Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

uf

bice tamo bas na guzove

kad bi iscupali nekako 1:1

mnogo smo nesigurni u odbrani

 

mi ljudi igramo kvalifikacije bez napadaca ?! i od ovakve uprave sto je mnogo - mnogo je

sadik - sta su oni gledali kakva je to kombinacija u pitanju, decko ne ume da trci posvadjan sa sopstvenim nogama...

o fire ozegovicu i ivanovicu da ne trosim reci

 

urosevic - koliko se taj decko promenio na bolje (da ga sad ne izbaksuziram) - kapa dole

 

BRAVO ZA DECU, da imamo ikog razumnog u upravi pa da ovako nesto organizuju za svaku tekmu gde bi nam bio kraj

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Poodle Care said:

U revanšu Asano umesto Sadika, Natho umesto Šćekića i Ostoja nazad.

 

Natho neće sigurno igrati umesto Šćekića u revanšu.

Mislim da Savo u ovom trenutku ne može zamisliti vezni red bez Zdjelara i Šćekića, pogotovo što se očekuje slična utakmica kao u Malatiji...mnogo trčanja i krljanja.

Pitanje je koliko je Natho fizički spreman da odgovori na defanzivne zadatke koje odradjuje Šćekić.

 

I sinoć sam znao da će ga uvesti umesto Sume. To je bio jako dobar potez, jer bez obzira na sjajnu minijaturu kod gola, Suma je veći deo utakmice bio odsečen. On je opasan kad primi loptu nadomak šesnaesterca ili u samom šesnastercu, ali toga je jako malo bilo i on je uglavnom bio izgubljen izmedju linija Norvežana.

Izraelac se pak spušta niže, otvara se i traži loptu.

To nam jako fali u igri, jer je mučenje gledati kako Šćekić i Vujačić kreiraju napade i traže Sumu i Asana dugim loptama.

 

Sigurno će Savo u domaćem prvenstvu rotiratu Natha sa Zdjelarom i Šćekićem, ali za revnaš s Moldeom ne verujem da će se kockati.

Link to comment
Share on other sites

Suma ima snage za 60min i to je to. On se posle toga ne vidi.
A sto se tice Ozegovica, kakav god da je doktor je za Sadika. Iako je kraci od njega bolji je u skoku od njega, bolje se gradi, jaci na lopti i sto je najvaznije ulazi u sanse. Druga je stvar sto mu je procenat uspesnosti tih sansi mali. Mislim da bi bila greska prodaja Ozegovica, a da Sadik bude prvi spic. Ako ce da dovode nekog boljeg onda ok.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Pa ne znam...Suma je protiv Malatije u prvom meču igrao jako i do samog kraja.

Problem je kad mi nemamo pas igru  i lopta uopšte ne dolazi do Sume u manevru.

 

Ja bih revanš počeo i bez Sadika i bez Ožega. Natha na mesto Sume ako je spreman, a Sumu ili Asana u sam špic. I Lutovca umesto Tošića. S trojicom brzanjaca u napadu tražiti kontre, jer će biti prostora. I što više lopta po zemlji, u prostor, jer norveški štoperi su spori panjevi protiv kojih nema smisla visokim loptama tražiti Ožega ili nesretnog Sadika.

Edited by Bejbl
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Šta je s onim Nikolićem što je u derbiju dao gol, je li otišao negde? Neshvatljivo mi je da igra Ožeg ili ona pratljača, pogotovo što je ostatak tima solidno skockan. Ima tu i klinaca, iskustva, kvaliteta, dobrih stranaca..
I šta je sudija skrivio, nisam baš pažljivo gledao (tačnije zaspao sam :) petnaestak minuta pre kraja).

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Yi Sun Shin said:

Ima li neko broj telefona Sadikovog menadžera. Da probam da ga angažujem, jer ako on Sadika može da proda kao fudbalera, onda može i mene u CERN kao nuklearnog fizičara, ili Holivud kao glumačku zvezdu ili u Microsoft kao IT stručnjaka, mogućnosti su neograničene.

Znam da je pitanje bilo retoričko, ali probaj, šta te košta... :whistling:

 

https://www.transfermarkt.com/stellar-football-ltd/beraterfirma/berater/190

 

 

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, perkos said:

Sta ima veze razgovor kad je zamenjen? Mogao je da.ostane u svlačionici i prica i sve bi bilo normalno. Problem je što nije fudbaler za rang u kom igra Partizan ali nije on kriv sto su ga doveli da operu pare.

