Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Poluge Urošević-Stevanović i Urošević-Asano dosta dobro djeluju. S druge strane Tošić i Miletić ko dvotaktna parna mšina, puhće i hukće ali u mjestu i nikako napred. Zdjelar i Šćekić solidni, Suma se još traži ali dosta je ovo bolje nego u prvom mandatu, Ožegović i Sadik promašili profesiju. Asano, šta promaši čovjek.

U revanšu Natho umjesto Šćekića i Lutovac umjesto Tošića, možemo se nečem nadati.

Link to comment
Share on other sites

Rezultatom moramo biti zadovoljni. Igrom nikako.

 

U prvom poluvremnu smo, uglavnom, bili u podredjenom polozaju. Drzali su sredinu terena i konstantno su pretili. Ona Sumina minijatura je promenila tok utakmice. Osim njega, prelaznu ocenu u prvom delu, zasluzio samo Stevanovic.

Drugo poluvreme, potpuno druga prica. Oni su se, iz nekog razloga, potpuno povukli. Da li su bili zadovoljni rezultatom, il su krepali, ne znam, ali nam je to pomoglo da konsolidujemo i kontrolisemo igru. Nije tu bilo puno sansi, sem onog Asanovog zicera, ali se igralo na njihovoj polovini. Drugi gol, bas lepa akcija. Urosevic postaje skroz korektan igrac. Natho nije puno igrao, ali se vidi da zna fudbala i Savo mora da pronadje nacin da i on i Suma budu u isto vreme na terenu.

 

Tosic jeste dao gol, ali ne sme da se uparuje sa Mileticem na desnoj strani. Ponavljam ko papagaj, ali 90% opasnih napada su stvoreni po toj strani. Potreban je brzi igrac na desnom beku, ako cemo tolerisati Tosicev freelancing (koji smo i veceras videli).

 

Sadik. Ajd sto je odigrao uzasno poluvreme i sto deluje operisan od bilo kakvog osecaja za igru i sto je delovao nezainteresovano na terenu, ali onaj razgovor telefonom, dok utakmica traje... Da sam Savo, dobro bih se zamislio dal bi mi taj igrao vise u timu.

 

Na kraju, 2:1, solidan rezultat, ali nista vise od toga. Tek predstoji borba u Norveskoj.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...