Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

Na Hepiju Semir Osmanagic sa Nestorovicom i jos nekom grupom sarlatana komentarisu o piramidama i kako su egipatski bogovi ziveli po 1000 godina, a onda snimci sa Djokarom kako ulazi u bosanske piramide i posle kao nesto meditira sa njim.

Mozda sam precenio Jelenin uticaj na njega, mozda su jednostavno 2 komplementarna debila, ne znam. 

  • Like 3
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

"Sa druge strane, sa Kirijosom se često viđaju te i takve situacije na terenu. Uvek je i zabavno, a sa druge strane – možda i ne toliko za njegovog protivnika. Činjenica je da je to on. I da li se nekome svideo ili ne, donosi dosta pažnje tenisu. Vidim da je dobro to što privlači neku grupu mladih ljudi koji ga prate, vole i dopada im se što je drugačiji i što tako igra, mislim da to nije loše za naš sport. Možda su u nekim situacijama njegovi komentari na terenu i van njega diskutabilni, ali to je autentičan Kirijos i ja to poštujem. Iako je godinama govorio loše stvari o meni, opet je stao uz mene u Australiji, kada mi je bilo najteže, bio je jedan od retkih koji je u javnosti govorio u moju korist i podržao me i zahvalan sam mu na tome", istakao je Novak.

 

B92: Novak: To privlači pažnju, ali postoje i sportske vrednosti http://www.b92.net/sport/wimbledon2022/vesti.php?nav_id=2180410

Link to comment
Share on other sites

Najava finala sa zvanicnog sajta Vimbldona, deo teksta koji se odnosi na dogadjaje u januaru:

 

Quote

But then Djokovic found himself in trouble at the start of the year. Unvaccinated, he tried to enter Australia for the Open in January. After a week of discussion and negotiation, two court hearings and a spell in a quarantine hotel, he was deported.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Kat

 

The most troubling aspect is organisers' refusal to apply for exemption for Novak to enter the US, while at the same time allowing unvaccinated Americans (who travel abroad) to play. That's discrimination between players that serves no legitimate purpose

@itftennis

 

@usta

 

 

NEW: John McEnroe on Biden not allowing unvaccinated Djokovic into America to play in the US Open: "These politicians are getting in the way too much. They did it in Australia. Let's let the guy come in and play in the U.S. I mean, c'mon, this is ridiculous!"

 

Edited by double fault
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...