Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja


McCarthy

Recommended Posts

On 4/11/2021 at 7:38 PM, Angelia said:

Isplati se ovaj marxizam....

 

The head of New York City's Black Lives Matter chapter is calling for an independent investigation into the organization's finances after it was revealed a co-founder snapped up a $1.4 million home in a ritzy Los Angeles neighborhood. 

Čudno neviđeno, zaista, komunističke džukele se međusobno ujedaju oko pokradenih para i vila na Dedinju ili Los Anđelesu! Pa zato su se i upisali tamo - da ukradu kuću, da ubiju komšiju ili da ga pošalju u logor i da mu zapale radnju.

 

Inače, kompletan slučaj koji je poslužio (samo) kao povod da se komunistički ološ izvede iz pećina i pusti da ubija, pali i pljačka po Americi (uz urlike "Smrt Americi", što je karakteristični pozdrav svih komunista i fašista širom sveta, baš kao što se muslimani pozdravljaju sa "Selam alejkum") se ovih dana raspada na sudu. Naime, u toku je suđenje policajcu koji je optužen za ubistvo Džordža Flojda, i već je dosta jasno da će tužilaštvu biti vraški teško da dokaže da se tu uopšte radilo o ubistvu, tj. da Flojd nije preminuo u prvom redu zbog toga sto se nagutao droge kada je naišla policija (pojavio se i snimak na kojem govori "pojeo sam mnogo droge"), te da je u trenutku smrti u organizmu imao ogromnu količinu fentanila (3 puta veću od smrtonosne doze), te manju količinu metamfetamina i THC-a (u sinergiji sa uvećanim srcem, zakrčenim arterijama na 10% prohodnosti i policajcem na leđima). Njegova devojka je svedočila da je pre par meseci završio u hitnoj zbog predoziranja. Ispostvilo se da je neposredno pre smrti sa njim u kolima bio njegov diler kojem tužilaštvo nije dalo imunitet da svedoči (jer očigledno ne žele da se čuje šta on ima da kaže), a koji je zvanično obrazložio da neće da svedoči jer se plaši da bi mogli NJEGA da optuže za ubistvo Flojda. Pojavio se snimak hapšenja iz drugog ugla na kojem se vidi da mu policajac ne drži nogu na vratu nego na leđima, pojavio se još jedan snimak na kojem se vidi kako Flojd PRE hapšenja ponavlja "ne mogu da dišem". Pojavile su se napola sažvakane "speedball" pilule sa Flojdovom DNK-a u policajskom automobilu. Na unakrsnom ispitivanju svedoci tužbe su redom priznavali da postoji kontekst u kojem se svi postpuci policije u ovom slučaju mogu sagledati kao postupanje u okvirima profesionalnog delovanja, npr. jedan svedok je priznao kako se policajci (pa i on sam) često susreću sa tvrdnjama hapšenih lica kako su u medicinskom problemu i da ih najčešće zanemaruju jer su najčešće lažne, drugi je priznao kako zahvat koji je ovaj policajac sproveo nad Flojdom i nije najgrublji koji policija primenjuje u realnosti a naročito kada je hapšeno lice pod dejstvom narkotika, kada je mnogo veće i jače od policajca itd, treći je priznao kako prisustvo neprijateljski raspoložene publike koja viče i preti policiji može da odloži ukazivanje medicinske pomoći hapšeniku i kada je ona očigledno neophedna i td, itd. Treba naglasiti da su ovo sve detalji sa dela suđenja gde TUŽILAŠTVO izvodi svoje svedoke, odbarana je tek počela sa svojim delom i o tome još nisam čitao ništa (jednog svedoka tužbe je i odbrana obećala da će zvati kao svog, pošto mu tužilac nije dopustio da odgovori na ptanja odbrane)...

