Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

Quote

As excitement grows surrounding 20-time Grand Slam champion Rafael Nadal's headline appearance at the 2021 Citi Open, so do ticket prices. TickPick, a no-fee secondary ticket marketplace, reports that the average purchase price for the finals (Session 11) is $507—a 515% increase from 2019’s finals—with fans anticipating Nadal playing for the championship. TickPick also reports that the current “get-in” price is $125, the highest get-in price of all sessions this year.

 

Link to comment
Share on other sites

Ne sumnjam da ce Rafa na USO doci maksimalno naspanovan u svakom pogledu, mislim da ce biti vrlo neizvesno izmedju dva super napaljena igraca i dva besna na same sebe tj Rafa, Sasha, Meda i Novak. I Cici moze u drugu grupu, a i branilac titule naravno ako se dozove sebi. Ocekujem finale Novak-Rafa nezavisno od toga sta se desi na City Open-u

Link to comment
Share on other sites

Imamo temu za USO :classic_biggrin:

Biće dobro ako Tim bude u stanju da se na vreme oporavi da igra tamo uopšte, a odbranu titule mislim da ni on sam ne očekuje. A i može opet da se desi da Novak i Rafa igraju u polufinalu, što bi pobedniku moglo u finalu da dođe glave. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Psihički mu sigurno nije pomogla ni reakcija u Italiji kad je otkazao Tokio. Valjda će se srediti uskoro.

 

Izgleda da se niko ko dođe iz Tokija neće naigrati, evo Kecmanović glatko izgubio od Berankisa. 

Barem je Kirgios ispao od Mekdonalda :classic_cool:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Milica said:

Kako su oznojani :classic_ohmy:

 

Savršeno normalno da su oznojani, čak i nakon dubl meča, a i u Atlanti su. Ne znam koliko se baviš rekreacijom, odnosno kad si poslednji put upražnjavala nešto što spada pod intenzivnu fizičku aktivnost. Odokativno, ovoliko je znojav svako ko hoće i može da se malo više cima u teretani, a i ovoliko smo mi znojavi posle npr 45min rekreacije, (na dva koša igramo, termin je 90 ili 120min, i nakon prvog poluvremena takoreći, ne samo da sam mokar na uobičajenim mestima, nego se cedim preko podlaktice, listova).

Link to comment
Share on other sites

Bogami ovom Bruksbiju fino ide prelazak sa čelendžera na ATP nivo, prvo je izgubio od Andersona u finalu Njuporta a sad u Vašingtonu naređao Andersona i Tijafoa.

Idući meč igra protiv Feliksa, a ovi što se vraćaju iz Tokija se zasad nisu proslavili...

 

Sad kad vidim da Mekdonald igra s Perom skoro mi je žao što je publika uskraćena za susret Pera i Kirgiosa, kakav bi to spektakl bio :classic_biggrin:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

iju, iju, iju, Rafica je nesto nervozan, psuje i galami na nekoga (iz publike?).

pa kako, pa zasto? pa zar ne rece pre dva dana da to ne treba tako, gledaju deca?

 

sad onako duuuugo (bar 10s) gleda nekog u publici ko ga izgleda nervira.

 

evo ga sad na promeni strana komunicira s boksom (sve s podizanjem obrva, odmahivanjem glavom i onako sarkasticnom mimikom).

 

Publika dobacuje uvredljive reci Soku... Sok uspeo da dobije naredna dva poena, pa je doticnoj osobi prvo poslao 👍 , pa onda i poljubac.

 

Da izvestim i da su rituali s povlacenjem gaca spreda a i otpozadi na pocetku svakog poena i kad prima servis i kad servira sve vreme tu - da deca lepo nauce od svojih idola kako treba.

 

i da izvestim da publika ne navija za underdoga i "domaceg navijaca" - kako se cesto tvrdi da se publika ponasa.

"Spanski" navijaci u delirijumu: Rafa vratio brejk. Ne znam samo da li ce da se na njih zali kako su iz dela sveta koji uopste nema tenisku kulturu. :wink2:  Ma znam: nece, posto navijaju za njega.

 

Neki tip iz publike sve vreme prica tokom poena i ometa Soka.

 

Rafa izmedju poena sepa, ali zato kad krene poen onda leti na sve strane. Ako izgubi bice da je to jer je bio povredjen.

 

Opet Nadal komunicira s boksom u pauzi izmedju gemova.

 

E7_dR13WEAEPoG0?format=jpg&name=medium

 

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ipak je herojski pobedio #192 Soka.

i naravno energicno proslavlja pobedu.

 

(da sam dobre volje napisala bih da je fino sto se vratio, ali nisam dobre volje. a i "jedan od dva najbolja tenisera u istoriji", kako sam sebe Nadal naziva, zasluzuje da bude posmatran ne pod lupom, vec pod elektronskim mikroskopom!)

 

Link to comment
Share on other sites

Ben ne pominje nedostatak drzanja distance, nenosenje maski (a delta varijanta hara) i slicne zamerke koje je uputio Adria Turu.

a evo ga i on, ne nosi masku, a nesto mi se cini i da mu je ova zemska nesto previse blizu, nije to 1,5m razdaljine:

E7_KlFbX0AA8Stv?format=jpg&name=medium

 

Thompson today was still not happy with what happened (1/3): “Still really angry and upset at the lack of sportsmanship from Ymer. It’s disappointing that he would claim a point when he knows he didn’t make a shot, and even more disappointed my the umpire’s decision.”

“Tennis is supposed to be a gentleman’s game, and to get that kind of sportsmanship, it’s not fair. That’s why I reacted this way. He claims he didn’t see it; he clearly knew. Obviously he knew, he’s the one who didn’t make the shot.”

“As I’m making contact with the ball, the ball kid runs across because he thinks the point’s over, and Ymer is looking at the umpire expecting a call which doesn’t come, then he acts as if he made the shot.”

 

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...