpre da dignes hriscansko drvo sa FA, eto delgado ga izgleda upravo pokupio

 

@delgado samo da znas da sam ga ja prvi draftovao i prvi pokupio sa FA + prvi dva puta bacio na FA

 

 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Caoz se svojski raspao,  nas ukenjalo kao nikad ove sezone.  Novi baja sa Devicanskih ostrva porobio, a kako i ne bi. Covek je  rodjak Admirala i Timotija, prosto je nemoguce da takav gen ne  prodje u NBA. Procene su (hehe procene)  da je novi  Stojakovic rodjen...  

 

Poucen novim iskustvom sa Robinsonom, momkom sa Devicanskih ostrva,  uzimamo samo proverena imena. (kosarkaska imena... )

 

Nek se spreme Shaq i Kristijano!

 

 

edit

 

da pohvalim ludog deglija.  Priznao je da nema pojma. To je prvi korak ka izlecenju. Pobacali smo skartove i odma smo konkurentniji bar kad su  kategorije poena u pitanju

Edited by maXa88
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Juce sam napravio manjak u kladionici 2 soma, bas sam se potresao jer ide kraj meseca i nema se bas para, samo za preziveti do sledece plate prakticno (uz taj busplus koji leze na pocetku meseca) , stavio sam soma na tiket Milvoki i MIami sa H i Hjuston 2 kog sam imao na mocart racunu od nekih ranijih dobitaka, pap sjeba me Hjuston, pa sam i pio gledajuci nba i jos mi devojka kaze da nece doci jos neko vreme u BG (Od Novembra je u selu i nismo se videli  3 nedelje) i ja u fazonu - Jebo ovaj zivot, svetle tacke nema, radim kao crnac 6 dana u nedelji za minimalac, dolazim u 2 nocu kuci a do 1 se radi, gubim pare na poslu, jebu me na poslu....   

 

  --> Otvaram fantazi da cekiram skor i sve kad ono 9 trojki momka sa Floride i odmah me neka toplina obuzela oko srca. Pa onda vidim i da se Chaosovi nisu proslavili i kazem sebi -> Novi dan moze da pocne.

 

  Enes na nivou sezone za 15min ima 7.3p i 5.7sk. Daj mu jos 10 minuta pederu keltski!!!

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Da je neka druga ne bih joj verovao nista, ali ovo je toliko dobro i neiskvareno dete sa sela koje studira Poljoprivredni i zivi u Zemunu na stanicu od mog posla, da nemam reci koliko imam poverenja u nju. Cak sam se i smorio sto je nema i isao na dejt s nekom drugom recently, al dzabe, jedino ovoj maloj mogu sve da kazem istinski sto osecam. 

 

  Pricao sam joj i o fantaziju naravno, bas se pravila da je zanima. Good job, good effort.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...