 

Rečju, već deluje da je tužba na dosta klimavim nogama i da će biti teško dokazati bilo šta van "razumne sumnje", a bilo kakve rasne motive naravno niko ni ne pokušava da dokaže. Iz ovog ugla sve "opravdanije" izgledaju oni zahtevi koji su se i ovde mogli pročitati da krivicu policajca i ne treba dokazivati nego da mora biti linčovan ili streljan bez suda da bi se napravio plezir komunističko-pećinarskim falangama koje u tom trenutku nadiru na civilizaciju. I naravno, Dvor preko lažnih vesti i ostalih "radnički preglednika" već organizuje novo crnokošuljaško nasilje, da se porotnici podsete šta ih čeka ako odluka ne bude politički i partijski korektna:

 

 

Evo samo jednog snimka na kojem se vidi kako (većinom beli) komunistički pećinari pale Dollar Tree radnju u crnčkom kraju, gde crnci kupuju jeftine stvari i gde crnački tinejdžeri mogu da stupe na tržište rada. Ali zašto da crnci rade, zašto da dobrovoljno trguju, zašto da imaju radnju gde mogu da kupe jeftine namirnice, kad je mnogo bolje da se svi biznisi unište i proteraju iz "progresivnih" gradova pa da onda svi lepo čekaju u redu da se sagnu na šalteru da im komunisti proture dnevno sledovanje bajatog hleba, a za "nešto na hleba" da šalju ćerke i sinove u prostituciju sa partijskim funkcionerima i stranim turistima, baš kao na Kubi i Venecueli i gde god su se ovakvi zlikovci i njihovi "kolektivosi" dokopali vlasti.

Edited by bohumilo
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, bohumilo said:

Treba naglasiti da su ovo sve detalji sa dela suđenja gde TUŽILAŠTVO izvodi svoje svedoke, odbarana je tek počela sa svojim delom i o tome još nisam čitao ništa (jednog svedoka tužbe je i odbrana obećala da će zvati kao svog, pošto mu tužilac nije dopustio da odgovori na ptanja odbrane)...


Neko bi pomislio da tužilaštvo ne želi da dokaže krivicu, čim izvodi svedoke koji im ne idu u prilog...

 

Nego, ako ga zaista i osude, hoćeš pojesti govna ili će biti namešteno od “Dvora”?

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Eddard said:


Neko bi pomislio da tužilaštvo ne želi da dokaže krivicu, čim izvodi svedoke koji im ne idu u prilog...

Pa to su najbolji svedoci koje su našli.

 

37 minutes ago, Eddard said:

Nego, ako ga zaista i osude, hoćeš pojesti govna ili će biti namešteno od “Dvora”?

Ne mislim da će biti namešteno od Dvora (Dvor ne funkcioniše na taj način***), ali znam da situacija u kojoj zamaskirane fašističe bande ubijaju ljude po ulicama i pale radnje i crkve i policijske stanice i sudove uz finansijsku i moralnu podršku najmoćnijih ljudi u zemlji - predsednika i podpredsednice i ostalih "uglednih" demokraturskih političara, lažnih vesti, izvršnih direktora nekih od najvećih firmi u zemlji, srednjoškolskih plastičnih guzica, makroa i animir dama u Holivodu i sličnih bezmozgaša - svakao (baš kao ni sveukupna totalitarna atmosfera koja u SAD vlada od dolaska subkomandanta Lešine u Belu Kući) nije uslovna da se u njoj održava sudjenje policajcu za postupak koji je već poslužio kao izgovor da se zvizne komunistima da izgmižu iz pećina i nagrnu na američku civlizaciju. To je samo po sebi dovoljan razlog da ne verujem u legitimnost te presude, baš kao što je neuslovnost situacije u kojoj su održani izbori prošle godine dovoljna da ne verujem u legitimnost subkomandantove izborne pobede.

 

 

*** evo npr kako funkcioniše i kako se kuvaju se nova friška mišljenja da se zadrobe pučini koja konzumira lažne vesti:

 

Edited by bohumilo
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, bohumilo said:

. Naime, u toku je suđenje policajcu koji je optužen za ubistvo Džordža Flojda, i već je dosta jasno da će tužilaštvu biti vraški teško da dokaže da se tu uopšte radilo o ubistvu, tj. da Flojd nije preminuo u prvom redu zbog toga sto se nagutao droge kada je naišla policija (pojavio se i snimak na kojem govori "pojeo sam mnogo droge"), te da je u trenutku smrti u organizmu imao ogromnu količinu fentanila (3 puta veću od smrtonosne doze), te manju količinu metamfetamina i THC-a (u sinergiji sa uvećanim srcem, zakrčenim arterijama na 10% prohodnosti i policajcem na leđima).

