Jump to content

Dominacija srBskih medija u sezoni 2019/20  

56 members have voted

  1. 1. Ali moramo izabrati najvecu

    • ŠTА SE TO ČUJE, PRAPORCI IL' ZVONA? TO JOKIĆ TERA ĆEZE, ZGAZIĆE LEBRONA: Odmah je nastala hit pesmica o srpskom asu
    • HRVAT PSOVAO NA SRPSKOM Dok su ga saigrači držali jedva obuzdavao emocije: Nema načina da se to prevede (VIDEO)
    • MAJAMI JE HIT, ALI SU SRBI - HOT! Zbog OVOGA pola NBA lige hoće Bogdanovića, a Bjelica - trojka, trojka, trojka... i na kraju JEDNA MANJE od Bogdana
    • SECITE NOKTE ILI NEKO MOŽE DA NASTRADA! Sudija gledao atentant na Jokića kome šikljala krv, čak mu je i parče mesa sa ruke otkinuto! (VIDEO)
    • Mix naslova (prvi post na temi) NBA ČUDO NA NAŠ NAČIN! U hali su bili Bogdanović, Dončić, Marjanović... ali je ludi šou priredio Bjelica i ŠOKIRAO SVET! /VIDEO/ SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO) BJELICA PROFESORSKI SRUŠIO LUKU DONČIĆA! Srbin pokazao zube i izjednačio REKORD KARIJERE! (VIDEO) SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)


Recommended Posts

Srećan početak sezone!

 

Quote

O-HO-HO! Bogdan Bogdanović dobio NOVU ULOGU u Hoksima i odigrao ju je ZA OSKARA: Čikago još može da bude srećan sa "minus 20"!

 

Quote

PRVO, PA - LUDAČKI TRIPL-DABL! Nova NBA sezona - STARI NIKOLA JOKIĆ: Sve se vrtelo oko Srbina u meču za INFARKT, a pobedu je kući odneo NEMANJA BJELICA!

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

"Šta se koji k***c dogodilo?" Bogdan Bogdanović O IZDAJI I SKANDALU koji je odjeknuo svetom: Uhvaćen sam bez garda, Kingsi su mene izdali

Quote

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD JOKIĆA! SRBIN ŠOKIRAO AMERE: Zbog OVOG brutalnog poteza dobio je i tehničku od sudije! (VIDEO)

Quote

AMERIČKI KOMENTATORI VRIŠTALI OD ODUŠEVLJENJA Magični Jokić ponovo raspametio svet! ASISTENCIJA ZA PREPRIČAVANJE (VIDEO)

 

  • Ha-ha 3
  • WOW 3
Link to comment
Share on other sites

I KUCANJE ZA PAMĆENJE! Stef Kari je Stef Kari, ali Nikola Jokić je priredio pravi šou, i to uz novi tripl-dabl! /VIDEO/

 

ali deo teksta kolje: 

Quote

Uostalom, kada Jokić u trenu oka pobegne čuvaru, pa prođe ispod koša i zakuca iza glave (istina, ne baš savršene završnice), postaje vrlo brzo jasno "ko kosi, a ko vodu nosi" u ovakvom duelu:

 

  • Like 1
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

NEUMOLJIVI JOKIĆ UGASIO SUNCA U ARIZONI: Nikola nastavlja da GAZI, a još 1 Srbin je sinoć DOMINIRAO! (VIDEO)

 

"POPEO SE NA BOBAN PLANINU!" Bobi Marjanović doživeo da ga klinac tako strašno blokira, da to neće nikad zaboraviti /VIDEO/

  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Moja koleginica je iz istog sela na Kosovu odakle je Pokusevski. On je rodjen u Beogradu ali je poreklom sa Kosova, mada mi je najzanimljiviji podatak koji nisam znao to da je on u stvari ruskog porekla. Neko njegov predak je emigrirao u Srbiju posle Oktobarske revolucije, pa je naseljen na Kosovo. On ie valjda tamo bio neka prilicno velika faca. Inace im to u stvari nije pravo prezime, vec naziv poseda/imanja koje je njegov prapradeda imao u carskoj Rusiji, pa kad je dosao ovamo tako su ga upisali u tefter (kao Vito Korleone). 

 

Eto, ne znam dal je za Srbi u NBA, ali vise je za ovu nego onu opstu NBA temu, i zanimljiv podatak.

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...