Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Nije do igrača, pokazali su u Evropi da mogu da igraju fudbal.

 

Za ping pong ligu nemaju motiv jer je nameštena titula Zvezdi naočigled cele zemlje i niko ništa.

 

Ni Murinjo ih ne bi motivisao u ovakvom lopovluku iz kola u kolo.

 

Mene brine Evropa što tri pacera uništavaju rezultate jedne od boljih igara u poslednjih par godina. Miletić, Urošević, Šćekić a sada i Stojković.

 

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 

 

 

 

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Jes' vala, sjajan izgovor za sve što sam naveo u prethodnom postu. A onda vidiš da smo četvrti zbog te "demotivisanosti". Kako Natho uvek ima motiv? Kako oni koji manje dobijaju šansu nemaju motiv da se nametnu nego prave gluposti.

 

Da se razumemo, naravno da su sposobnost držanja koncentracije i motivacije elementi koji čine kvalitet igrača, a on je tanak kod nas, naravno da ima krivice i Save i njegovih saradnika, a o upravi tek neću, ja jednostavno ne prihvatam to guranje kao izgovor za nemotivisanost i povremeno lelemudanje u LLSL. Izgini za dres pa ćemo lako da lajemo na sve ostalo.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

On 12/7/2019 at 8:37 AM, 21Barkley said:

 A onda vidiš da smo četvrti zbog te "demotivisanosti". Kako Natho uvek ima motiv? Kako oni koji manje dobijaju šansu nemaju motiv da se nametnu nego prave gluposti.

Hoćeš da kažeš da su Šehović ili Lutovac nemotivisani, ne bore se i zato prave greške? Pa ne bih rekao. Lelemudaju upravo oni najbolji, koje niko ne proziva.

Link to comment
Share on other sites

Ne kažem da su demotivisani, to je Patriota napisao. Ali bi valjda oni prvi trebalo da pokidaju da zasluže mesto u 11. Mene zanima koji je razlog da na gluposti gubimo bodove/utakmice ko zna koliko puta ove godine. Slažem se da pojedini ''zaslužni'' biraju utakmice i to me isto toliko nervira.

 

Nego, nešto hoću da te pitam, ali stalno zaboravim. Šta misliš, da li bismo se malo bolje pokazali u Mančesteru da smo izašli u sastavu i formaciji iz meča protiv Alkmara?

Link to comment
Share on other sites

uf

tesko da je odlican

igrac bez kontinuiteta, ponekad nekako nestabilan, ume da bude i sebican, na brdo utakmica se nije video a daleko od toga da igra za neku sicu

kad hoce da igra vidi se da ima fudbal u nogama, pokazao je to vise puta u zadnje vreme

ali

:smiley33:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...