Jump to content

The Witcher


Sector

Recommended Posts

Bas mi je jako kako su Hissrich i ekipa presli put od napadnog distanciranja od igara po svaku cenu na samom pocetku do prakticne implementacije brda stvari i resenja iz istih. Ocigledno su zakljucili da je mnogo lakse dopreti do i odobrovoljiti hardkor fanove igara, nego knjiske puriste. Od onolikog ponavljanja u intervjuima pred prvu sezonu da serija nema veze sa igrama (iako su i one bas bas super, jeej!) i insistiranju na sasvim (neko bi rekao napadno) drugacijim resenjima, dosli smo do toga da se sada ne samo crpi inspiracija iz CDPR-ovog ceda, nego cak gotovo direktno preuzimaju neke stvari. Prva epizoda (Grain Of Truth) je produzen i konkretnoj tematici prilagodjen "Night to remember" trejler za TW3 - dizajn bruxe, koreografija, boje, rad kamere, efekti, atmosfera, zvuk... Zli jezici bi rekli da je verovatno upravo to razlog zasto je to najbolja epizoda ove serije do sada. Osim toga, primeticete da Triss sada ima prakticno crvenu kosu, da je dizajn Kaer Morhena vrlo snazno naslonjen na onaj iz TW3, da je Wild Hunt dobio znatno prosirenu ulogu opet po modelu iz igara te da su i dizajnirani vrlo slicno, da je Vesemir u vizuelnom smislu gotovo rip-off onog iz TW3... Sada vise nisu glavni neprijatelji neostvareni gejmeri koji zive u podrumima svojih roditelja i drkaju dzojstik i ne znaju nista o ip-u osim onoga sto im je prikazao ekran kompa, vec su to sad knjigofili cistunci koji su uz to sasvim sigurno i prikriveni rasisti, sovinisti i sta sve ne.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

 

Mislim stvarno...

 

FQTzR9AVIAANvqv.jpg?resize=1024,576&ssl=

 

Rekli im iz PR-a da nemaju željenu gledanost na azijskom tržištu pa da poguraju malo?

 

 

FQTzeU4VQAgXQk1.jpg?resize=1024,575&ssl=

 

Ako već žele da preuzmu scene iz knjige gde glavna junakinja ima vatačinu pod jorganom sa drugom ženskom (teško im bilo), da li su iz istog PR-a rekli da će biti veća gledanost ako se vata belkinja sa crnkinjom?

 

 

Kad god pomislim da ne mogu da naprave veće sranje u adaptaciji knjiga, ovi iz Netfliksa me efikasno razuvere.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ovo sa promenom glumca bi mogao biti poslednji ekser u sanduk. Jako veliki hendikep pogotovo što je Henry gotovo savršen za ulogu. Sad sam pogledao Lijama ako perika bude dobra mogao bi da podseća na Henrija, videćemo za par godina, ko zna kada će 4. sezona.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Ispade prva sezona najbolja.

 

Generalno Witcher je daleko gori tv show od Rings of Power u svakom pogledu, iako ima jaču ocjenu.

 

Veliki potencijal ovdje čuči ali smo od svega dobili radnju 200 na sat, gomilu jeftinih dijaloga, nikakvu hemiju između Geralta i Yen, da ne nabrajam dalje... Ali bitno da imamo gej parove i crne vilenjake.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Četvrta sezona krenula u produkciju. Glavne vesti su (stara) Lajam Hemsvort umesto Henri Kavila kao Geralt i (nova) Lorens Fišburn u ulozi vampira Regisa.

 

https://redanianintelligence.com/2024/01/12/laurence-fishburne-joins-the-witcher-s4-as-regis/

 

Zašto šibaju mrtvog konja? Ne mogu da verujem da ova serija ima iole toliku gledanost da opravdava četvrtu sezonu i ulaganje u klasnog glumca kakav je Fišburn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...