Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

Ocekujem da Real prodje veceras, a nadam se (i navijacu) da ce Siti. Ako prodje Siti imamo 2 meca u prethodnih mesec dana sa nasim potpuno razlicitim pristupima. Valjda je Klopu jasno sta treba da radi i da je do nas.

Link to comment
Share on other sites

Ocekivano jebeno sa Spursima na Enfildu… lakse bi nam bilo da smo u Londonu igrali. Falio gol iz prekida u prvom da razjebemo njihov bunker tako da ona precka VVDa ispade kljucni trenutak meca.
Ovo je bio mec i zavrsnica za Divocka… morao je on da udje na kraju umesto Nabija kad smo vec potrosili jednu izmenu na Roboa.

 

Nista, svakako su bile minimalne sanse da uzmemo PL tako da tek sada treba rotirati tim protiv Vile a onda za vikend po trofej.

Link to comment
Share on other sites

Prva godina da nas je zreb pogledao u ranim fazama kupova i osvojismo oba.

Nekim cudom Celzi se dovuce do penala ali dobro, na kraju je sladje ovako.

 

Sutra WH da odradi posao pa da se lozimo jos 7 dana da ce Stivi i Cou da nam donesu PL. 

Link to comment
Share on other sites

Hajde Stivene smisli taktiku za zadnje kolo, i bar bod, i da nam doneses titulu. 

 

Sade salu na stranu, ovo će nam dodatno otežati finale LS, jer moramo igrati na pobedu u poslednja dva kola, i nemamo prostor da preterano odmaramo ključne igrače, dok Real itekako ima. 

 

Ostaje žal za Spursima, jer smo bili dosta bolji do primljenog gola, ali realizacija je izostala. 

Link to comment
Share on other sites

Iskreno, ja mislim bas suprotno… svezine u finalu nam sigurno nece nedostajati, samo da se niko ne povredi u ova dva meca.
Secas li se samo finala protiv Spursa kad smo imali valjda 3 nedelje pauze, ni na sta to nije licilo dok smo ovako konstantno u petoj brzini i igramo utorak/sreda-vikend vec 3 meseca bez prestanka tako da ce tih 5 dana odmora pre finala biti pravi luksuz i vise nego dovoljno da se potpuno fizicki oporave a da ne ispadnu iz ritma.
 

p.s. Jedino ako ne preteraju sa slavljem PL titule pa budu mamurni do srede :s_d:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, beše tako. 

 

Sada gledam nedelju dana odmora. Mislio sam da je manje. Ipak mislim da bi značilo da se samo poslednje kolo izrotiraju igrači. Previše je zajebana ova sezona, možda i više sa psihičke nego fizičke strane. Nametnut je imperativ pobede u skoro svim temama u ovoj kalendarskoj godini. 

 

Premotavam film u nazad. Veća žal od kiksa sa Spursima su prokockana 2 gola prednosti protiv aucajdera Brentforda i Brajtona, što smo već pisali ovde. 

Link to comment
Share on other sites

Da, svakako, rotacija se podrazumeva.
IMO, iu slucaju da su Mo, VvD i Fab available sto se povrede tice ocekujem da preskoce mec u utorak a onda u poslednjem kolu da zaigraju ako su vec spremni.

Jota-Bobby-Sadio da krenu u utorak a da sa klupe imamo Diaz i Divock opcije. Na sredini mislim da bi trebalo odmoriti Tiaga jer je igrao 120 minuta i krenuti sa Hendo-Naby-Jones pa ubaciti Millyja u drugom. Mozda cak i krenuti sa Millyjem umesto Henda.

 

Koliko je drugi deo sezone skoro pa savrsen toliko smo prvi deo odigrali na nivou ekipe koja se bori za top4 a ne za titulu. Poraz od Lestera uz promasen penal na 0:0… iz ove perspektive se to cini mozda i kao fail godine iako je prosipanje dva gola razlike protiv Brajtona na Enfildu bas tezak fail.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...