Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Ne bih da me pogrešno razumete zbog navijačke obojenosti i da ispadne da ja sada nešto vama dokazujem zato što sam se deklarisao kao navijač Crvene Zvezde. Kako god to vama izgledalo, iskreno ili ne, ali ja sam navijao za Partizan u ovoj utakmici kao i u većini utakmica koje Partizan igra u Evropi. Jedini u prostoriji a bilo nas je 5. Jednostavno smatram da svako normalan treba da navija za domaći klub kada igra protiv stranih klubova. Isto tako se trudim da budem realan kada sagledavam neku situaciju. Moj utisak je da je sudija odsudio vrlo dobro. Isto tako meni deluje da je lopta posle Miletićevog šuta udarila u glavu igrača Junajteda i skliznula na ruku. Sve ostalo sam objasnio ranije. Ako neko ima bolji snimak koji dokazuje da nije tako rado ću prihvatiti da grešim. 

 

Napisao sam već da je Partizan zaslužio makar da izjednači jer je bio bolji i momci su izginuli. Eto, neću više smarati jer znam kako se osećate.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije problem da se diskutuje o ovome.

Evo nešto boljeg snimka pa procenite sami:



Čak i da jeste igrač Man UTD prethodno igrao glavom jedna od ove dve tačke ispod, iz pravilnika koji si preneo, može da se primeni kako bi se dosudio penal.


v) kada lopta dotakne igračevu ruku/šaku koja je tako pozicionirana da njegovo/njeno telo čini neprirodno velikim

g) kada lopta dotakne igračevu ruku/šaku koja je iznad nivoa ramena (osim ako igrač nije namerno igrao loptom koja je potom dotakla njegovu ruku/šaku)
Link to comment
Share on other sites

I dalje sam ubeđen da sam negde video da igramo u 17h. Kombionovao sam se kako da stignem na meč, na kraju sam gledao samo drugo, i to na telefonu.

 

Jbt, prvo Sadik uobičajeno počupa živce (izvukoh se ovog puta, hehe) a onda uđe Ivanović i promaši mrtvu šansu. Šta je njima?

 

Koliko je lakše kada ovako otvoriš meč pa može Savo da odmori nosioce. Ionako imamo zajeban raspored. Trebalo nam je jednom ovako da pobedimo, da tim malo prodiše. Sledi Brdo.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Stiletto said:

Imš vezni red koji centarforu namesti pet mrtvih šansi po utakmici i centarfora koji iz njih da jedan ili nijedan gol. Ali je isti centarfor tako pozitivno lud da se na njega ljutiš ko na dete. Izdereš se pa ti posle pet minuta bude žao. 😉

Umuva ga na kraju Sadik. 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Xpert said:

Potpuno nejasna postavka Spartaka. Iz otvorene igre protiv nas ne mogu ni mnogo jace ekipe, a oni to forsiraju. Da smo bili bar malo koncentrisaniji, bilo bi mnogo vise od ova 3 komada.

 

I protiv nas su igrali otvoreno.

 

Jasno mi je sta kazes, ako nemas priblizno kvalitetnu ekipu da se suprostavis, najbolji nacin je odbrana i igranje na kontre. Niko u LLSL nema dugorocnog resenja ako ima imperativ pobeda, a igra protiv protivnika koji se fanaticno brani.

 

Tesko je psihicki to istrpeti, situacije u kojima se pobeda podrazumeva, a remi je ravan katastrofi. Zato i kazem da su sve velike nasih timova po raznim ligama u najmanju ruku sumnjive.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...