Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

On 10/21/2021 at 4:16 PM, wwww said:

Pa Martinez je u sasvim solidnoj formi u poslednje vreme (sto Krajinovic nije), plus nije tipican Spanac-sljakas, vec je pre tipa Felisijana Lopeza, tj. zna da igra na betonu.

toliko o mocnom Martinezu, koga je raspadnuti Cilic pomeo .................... Krajinovic stvarno treba da se pokrije usima ..............

Link to comment
Share on other sites

Bravo za Sinera, peta titula sa 20 godina.

Jeste da je jedna od Novakovih prvih 5 titula bio Majami, a Sinerove su 250 i 500, medjutim igrao je i on finale Majamija ove godine i pruzio Hurkacu ozbiljan otpor u tom mecu. 

Siner je talentovan i vredan momak i verujem da ce biti tu jos titula, pa i onih najvecih. Inace je stigao zemljaka, jednodimenzionalnog Beretinija po broju titula. Mozda cemo ih obojicu gledati u Torinu. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeste velika injekcija za Marejevo samopouzdanje, samo je pitanje u kakvom su stanju njegovi krhi kukovi nakon tako napornih meceva ................... ja mu zelim da sto dalje ode na ovom zaista izuzetno jakom turniru (jaci je od ovogodisnjih mastersa na betonu) .................................

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, alcesta said:

Na Lajovića uvek može da se računa da izgubi tesan set u završnici :classic_rolleyes:

Tu sam ocekivao tesan mec u tri seta, a sto se Djerea tice, on da pod hitno uzme nekog trenera koji ce da ga forsira da popravi igru na betonu, jos uvek nije kasno.

Filip je maltene bez ispaljenog metka izgubio set (dva brejka zaostatka protiv top 5 igraca je previse). Te price o njegovom velikom talentu i potencijalu, to vise ne treba da se pominje, momak pred sobom ima jos najvise 3-4 godine pristojnog tenisa do kraja karijere, pa je za neke ozbiljnije pomake u karijeri, kasno.

Edited by jevrem69
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...