Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Svaka čast igračima večeras, dali su svoj maksimum i potpuno zasluženo nadigrali Zvezdu. Svaka čast i Savi na postavci igre, nije bilo slabog mjesta na terenu.

Plus, ubaciti dva tinejdžera u vatru u ovakvoj utakmici i još jednog koji je igrao od početka... Kockao se dobrano i isplatilo mu se.

Svaka čast i sretno u budućnosti.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Drago mi je da je ovaj preplaceni, prehajpovani tim koji je kurac od tima zapravo, izduvao za trofej.

Za nas mi je drago, ali nista specijalno, izgubio sam identifikaciju sa ovosezonskim FK u potpunosti. Izasli se, borili se, malo manje losi bili od protivnika i to je to.

Jedine svetle tacke su Pavlovici. Idemo dalje.

Napred Partizan!

Link to comment
Share on other sites

Treba sad izdržati kanonadu Vučele i njegovih poltrona koji su se, verujem, najviše obradovali ovom kupu. Tako je kako je.

 

Dugo nisam osetio ovakav napad emocija u vezi FKP kao u poslednjih pet dana. Da udahnem malo vazduha u opštem sivilu oko kluba

 

Dobro smo stajali na terenu sinoć, fino smo se kretali, zatvarali prostor i razvijali napade, mada jesu nam dali desetak čistih lopti, onako ničim izazvani. Mislim da smo od svih derbija ove sezone juče najviše igrali fudbal a zadovoljan sam i što se nismo povukli u krilo golmanu u poslednjih deset minuta. Šteta što smo tehnički limitirani, bolji igrači bi iskoristili onu promaju u odbrani Zvezde. Iznenadila me je koncentracija na visokom nivou, tokom celog meča. Sve u svemu, neki maksimum ovakvog Partizana.

 

A za dalje... napred u turobnu budućnost.

 

Edit: slovo

Edited by 34Barkley
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Najbolje odigran derbi ove sezone. Bilo je jasne ideje u igri i korektno je izgledao sve. Taktički smo odlično stajali. Zatvorili im bokove. Igrali presing. Otvarali brzo i lepo polukontre i kontre. Da je neka mlađa verzija Bambija bila terenu i neki tehnički potkovaniji igrač od Ivanovića završili bismo ovo sa još kojim golom u njihovoj mreži. Oni gotovo bez ijedne ozbiljne šanse. Stvarno je ekipa, shodno mogućnostima, odigrala skoro bez greške. E sad, što neko reče, ja imam problem da se nešto preterano identifikujem sa ovim i ovakvim Partizanom, ali je opet lepo kad ih dobiješ kod njih tamo i pre svega drago mi je što je Sale na ovakav način završio karijeru.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nije mi jasno kako je ova shisha postala toliko popularna, šta je to toliko posebno da je ne vade iz usta? Ja živim u Sarajevu i to ovdje svi glabaju, uz kafu, uz jelo, uz piće, solo... Ja sam je jednom probao turistički u Egiptu prije kusur godina i tad mi je bila sranje.

Ili dimi duvan ili gaji mango ili nemoj da se preseravaš sa tim pederskim sranjima...

Link to comment
Share on other sites

hvala momcima na osvojenom kupu, hvala do neba :Hail:

 

cigani su odigrali lose i mi smo to iskoristili, videlo se opet veoma jasno da kvalitet nemamo ali zato borba, zelja, volja... svaka cast  :bravo:

mozda mi se samo ucinilo a svakako jedna tekma ne moze biti reper ali kao da smo fizicki tj kondiciono bili dobri pogotovo za nase uslove, nisu igraci krepavali u 60min bar se to nije videlo, delovali smo i dalje nekako cvrsto, postojao je i neki red u igri 

 

kakav odlazak za saleta, pobeda u vecitom derbiju u finalu kupa i to na njihovom stadionu :18: bravo majstore

 

u ovakvim okolnostima i situaciji u kojoj se mi nalazimo svaki trofej je zlata vredan !

 

jos jednom, HVALA EKIPI ZA BORBU, HVALA ZA KUP, HVALA DO NEBA!

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro si primetio to za kondiciju. Pisao sam da smo zadržali koncentraciju ceo meč a u stvari, preduslov za to je fizika. Da li je to zbog toga što nas je napustio onaj lik sa vežbicama što ga je peja stalno pominjao? Nemamo kvalitet ali bar da stalno imamo pristup, borbu i koncentraciju kao sad.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert changed the title to FK Partizan 2019/20
  • Lobotomija locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...