Ne znam kako si dosao do ovog zakljucka, ali vodeci strucnjak za disanje u SAD je u svedocenju izneo totalno suprotan zakljucak. Ubio ga je nedostatak kiseonika, kao posledica drzanja kolena na vratu ali i pritiska ostalih policajaca na ledja. Flojd je uspeo da izdrzi 9 minuta jer je bio izuzeton krupan covek, neko sitnije konstrukcije bi se ugusio mnogo ranije. 

Drugo, ekvivalent sudske medicine je takodje smrt okarakterisao kao ubistvo, a ne kao posledicu prekomerne upotrebe opijata. Chauvin ima dugu istoriju prekomerne upotrebe sile i prituzbi na nekorektno ponasanje u sluzbi, za koje nije bilo posledica, pre svega zbog policijskog sindikata. Inace, isti PD je imao gomilu incidenta u proslosti koji mogu da se okarakterisu kao posledica loseg treninga. Jedan od policajaca je pre nekoliko godina slucajno upucao australijskog turistu, juce je drugi umesto tejzera opalio pistolj.

Da je pravni sistem funkcionisao kako treba, Chauvin i Floyd se nikada ne bi ni sreli. Chauvin bi bio izbacen iz policije i radio bi negde kao portir, dok bi Floyd i dalje sedeo u zatvoru zbog krivicnih dela koje je pocinio u proslosti.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Sprivel said:


b253a3c0df4c8bd66ddcc6852c911aa1.jpg

https://www.wvlt.tv/2021/03/15/graphic-video-shows-nashville-shootout-that-left-woman-dead-officer-hurt/

 

BLM je svoj "slucaj" izgradio na ovakvim situacijama. Unistavaju imovinu, pale i pljackaju zbog kriminalaca. Ali naslov Oficcer killed black (wo)man je dovoljan da se donese sud i da se izadje na ulice. 

 

Najbolje da pajkani mirno sacekaju i vide sta ce kriminalci zvuci iz torbe, kasete. Sta ako neko samo hoce da ih pocasti krofnama? Ili da im procitaju neki pasus iz Biblije? A mozda i da se kriminalcima da jedan metak fore, zasto da ne? Nece jedan metak nikoga ubiti momentalno(ako nije u vugla) imace pajkan dovoljno vremena da reaguje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bay Area leaders plan to reduce homelessness by 75% in 3 years

Quote

SAN FRANCISCO, Calif. (KRON) – Bay Area leaders have revealed a plan to reduce homelessness by 75% in just three years. 

The ambitious goal was put forth Tuesday by officials for all Bay Area counties. 

These leaders are calling this a “regional action plan.” They’re aiming to provide new housing for people who are currently homeless and reducing the number of people who are becoming homeless.

Ako se neko zabrinuo sta ce biti sa SF zalivom, biznis ima da ga napusti. :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Eddard said:


Neko bi pomislio da tužilaštvo ne želi da dokaže krivicu, čim izvodi svedoke koji im ne idu u prilog...

 

Nego, ako ga zaista i osude, hoćeš pojesti govna ili će biti namešteno od “Dvora”?

Nije mi deolovalo da pokusavaju da ga oslobode, nego da je problem jer su dokazi kontradiktorni, neki svedoci menjali izjave i slicno.

Mislim da ce biti osudjen zbog javnosti, PR. To nece izbeci, nesto kao prekomerna sila. Pandur jeste bully ali nisam sigurna da je ovde imao bilo kakvu nameru da ubije coveka. 

Definitivno su odustali od rasizma, posto bi to bilo stvarno debilno.

 

btw pricam ja sa mamom, a ona kaze a sto ti vasi policajci ubijaju samo crnce....eto kako mediji kreiraju utiske koji su totalno netacni.

Medjutim ako pogledas svaki slucaj koji je tako medijski detaljno pokriven, zakljucak je veoma logican, u situaciji u kojoj policija hoce da te uhapsi, ne opiri se hapsenju. Sto ne umanjuje potrebu za boljim treningom kod policije u slucaju nadrogiranih osumnjicenih.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DJORDJE said:

Ne znam kako si dosao do ovog zakljucka, ali vodeci strucnjak za disanje u SAD je u svedocenju izneo totalno suprotan zakljucak. Ubio ga je nedostatak kiseonika, kao posledica drzanja kolena na vratu ali i pritiska ostalih policajaca na ledja. Flojd je uspeo da izdrzi 9 minuta jer je bio izuzeton krupan covek, neko sitnije konstrukcije bi se ugusio mnogo ranije. 

