Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Jeste, pričao je Savo da je bio iznenađen da mu je kompletan tim zdrav.

 

Ne deluje mi ovo kao ziherašenje. Kao što reče dekifišer gore nemamo mi puno igrača koji igraju u oba smera, bojim se da bismo ostavili previše rupa pozadi. Za početak ovo nije loš sastav a posle ćemo videti od razvoja utakmice. 

Link to comment
Share on other sites

Suma je naš najbolji igrač ove sezone, stvarno ne vidim razlog da on ne igra. Natho, po vašim rečima, je pokidao ovo što je igrao u ling longu, a i ono što sam gledao u Evropi je bio odličan. Plus, koliko ja znam, on je oduvek bio čist centralni vezni, a ne desetka. Dakle, upari njega sa jednim od Šćekić/Zdjelar, Suma desetka i ajde da igramo neki fudbal. Ne mogu da gledam više to sa dva razbijača na sredini koji su operisani od igranja fudbala s loptom. Na šta je ono jebeno ličilo protiv Moldea u gostima. Pa jebote igramo protiv AZ kući, ne igramo sa Junajtedom u gostima.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kucaš na otvorena vrata kad je Suma u pitanju, ne bi više od mene voleo da on pokida sezonu. Igrali smo protiv TSC-a u sastavu koji zagovaraš i malo je duvalo pozadi. Plus, kod njega pola igre zavisi od stava sa kojim izađe na teren.

 

Kao potpuni laik mislim da nam je bolje da počnemo opreznije (prvi je mečnu LE) a da imamo prednost u tome što možemo lako da promenimo više formacija u napadu i imamo igrače na klupi koji mogu da održe, čak i poboljšaju ritam (Suma, Markec, Filip).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...