Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

indjija - partizan 0:1

javor - partizan 0:2

partizan - macva 4:0

napredak - partizan 2:2

partizan - rad 3:0

partizan - tsc 1:1

proleter - partizan 0:3

partizan - c zvezda 2:0

radnicki - partizan 1:4

partizan - vozdovac 1:2

mladost - partizan 1:0

partizan - spartak 4:0

cukaricki - partizan 2:1 

 

oktobar mesec, mi smo vec 13 bodova prosuli... svake sezone ista prica, oprastamo se od titule u je*enom oktobru !

jednostavno, ove ekipe partizana nemaju kvalitet i tu je kraj

pozeleo bi nesto od sveg srca upravi ali necu da napisem da ne bi isao u banovinu

vucicu p..... !

Link to comment
Share on other sites

Nema ovo veze ni sa sudijama ni sa Vučićem. Malo je reći da sam razočaran. Apsolutno ne postoji opravdanje za ovakav nastup. Ovaj tim je opasno limitiran, ponekad i kad su u pitanju dodavanja na pet metara, zato mora da daje sve od sebe.

 

Naše princeze su glavom već na Old Trafordu, razmišljaju kojom nogom će izaći na travu. Izgledalo je danas da Čuka igra sa bar dva igrača više. Kad se brane, svi se brane (ali ne bunkerom), kad napadaju, sve se beli a naših nigde. Pretrčali su mnogo više i mnogo brže, transformaciju radili daleko bolje. Maltene jednu šansu nismo imali. Osim one praćke Ivanovića ništa. Sadik se još najviše trudio.

 

Igramo bez bokova, maltene mogu da nam odseku deo terena van bočnih linija kaznenog. Asano neprimetan, najbolji potez mu je kad preskoči/propusti loptu. Ajde, neke stvari je u odbrani pokrpio. Čak me zanima kako bi izgledao na beku, ume da iznese loptu, sve ostalo ništa. Tošić je bivši igrač. Posebno ''raduje'' lelemudanje prilikom defanzive. Obojica višeguraju u sredinu nego što igraju po bokovima. Oba beka operisana od lopte. Imali smo svega par kakvih-takvih centrašuteva, tek pred kraj meča.

 

Drugi put nam se dešava da onako jurnemo pa primimo gol na smešan način u 90. minutu. Alo bre, kako je to moguće?

 

Suma maksimalno zatvoren, trojica su ga okruživala čim bi primio loptu. A on bezidejan, spor, carini loptu, često preopušten. Bira utakmice.

 

Stojković krupnim koracima korača ka penziji.

 

Neverovatno je kako Savo dopušta ovakve mentalne padove. Podsetilo me je na prvo poluvreme u Kruševcu ili Lučane. Sramota.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mi igramo bez bekova ove sezone. Natho vidi slobodnog igrača desno, spremi se da mu da pas, onda vidi da je to Miletić i promeni stranu i gurne u sredinu. Lom golova primismo preko njega, a u igri na učestvuje osim što vrati loptu nazad kad mu je bace.

 

Nije ni Urošević bolji ali nije bar rupa u odbrani.

 

Meni se smuči, kad krene utakmica i vidim da je Miletić u 11 ne gleda mi se.

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Neke stvari su očigledno loše. Ima ova ekipa dovoljno dobar igrački kadar da ne izgubi 3 od 4 tekme u LLSL u poslednje vreme. Koliko dobro igramo u LE, toliko ozbiljno kiksiramo u domaćoj ligi. Odigrali smo OK ovu prethodnu protiv Spartaka, Radnički u gostima i derbi..aj i ona protiv TSC-a je bila solidna uprkos bodu. Ostalo mršavo ili baš, baš loše. I nekako se svi protivnici hvale kako su nas dobro iskautirali (ispada da su komšije jedni od retkih koji su tu fejlovali). Gubimo utakmice na preslikan način. Šta se dešava, nemam pojma..neka zakrpe su svakako potrebne - Stojke kiksira sve češće, Miletić nije za beka, treba nam još jedan klasičan golgeter..ali opet bi i pored svega ovaj tim morao da dobija. Jedan, dva, tri kiksa OK..ne mogu da drže fokus uvek dok igraju Evropu ali ovo je previše prosutih bodova.

No, i pored svega, mislim da je važno da Savo dobije podršku da nastavi priču. Očigledno ima i njegove krivice u lošijim partijama ali ipak je i on početnik u svemu. Meni je bitno da je okupio solidnu ekipu ljudi u stručnom štabu i da ima neku ideju kako bi ekipa trebalo da izgleda i da to u Evropi stvarno prija oku navijača. Najgore bi bilo da sad digne ruke od svega (kao što se priča da je nameravao) i da se restartujemo sa nekim novim izdankom Bata Đorine škole. OK, nije sjajno..guraj dalje..pričaj sa igračima..spusti tenzije..igraj do kraja ligu..dovedi pojačanja gde treba na zimu...ima ova ekipa mnogo veći plafon, samo treba to i da pokaže.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Cooper said:

Kakav tupan iz Vojvodine, vuče igrača 5 sekundi na 3 metra od sudije.

 
Ne blamiraj se. Nema ni govora o penalu. 
Ovo ni Savo Milošević ne bi svirao. 
Udaljiti individuu (nije mu prvi put) sa fudbalskih terena. Zauvek. 
 

Mindset Bibras Natkho-a, ono što bi svaki profi sportista trebalo da ima. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fudbalski i kosarkaski tim kao jaje jajetu... kada su na 100% mogu da dobiju svakoga, ali nedovoljno dobri da rutiniraju.

Sadik je cudesan igrac. Onako da okrenes stopera na 5m, ne secam se da sam video nesto slicno.

Trebao je Zdjelar da izadje, zasluzio je decko aplauze. MVP sezone.

Link to comment
Share on other sites

Sada kada je i definitivno FKP postao vlasnik stadiona, da li postoji ideja za promenu generičkog imena "Stadion FK Partizan"?

Da li bi po vama to trebalo da bude po nekom bivšem igraču / legendi kluba i ko bi to bio?


Po meni bi to bili Stjepan Bobek, Milan Galić ili Dragan Mance

Link to comment
Share on other sites

Sada kada je i definitivno FKP postao vlasnik stadiona, da li postoji ideja za promenu generičkog imena "Stadion FK Partizan"?

Da li bi po vama to trebalo da bude po nekom bivšem igraču / legendi kluba i ko bi to bio?

Po meni bi to bili Stjepan Bobek, Milan Galić ili Dragan Mance
Po meni bi trebalo da se uzme ime nekog sponzora i da se dobro naplati.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ako ime treba da bude po fudbaleru onda velibor vasovic ili neko iz te generacije.
Sanse nema. Igrao je i trenirao komsije kratko. Zavisi koji bi kriterijum bio. Npr Bobek je nas najbolji strelac ikada, mislim i repke. Sad, nekom ce zasmetati sto je navodno bio domobranac. Mislim da je puno dao Partizanu i da mu dugujemo zbog bednog oprostaja.
Ako vec trazimo nekog cistokrvnog srbina onda Moca Vukotic, a ako vec hocemo nekog koji nije medju nama mozda Milan Galic.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...