Drugo, ekvivalent sudske medicine je takodje smrt okarakterisao kao ubistvo, a ne kao posledicu prekomerne upotrebe opijata.

Pokušao sam iznad da detaljno opravdam takav zaključak. Jesu eksperti tužilaštva izneli svoje mišljenje - koje je, btw, bivalo i u koliziji, npr. neki tvrde da je uzrok smrti nedostatak kiseonika a onaj što je radio autopsiju tvrdi da mu je stalo srce (pokazivao je i slike srca od žrtve), koje je inače bilo oštećeno, uvećano, arterije zagušene i, kako kaže, pod dejstvom droga i povećanog adrenalina pritisak od policajca je bio "veći nego što je NJEGOVO telo moglo da podnese" (on je inače priznao i da na telu nisu bile modrice kakve bi očekivao od pritiska dovoljnog da uguši čoveka) - ali su na unakrsnom ispitivanju i oni sami ostavljali (kako meni izgleda) razumnu sumnju da su primarni uzrok smrti bile droge i slabo zdravstveno stanje (njih niko ne isključuje kao faktor, samo je pitanje stepena). Medicinski ekspert TUŽILAŠTVA koja je bila na licu mesta je rekla da bi, ako bi našla beživotno telo sa tom količinom narkotika u sebi, bez razmišljanja slučaj zavela kao "predoziranje". Takođe je rekla da je količina droge koju je progutao mogla biti mnogo veća, ali da je isprana kroz neke tečnosti koje su mu davali pokušavajući da ga povrate. Stručnjak za disanje je priznao mogućnost nekakavih "drvenih pluća" koja nastaju neposredno nakon uzimanja velike doze fentanila što se vremenski tačno uklapa u situaciju da je žrtva progutala veliku količinu te droge u policijskim kolima (kažem, našli su 2 polusažvakane pilule u kolima) pokušavajući da sakrije drogu, itd, itd (da ne nabrajam, detalja je mnogo, ko želi neka se sam informiše i donese za sebe zaključak, evo npr ovde ima detaljan pregled i analizu svakog dana suđenja, sigurno ima i na drugim mestima)...

 

 

2 hours ago, DJORDJE said:

Chauvin ima dugu istoriju prekomerne upotrebe sile i prituzbi na nekorektno ponasanje u sluzbi, za koje nije bilo posledica, pre svega zbog policijskog sindikata. Inace, isti PD je imao gomilu incidenta u proslosti koji mogu da se okarakterisu kao posledica loseg treninga. Jedan od policajaca je pre nekoliko godina slucajno upucao australijskog turistu, juce je drugi umesto tejzera opalio pistolj.

Da je pravni sistem funkcionisao kako treba, Chauvin i Floyd se nikada ne bi ni sreli. Chauvin bi bio izbacen iz policije i radio bi negde kao portir, dok bi Floyd i dalje sedeo u zatvoru zbog krivicnih dela koje je pocinio u proslosti.

Ma moguće je da je on korumpiran policajac i loš čovek, moguće je i da je kriv u ovom slučaju, mene to toliko i ne zanima preko toga da on i svako drugi dobije fer suđenje i zasluženu kaznu. Ja i generalno ne mislim da policija radi mnogo dobar posao, kao ni bilo koja druga državna institucija koja po prirodi stvari ima monopol u svom poslu te potpuno nakaradan i izvitoperen sistem motiva za rad, u kojem loše obavljanje posla (ali i korumpiranost, saradnja sa kriminalcima i slično) ne nosi nikakvu finansijsku štetu, čak naprotiv, često bivaju nagrađeni za loš rad - ako policija loše obavlja svoj posao tada ima više kriminala pa se može desiti da gradjani glasaju da im se dodeli VIŠE sredstava. Kao što mislim da sva droga treba da bude legalna, i da to što nije predstavlja jedan od najvećih zločina protiv čovečnosti koji godišnje odnese ili uništi milione živote, koji promoviše narko kartele ali i sav ostali kriminal koji uz to ide, visoku cenu i loš kvalitet narkotika, koji od poštenih ljudi pravi kriminalce (koji onda u zatvorima od pravih kriminalaca uče zanat itd, isl).

