Jump to content

TV N1 paranoja režima?


Pristevac

Recommended Posts

3 hours ago, mare80 said:

Viasat History,ili sta je Adolf Hitler doruckovao 21 aprila1942....

Devedeset posto emisija o II svetskom ratu...

 

 

I ja sam to primetio i ume malo da nervira, koliko god da je WWII vrv najznacajniji dogadjaj u ljudskoj istoriji, ali moze slobodno i o necemu drugom da se snimi emisija, bila bi gledana, ako nista makar ljudi hoce da promene temu.

 

 

Elem, solidna emisija sinoc, vidim da je unapred iznervirala faraona. Lepa zapazanja o tome kako Vucko danas projektuje i dokazuje sebe kao vodju navijaca, jer je svojevremeno bilo nebitan sipkas. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 2/13/2020 at 8:05 PM, Laki John Terry said:

 

 

 

Ne slazem se da sluze za promociju. Odnosno ne samo za promociju. Sluzi za edukaciju, sluzi za informisanje, sluzi za rekreaciju. Ima mnogo namena televizija.

 

Naravno da ne znaci da je neko "hodajuca istina" ali kada vlast ne dozvoljava pojavljivanje bilo koga sem sebe, onda je to inteligentnom coveku dovoljan dokaz da nesto nije u redu, jer ako je taj opozicionar tolika budala i lazov, onda je interes vlasti da to svi vide i da se podsmevaju njegovoj gluposti.

 

 nije tema cemu sve televizije mogu da sluze, vec da se komentarise politicka pokrivenost

zbog toga kazem da tv sluzi za promociju kandidata kojima naginje uredjivacka politika iste

 

Inace, sve na tv se vrti oko promocije...tv nema nikakvu namenu osim da promovise sebe i svoje postojanje kroz program koji emituje a koji moze da se odnosi na informacije, edukaciju, rekreaciju...

 

sto se tice toga da bi vlast trebalo da funkcionise na nacin na koji to inteligentan covek zamislja,

pa ja mislim da samo glup covek moze tako nesto da ocekuje od vlasti od koje nista ne ocekuje i u koju ne veruje. Inteligentan takodje moze da zamislja da je opozicija nesto pametnije od vlasti - i to je nerealno jer nema dokaza,

 

hocu da kazem da opozicija, to malo opozicione duse, sto se pojavi na n1 kao da krije dokaze o svojoj inteligenciji :lol_2:

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Quote

Imali smo emisiju koja se zvala Studio Tri, koja je trajala kratko i ukinuta je bukvalno bez obaveštenja. Niko nije smeo da mi to saopšti pa su me onda poslali kod Olivere Kovačević(…) Tek posle nekoliko godina sam saznala zbog kojih gostiju i kojih tema se to desilo. To su bili Srbijanka Turajlić, Saša Janković…“ , otkrila je Nataša u razgovoru, prenosi Nova.rs.

 

https://www.danas.rs/drustvo/miljkovic-na-rts-mi-je-ukinuta-emisija-zbog-nepodobnih-gostiju/

 

Tada oboje nisu bili stranačke ličnosti i smetali su režimu na RTS-u. Još jedan dokaz da je svaka kritika režima zabranjena na RTS-u.

 

Možda da se preimenuje tema u "Mediji" da ne otvaramo nove za slične stvari.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...