Jump to content

WTA


zoe Bg

Recommended Posts

4 hours ago, Drug Crni said:

Ko je Natalija Stevanovic? :smiley24:

 

Bivsa Natalija Kostic. Mislim da je jednom nastupila i za Fed Cup tim Srbije pre 10-ak godina ili tako nekako, a onda prestala da igra zbog neke bolesti.

Pitacu cerku kad je cujem, otisla je nekamo za ovaj vikend...

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aleksnadra Krunic :Hail:  . Kakav mec protiv Dzang 6-1 6-0, 22 direktna poena smo 4 greske, uzela sve servise protivnici, mec trajao 48 minuta. Ne znam da li je ikada odigrala bolji mec u karijeri.

 

Olga spasavala i ML, dobro je odigrala u globalu, ali imala je bas velika pad na pocetku treceg seta. Zanimljivo da na juznoj tribini iza terena ima restoran, gde su sve vreme ljudi rucali i pravili buku koja je smetala igracicama.

Link to comment
Share on other sites

Aleksandra zvana kineski ekspres. Prvi set je bio fantazija, Kineskinja uzela prva 2 poena i onda samo jos 4 do kraja seta, visoki spinovi, slajsevi, skracene, sjajan miks udaraca, Vang nije znala gde udara. U drugom malo veca borba, ali slican ishod.

Edited by Milutinov Tata
Link to comment
Share on other sites

Zanimljiva sitaucija na mecu Olge u prvom gemu treceg seta. Na BL, posle njenog udarca loptica je izletela u aut, ali je pogodila u nogu Valtert, pa je Olga napravila brejk (linijski je viknuo aut, ali je glavni dao poen Olgi i objasnio zbog cega).

 

Na zalost par minuta kasnije brejk je "vracen".

 

Edit: Dobi Olga u TB treceg seta, kako verovatno ne zna ni ona sama. Svajcarkinja odservirala duplu na BL kada je servirala za mec, na kraju i u TB duplu na ML za Olgu.

Edited by Milutinov Tata
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...