 

Ali to je sve druga tema. Ja sam suđenje pomenuo da napravim kontrast između toga kako na sudu izgleda ovaj slučaj (gde dakle postoje poteškoće da se pokaže da je policajac uradio IŠTA pogrešno) i toga kako je on zloupotrebljen na najpodmukliji način od strane pripadnika zločinačkih ideologija i protivnika američke civilizacije (odnosno ljubitelja pećine koji žele tamo sve da nas vrate).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Pre neki dan objavljen snimak maltretiranja vojnika. U sekundi sam se setio filma "Da 5 bloods" gde jedan kaže "Borimo se po svetu za prava koja mi u SAD nemamo". Policiju temeljno treba pročistiti od ovakvih rasista, prilično sam siguran da belog oficira ne bi ovako napali i ponižavali.

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Sprivel said:

Nego nema komentara za Matt Gaetza, udarne pesnice qanon idiota i trampoljuba?

Dobro jel tebi jasno da u US kongresu ima preko 500 predstavnika, i vecina za koju nikad nismo culi jer nisu bitni. Zasto ti je bas taj bitan?

Nisam stekla utisak da je specijalno bitan lik. Isto tako ne pratim ni skandale vezane za Dems kongresmene ....desava se. Osim ako nisu neki koji su specijalno glasni, a iskreno receno za tog tipa nisam ni cula pre neke price kako je imao neki sex skandal.

Ne znam ni ko je moj rep.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Klotzen said:

 

Pre neki dan objavljen snimak maltretiranja vojnika. U sekundi sam se setio filma "Da 5 bloods" gde jedan kaže "Borimo se po svetu za prava koja mi u SAD nemamo". Policiju temeljno treba pročistiti od ovakvih rasista, prilično sam siguran da belog oficira ne bi ovako napali i ponižavali.

 

X puta sam napisao da im policija nista ne valja ali ja ovde ne krivim policajce, ej lik je vojno lice i samim tim mora da postuje procedure a on se to raspravlja sa njima, odakle oni znaju da je on vojno lice a i da znaju sto bi bio povlascen, sta je problem da izadjes iz kola kako ti kazu i da se uradi provera i cao. Da tako Afrosi rade bilo bi mnogo manje problema ali jok odmah krece rasprava.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Klotzen said:

 

Pre neki dan objavljen snimak maltretiranja vojnika. U sekundi sam se setio filma "Da 5 bloods" gde jedan kaže "Borimo se po svetu za prava koja mi u SAD nemamo". Policiju temeljno treba pročistiti od ovakvih rasista, prilično sam siguran da belog oficira ne bi ovako napali i ponižavali.

 

Oprosti, koliko dugo zivis u Americi?
Po pisanju deluje da se bas razumes.

 

da se razumemo, ja ne branim idiote u plavom.
samo moras znati da idioti u plavom su vrlo uplaseni jer su obuceni do mojega.
imaju 7mo mesecni (ne drzi me za rec) jebani kurZ i postaju panduri

 

Policiju treba obuciti, al foritza je u tome sto niko nece da bude pandur. 🙂
A o stepenu izdrkanosti naroda ovde prilikom kontakta sa organima reda - otra vez

Inace zivim 5 god u pretezno crnom kraju - preko 15% kazu statistike, dok je npr prosek za cali  5.8%

 

Link to comment
Share on other sites

@Squabbit To sto policija nije obucena, ne smanjuje AA response "Sto ste me zaustavili ja sam AA, vi ste rasisti." Dok se prica oko toga kako su ga oni zaustavili sto je AA zakuva, dodjemo do toga da psiholoski ne pripremljen pandur na uvrede izgubi strpljenje, uplasi se i povuce se za pogresan teaser. 

Kad te pandur zaustavi, stavi ruke na volan 10/2 i cekaj da ti pridje. Nema on pojma sta ti imasu u dzepu, polako mu objasni da vadis dokumenta i ako ti kaze ne, onda cekaj.