Kako nema veze, sabanski je potez samo tako. Utakmica koja znaci zivot klubu u blizoj buducnosti ti provodis caskajuci nezainteresovano na sipci,

ekvivalentno je da sekretrica igra pasijans u firmi dok traje konferencijski sastanak. Njegovo radno vreme nije proslo kad je zamenjen jer je igrao kao drvo.

Ako nista glupo je prema saigracima, da ne pominjem timski duh.

Moras imati postovanja za nekog ko te placa, pogotovo ako igras kao drvo javorovo za kes koji dobijas.

Pop je Usa timu zabranio telefone dok klopaju, a ovaj telefonira za vreme tekme.

Link to comment
Share on other sites

Pozitivan utisak je svakako borba do samog kraja. Gunđali smo na izmene ali izgleda da ih je Savo pogodio. Nisam mogao da verujem da su ovi pali fizički, pretrčavali smo ih poslednjih 15-ak minuta kako smo hteli.

 

Sadik je odigrao vidljivo nezainteresovano i treba da dobije po džepu. On je sav smešan ali može da bude koristan, protiv Malatije kući je bio među najboljima.

 

Urošević je dobio više postora u 2. pol. i pametno ga je iskoristio. Inače, nije mi se svidela njegova igra napred u prvom. Pogrešna i spora odigravanja. Pozadi je bio ok ali je zato desna strana tiha jeza.

 

Tošić se dva puta našao na pravom mestu i svaka čast za to a imao jeni par lepih prodora i odigravanja pri kraju ali mi se ič nije svidela njegova igra do tada.

 

Sumu su ugušili. Nit je imao s kim brzo da odigrava (kasnije je Asano ponovo pokazao smisao za to) nit je imao pomoć. Dobije loptu, oslobodi se i krene ka golu, pet igrača oko njega a naši svi sakriveni. Treba neko sigurniji od Šćekića za građenje igre unapred ali čisto sumnjam da ćemo se opredeliti za to. Slažem se sa Bejblovim predlogom - em brzanjci em umeju da odigraju. Ako Asano može desno odigrao bih sa njim i malim Filipom po stranama. Ali previše je to eksperimentisanja za odlučujući meč.

 

Molde će pritisnuti, samo da ne ponovimo glupost iz Turske na početku i da, za promenu, odigramo nešto smislenije.

 

Je l' i mi odlažemo meč za vikend?

Link to comment
Share on other sites

Kakva smo mi komeNdija od lige. Stalno se pričalo da treba da ranije počne liga jer ti mečevi služe ovima što igraju u Evropi da se malo uigraju, a sada odlažemo kola. Ako prođemo u LE onda ćemo da kukamo na preopterećenost igre na tri fronta i težak raspored.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

On 8/23/2019 at 11:20 AM, simply minds said:

Ovi su definitivno bolji tim od nas. Biće baš zajebano. Ovakav tim Partizana nema šanse da ne primi tamo bar jedan gol...

Ovi su takvi nemaci pojma da skoro nisam gledao goru profi ekipu na JNA. Imaju dva iskusna stopera, koji su se borili za zivot pred kraj i jednog znalca pleja koji ima radijus kretanja kao parking sat. Ostali su, blago receno, kriminalni.

Kurcobolja Sume i jos par igraca ne znam da li je izazvana onom grajom (morao sam da utisam ton, mogu da zamislim kako je bilo na terenu), ili sto nisu primili plate ili nesto trece?

Uglavnom, tezak blam ce biti ako ispadnemo i kraj sezone.

Na kraju ne volim da blatim igrace ali ovaj Scepan Scekic... ajde sto je spor, sto ne zna nista, sto ne moze da doda loptu igracu oko koga nikoga nema sa 5metara, ali takvo sakrivanje od saigraca odavno nisam video. Covek je stalno pokriven. Na centru nasih 5 a on stoji izmedju lopte i tog jednog njihovog. Stalno!!! Ne znam ciji je on rodjak, ili koji qvac, covek je proigrao posle jednog treninga sa ekipom i ne znam da li je propustio neku utakmicu???

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...