Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

U poslednje dve utakmice (Lucani i United) smo uputili 35 (citaj: trideset i pet) suteva ka golu protivnika. Postigli smo 0 golova i oba meca smo izgubili. Nedopustivo i sramotno.

 

Nema cemu da se radujemo. Dva puta smo nadigrali protivnike, dva puta smo izgubili jer smo nesposobni da tu loptu uguramo izmedju stativa.

 

Dzabe nam sva leprsavost, kad imamo ogromnu rupu u igri, tj nemamo realizaciju. Ne moze se tako igrati ozbiljan fudbal.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

za prolaz nam trebaju kvalitetni igraci

momcima kapa dole na borbenosti i zelji, hvala im sto rovovska bitka nije izostala

no

da bi lopta zavrsila u mrezi potreban je i kvalitet, ne kazem da ga oni nemaju ali ocigledno ne dovoljno

nikakvo brojanje suteva ka golu me ne interesuje, daj je*eni gol, nemam nista od statistike

 

suma - trudi se hoce cak kao i da mu ne fali mnogo ali na takvoj poziciji moramo da imamo boljeg igraca po svaku cenu

sadik - isto vazi sto i za sumu

Link to comment
Share on other sites

Bravo za igrače! Rezultat može da bude ovakav i onakav, kvalitet je upitan na nekim mestima ali ovo je Partizan koji vredi gledati. 

 

MIslim da se opasno preteruje u kritikama zbog tog odnosa broja šuteva i krompira na saldu golova. Otpisaću to na žal zbog rezultata i vruću glavu. Za razliku od prethodnih utakmica, nisu ovo bile ne znam kakve šanse, uglavnom opasni šutevi. To što smo mi navikli da takvi pokušaji obično završe na tribinama pa nam sad deluje da smo se opasno ispromašivali jer smo šutirali prilično ozbiljno, druga je stvar. Ja sam zadovoljan što smo konstantno pretili iz takvih situacija, sledeći put će neki sličan šut ući. Jedino je onaj Sumin pokušaj bio ozbiljna šansa , ostalo su sve bili pokušaji koji se ne pretvaraju lako u gol.

 

Jbg, poraz nikada nije dobar, ali osima one nelagode na početku, Partizan je bio sasvim ravnopravan, pa čak i prilično opasan u dužim periodima igre. 

 

Suma je majstor. Tačka. Bibras kompanjon mu po znanju lopte.

 

Sadik mi je pojeo tonu živaca amaterskim greškama u prvih 30 minuta ali posle je bio veoma opasan i koristan.

 

Asano je pokidao večeras. Vukao je u napadu, odigravao pravovremeno, otkrivao se lepo, riljao u odbrani, imao odličan pokušaj glavom. Da još zna da prođe jedan na jedan ne bi ni došao kod nas.

 

Čestitke svima na borbi i želji, loše stvari ću preskočiti. Želim da verujem da smo videli da možemo da odigramo sa njima i da se nećemo uplašiti Old Traforda. Nadao sam se da Astana može da izdrži u Holandiji, ali sad je jasno da su male šanse za prolaz. Svejedno, da mi iskidamo do kraja pa šta bude.

 

Partizan IGRA. :smiley53:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Voleo bih da delim to pozitivno misljenje koje ima vecina, ali meni se cini da su ovi komentari, pre svega, jer je naziv protivnika Manchester United. Taj tim nije pobedio na strani 7 meseci i nema nikakvu igru.

 

Mi generalno igramo dobro. Nebitno od protivnika. Bilo da je Radnicki ili United. I protiv AZa smo bili solidni. Nista novo mi veceras nismo videli. Videli smo napadacki Partizan, koji stvara sanse i koji ne moze da postigne gol. I koji prima pogodak i neke od retkih sansi protivnika. Nase utakmice se svedu na to, kakva nam je realizacija, a ona je ocajna. I gubicemo jos dosta bodova, dok se ne dovede igrac koji moze redovno da postize golove.

 

Verujem da mi mozemo odigrati konkurentnu utakmicu i na Old Trafordu, al opet ce ostati pitanje kako postici gol.

Link to comment
Share on other sites

Pored nesrecnog poraza Partizana utisak mi je i to na kakve jadne grane je spao nekadasnji ucesnik grupne faze Lige Sampiona i prolecnog dela takmicenja u Ligi Evrope. 6-0 ponizenje od AZ Alkmara. 

Ipak hrabri igra Partizana, posebno Sume, Sadika i Asana. 

Edited by Jonnhy Clash
Link to comment
Share on other sites

Pa nije da je taj tim gubio/igrao nerešeno na strani u LLSL pa da nam je to neki argument u poređenju sa FKP. Same činjenice da oni igraju daleko kvalitetnije takmičenje, da se svaki taj igrač iz nedelje u nedelju bori protiv velikih zvezda i sve ostale razlike u poziciji u kojoj dva kluba ulaze u meč govore za sebe. Evo, Bambi je baš pričao o tome ovih dana. To što oni ne igraju ništa u svom prvenstvu nema veze sa situacijom kad stanu ispred nas.

 

Mi igramo odličan fudbal (u relativnom smislu), ali imamo rupa koliko god hoćeš. Manje-više su te rupe poznate i zbog njih primamo golove ili mašimo prilike. Ponavljam, ovaj Partizan ulazi u šanse, izmišlja ih, nije ni to jednostavno. Milion puta sam gledao bezidejan tim, ovaj to definitivno nije. Drugo, apsolutno ne stoje kritike za realizaciju večeras. Ako smo došli do toga da kritikujemo igrače što im nije ušao šut sa 20 metara ili Asanov pokušaj glavom unazad, onda jbg. Jednu pravu šansu smo imali, ostalo su naši učinili da izgledaju kao šanse jer su odlično šutirali, ali santimetri su nas delili od gola.

 

AZ je ozbiljna ekipa, protiv njih smo bili bolji kada su ostali sa deset igrača. Do tada su delovali zajebano.

 

Nisam srećan zbog poraza niti se tešim. Jednostavno, ovo vidim kao stepenik u izgradnji uspešnog Partizana. Naravno, veliki su rizici da se to razjebe u svakom momentu, ali u globalu od mene za ovo večeras mogu da dobiju samo aplauz.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, dekifisher said:

Igrati egal utakmicu sa Mancesterom je podvig.

Svaka zamerka bilo kome na vecerasnjoj utakmici je u najmanju ruku smesna.

 

Odigrala je Vitoria Gimaraes sa Arsenalom 2:2, Zvezda je ranije igrala sa Arsenalom 0:0, Partizan je znao da iznenadi Spurse.

 

Ne pristupaju engleski timovi ovom takmicenju ozbiljno i itekako se moze igrati sa njima. Pogotovo ako United izvede saren sastav jer imaju problema sa povredama i pogotovo jer su u tri meca dali samo 2 gola.

 

Partizanu je ovde bod itekako igrao jer je AZ vec uzeo bod protiv MU. Ako AZ dobije u Astani, to je to, oni su prosli dalje.

 

Ispravka, sad vidim da se Arsenal provukao, steta za Vitoriu.

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...