To su neke osnovne stvari. Medjutim, AA su naucili da u svemu mogu da povuku AA zicu i uplase belca. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, MeanMachine said:

 

X puta sam napisao da im policija nista ne valja ali ja ovde ne krivim policajce, ej lik je vojno lice i samim tim mora da postuje procedure a on se to raspravlja sa njima, odakle oni znaju da je on vojno lice a i da znaju sto bi bio povlascen, sta je problem da izadjes iz kola kako ti kazu i da se uradi provera i cao. Da tako Afrosi rade bilo bi mnogo manje problema ali jok odmah krece rasprava.

Pa vojnik upravo insistira na postovanju procedure koja kaze da mu policajac mora objasniti zasto ga je zaustavio, i da u slucaju saobracjanog prekrsaja ne mora izaci iz vozila. Nije trazio da bude povlascen, nego da se prema njemu ponasaju kao i kada zaustave bilo koga drugog.  Procedura ni u kom slucaju ne pocinje potezanjem pistolja i naredbom da se izadje iz automobila.

 

Da je procedura postovana, policajac ne bi bio otpusten. 

 

 

 

34 minutes ago, mrd said:

@Squabbit To sto policija nije obucena, ne smanjuje AA response "Sto ste me zaustavili ja sam AA, vi ste rasisti." Dok se prica oko toga kako su ga oni zaustavili sto je AA zakuva, dodjemo do toga da psiholoski ne pripremljen pandur na uvrede izgubi strpljenje, uplasi se i povuce se za pogresan teaser. 

Kad te pandur zaustavi, stavi ruke na volan 10/2 i cekaj da ti pridje. Nema on pojma sta ti imasu u dzepu, polako mu objasni da vadis dokumenta i ako ti kaze ne, onda cekaj.

To su neke osnovne stvari. Medjutim, AA su naucili da u svemu mogu da povuku AA zicu i uplase belca. 

 

 

Policija je dobro obucena i opremljena i rade upravo ono sto za sta su brizljivo regrutovani i obuceni.

Edited by ters
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Squabbit said:

 

Oprosti, koliko dugo zivis u Americi?
Po pisanju deluje da se bas razumes.

 

da se razumemo, ja ne branim idiote u plavom.
samo moras znati da idioti u plavom su vrlo uplaseni jer su obuceni do mojega.
imaju 7mo mesecni (ne drzi me za rec) jebani kurZ i postaju panduri

 

Policiju treba obuciti, al foritza je u tome sto niko nece da bude pandur. 🙂
A o stepenu izdrkanosti naroda ovde prilikom kontakta sa organima reda - otra vez

Inace zivim 5 god u pretezno crnom kraju - preko 15% kazu statistike, dok je npr prosek za cali  5.8%

 

Ljudi u plavom rade jako zajeban posao, pogotovo u delovima sa visokom stopom kriminala. I nikad ne znaju ko ce da izvuce oruzje i pripuca...

Pogledati onaj video gde regularan trooper zaustavlja vozilo - sve po PS, miroljubiv covek, zamoli vozaca da izadje, nije ni pipnuo oruzje, nema podrsku, a vozac izvuce AR15 i ubije ga. Clan kartela....

Meni u tom slucaju vise vredi zivot tog pandura.

Inace ako pogledamo lepo dokumentovane slucajeve, oko 99.9% slucajeva u kojima se to desava, su u pitanju dokumentovani kriminalci. Slucaj u kome je neko bez krivicne istorije upucan mozes da prebrojis na prste, uglavnom greskom i slucajno.

Zasto je to tako? Zato sto nevini ljudi nemaju potrebu da se opiru hapsenju, nemaju sta da kriju, i nemaju razloga da beze od policije.

 

btw desava se da pandur greskom trazi da neko izadje iz kola, kad proverava tablice sistem zezne nesto i pokaze mu tipa otvoren nalog, kradena kola i slicno...prosto greskom u podacima, zamena identiteta. Tako da je stvarno potpuno besmisleno raspravljati se sa nekim ko nosi oruzje, kako i zasto i ko mozda misli da si serijski ubica. Jbga poslusas ga pa se kasnije raspravljaj kad nije neurozan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...