Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

59 minutes ago, Darth Steva said:

Meeehhh... stoperi su tako old school pristup fudbalu.

Fabinho i Hendo pozadi... Gini, Tiago i Keita na sredini :capone_2:

 

😄 Od Fabinja bukvalno zavisi nastavak sezone. Bar do prelaznog roka u januaru.

 

Pročitah da bi Alison trebalo da se vrati do meča sa Sitijem, što bi bilo vrh. Šta znam, ne bih ja otpisivao ovu sezonu, biće čudna i ne verujem da će se ovih par prethodnih ludih sezona sa 100 bodova ponavljati.

 

Alison da se vrati da unese sigurnost odbrani, koja ruku na srce generalno nije najbolje startovala i svakako je bilo potrebno modifikovati nešto. Jebeno bez Van Dajka svakako, ali valjda će druge okolnosti makar malo ići na ruku, ne verujem da će Siti biti u stanju da melje iz kola u kolo kao pre, niti da će neka druga ekipa nešto posebno iskočiti u ovako istripovanoj sezoni.

Link to comment
Share on other sites

Ma ovo ce biti neka normalna sezona gde ce sa 84-86 bodova da se osvoji titula tako da, jedno je sigurno, ne treba biti ZIS :s_d:

Mislim da svi iz top6 mogu da se nadaju borbi za titulu, a ko ce da pretekne, videcemo... realno je da je Siti sada favorit.

 

Ceka nas 2016-2017 sezona i utakmice kad znas da ni 2 gola razlike nije dosta vec treba treci, sto je sigurno sigurno. S obzirom na ovakvu situaciju Bobby bi mogao da se uozbilji i da se vrati u formu posto se ne moze vise slepati kad igramo utakmice na veliki broj golova.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, The Seventh Seal said:

 

Šta znam, ne bih ja otpisivao ovu sezonu, biće čudna i ne verujem da će se ovih par prethodnih ludih sezona sa 100 bodova ponavljati.

 

 

Ja sam pre pocetka sezone ocekivao da zavrsimo na nekih 85 poena, mislim da nije bilo sanse da se ponove 2 prethodne sezone. Nakon povrede VVD ne znam sta da mislim.

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Pantelija jr said:

ima li kakvih vijesti o stanju Thiagove povrede? ovlašno guglanje mi nije dalo ništa vrijedno pomena...

Poslednji izveštaj je bio da nije teža povreda i da će biti u protokolu za sinocnu tekmu. Verovatno Klop nije hteo da rizikuje, već čeka da bude potpuno fit i tada se vrati u sastav. Možda već za vikend. 

Link to comment
Share on other sites

Ufff... ovo je bilo sampionski, izvukosmo ga nekako. Plasio sam se da posle one promasene sanse Salaha ne stigne kazna u 90. ali srecom, priveli smo lagano kraju bez nekih tupavih faulova oko 16 i kornera.

 

VAR da se ukine dok ne bude mogao AI sve sam da proracuna i donese oduku, nema poente da i dalje sedi retardirani engleski sudija i gleda u monitor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...