Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

28 minutes ago, mr clutch said:

Takođe je dobro što Siti ima težeg rivala od nas, jer postoji mogućnost da ih Atletiko izmori pred tekmu sa Liverpulom. Nije Atletiko onaj od pre par sezona, ali se ne trebaju otpisati. Najbolje bi bilo da su dobili Bajern. 

 

Pogledao nas i raspored meceva… dan vise odmora pre meca sa Sitijem.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 2/19/2022 at 9:42 PM, mr clutch said:

Ipak meni je glavni utisak centarsutevi Oxa, jebite me ako ne umre barem jedna panda posle svakog njegovog centarsuta. Razmumem da je kao desnjak bio alternativa levonogom Cimiju i da smo u danasnjem sastavu kuburili sa izvodjacima prekida, ali stvarno je porazvajuce da pro fudbaler koji igra u vezi/krilu nije uspeo da ubaci pristojnu loptu nebitno da li posle prekida ili iz igre, a pokusao je lupam ovako iz glave 10 puta.

Koji je antifudbaler i antitalenat za ovu igru Ox. Nema baš ničeg fudbalskog u njegovoj igri i ne može jednu dužu loptu da odigra pristojno. Valjda ce biti bolji u drugom poluvremenu ili ga Klop izvesti. 

Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce Trent i Mo da se skroz oporave za ovih 10-ak dana i da se niko bitan nece povrediti posto nas ceka paklenih 20-ak dana nakon meca sa Watfordom posle pauze

 

Benfica

Siti (PL)

Benfica

Siti (FA)

Junajted

Everton

Bajern (ako bude bilo sve po planu)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
6 hours ago, Darth Steva said:


Ostaje jos samo da Galageri budu pored aut linije i kompletan crew iz Mancestera…. kakva sprdacina.

Nebitno od protivnika, kad vidim Tierneya znam da moramo da damo bar 3 komada ako mislimo da uzmemo 3 boda.

Meni su Gallagheri cool likovi. Navijači Citya su oduvijek. 100x jači likovi od hrpe drugih selebritija koji kao navijaju za nekog. Obavezno navijaju za Premierligaše (Ameri npr). Braća su baš pravi navijači.

Edited by Bugl Khan
Link to comment
Share on other sites

Defanzivno bas los mec tako da nismo ni zasluzili 3 boda. Sranje… mnogo tezak raspored do kraja za nas a iskreno ne vidim gde Siti moze da prospe bodove.

Ali tako je, kako je… ostaje nam da se lozimo do poslednjeg kola i da verovatno opet sa nekih 90+ bodova ispusimo za titulu za jedan bod. 😑  

Link to comment
Share on other sites

Slažem se teži raspored od City-ja uz to da mi moramo da budemo perfektni. Na nama je da pobedimo sve tekme do kraja. 😁 I obavimo svoj deo posla. 

 

Falco, najgora tekma od kada je došao u klub. Zadnja linija pijana i defanzivno postavljanje i I kretanje i ofanzivno u izgradnji napada. 

 

Naš presing im ne zadaje probleme kao nekada, dok nas oni sa presingom maltretira. Pisao sam i na PL temi, nemamo igru za City već duže vremena i Klop mora da radi na rešenju tog problema, jer nas u budućnosti (i ove i narednih sezona) čeka još dosta bitnih mečeva sa njima koji će biti bitni za pohod na trofeje. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Slazem se, sve se manje pitamo u direktnim duelima a na sve to oni gotovo da svaki put imaju i jedan gratis gol na neku frljoku/deflection.

Danas smo morali da preokrenemo u prvih 10-15 minuta drugog poluvremena, posle brzog gola nisu znali gde biju. Nakon sto su preziveli taj period, uspostavila se ravnoteza i oni su bili ti koji su kontrolisali mec i bili blizi golu/pobedi.

 

Nista, trebaju nam dva cuda:

1. da dobijemo sve do kraja

2. da Stivi i Cou u poslednjem kolu izvuku neki bod

 

a ne zna se sta je manje verovatno 😄

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Bas se lepo otvorilo... verujem da smo isuvise ozbiljna ekipa da propustimo ovakvu sansu za finale. Mada, iskreno, mnogo bih voleo da smo dobili priliku da natovarimo bavarsku gamad.

O potencijalnim problemima veceras ne zelim ni da razmisljam, Inter je bio opomena tako da verujem da Klop nece dozvoliti jos jedno sramocenje na Enfildu vec da se posao mora zavrsiti jos u prvom poluvremenu.

Bez obzira na to ocekujem 5+ izmena u startnih 11 u odnosu na mec sa Sitijem... Konate, Naby, Jones, Bobby, Diaz... takodje, ovo je mozda i jedini mec do kraja sezone gde imamo mogucnost da odmorimo i oba beka, tako da IMO, treba dati sansu Tsimikasu i Gomezu u startnih 11

Edited by Darth Steva
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...